Cuprins
Curs: Fii sănătos - drumul spre sănătate
Autentificare
Text / Video

Pasul 1 – Stabilirea intenției

 

Bun venit, astăzi am făcut cunoștință, iar împreună vom parcurge o călătorie în 10 pași pentru o viață complet diferită față de ce însemna obișnuit pentru tine până acum. Îmi cer scuze pentru calitatea video, promit să remediez această problemă pentru următoarele materiale, iar pentru că am vrut să rămână filmarea inițială, în care să mă cunoști pe mine și nu montaj ulterior, am decis să nu modific nimic.

Revenind la călătoria noastră împreună, primul pas este să stabilești o destinație. Destinația în acest caz se numește intenție, iar intenția ta are legătură cu sănătatea, întrucât în această călătorie suntem focusați pe sănătate. Dacă dorești, te invit să parcurgi programul de 28 de zile pentru relații înfloritoare 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLKdNURlCQ0xvOdDkfbssWRgwTzp17FdQ9, dar îți recomand să parcurgi aceste programe pe rând, pentru a te putea concentra pe intenția principală.

În momentul în care îți stabilești intenția, te rog să ții cont de următoarele aspecte:

1. Intenția să fie scurtă

2. Intenția să fie spusă într-o formă pozitivă (evită „pot”, „vreau”)

3. Intenția să fie spusă la timpul prezent (incorect: voi fi sănătos)

4. Intenția să fie măsurabilă (sunt mai sănătos – nu e măsurabil)

Dacă dorești să detaliezi mai mult starea ta de sănătate, poți să detaliezi sub titlu, fiind atent(ă) să pui descrierea într-o formă pozitivă.

Doresc să îți reamintesc că acest program nu se substituie vizitelor la medic sau tratamentului medicamentos! Vine în completare pentru a descoperi o vindecare emoțională, posibilă dacă vei respecta pașii pe care îi parcurgem împreună.

În cazul în care ai dificultăți în stabilirea intenției sau ai alte întrebări, poți să iei legătura cu mine prin intermediul conturilor instagram, facebook sau linkedin.

Pentru a avea motivația maximă în atingerea destinației, te invit să completezi cele 4 liste descrise în video. Aceste liste constituie acceleratori și ajută la acceptarea schimbărilor pe care urmează să le faci. 

Te rog să îți imaginezi viața ta, fericită, cu o sănătate perfectă, oricât te gândești, realitatea e chiar mai frumoasă decât ce ți-ai imaginat. În această energie, te rog să completezi două liste, cu tot ce aduce pozitiv în viața ta această stare de fericire într-o stare de sănătate perfectă, una pentru beneficiile pentru tine și familia ta, iar alta pentru beneficiile pentru alți. De exemplu prietenii tăi sunt nerăbdători să petreacă timp cu tine pentru a beneficia de energia ta extraordinară, lucrezi ceea ce îți place, practici sportul tău preferat, inspiri pe alții să facă demersuri pentru o sănătate perfectă, etc.

Apoi te rog să notezi în alte două liste ce dureri ai identifica în viața ta dacă nu ai sănătatea pe care o dorești. De exemplu: ești trist(ă), nu ai chef să te bucuri de viață, te simți singur(ă) în fața greutăților, etc. Pe de altă parte, durerea lipsei unei stări de sănătate perfectă se răsfrânge și asupra celorlalți cu care ți se intersectează pașii, astfel: energia ta negativă se răsfrânge asupra celorlalți, prietenii tăi nu doresc să petreacă timp cu tine, nu le ești alături fiind stresată cu propria nefericire, etc.

Atenție, găsește minim 10 puncte la fiecare listă și asigură-te că ai același număr de puncte în fiecare listă!

Tema 1: 

• Stabilirea intenției de sănătate

• Lista beneficiilor pentru tine și familia ta

• Lista beneficiilor pentru alții

• Lista durerilor pentru tine și familia ta

• Lista durerilor pentru alții

Până la următorul video, te invit să recitești zilnic intenția ta și cele 4 liste.

Relația Perfectă

FREE
VIEW