EFT pentru SUCCES FINANCIAR

Pentru persoanele care își doresc creștere pe plan financiar, iar rezultatele întârzie să apară

Eliberează-te de blocaje și îndrăznește să îți dublezi venitul în doar 28 de zile

Te eliberezi de emoții captive, convingeri, tipare și de toată presiunea pe care o simți atunci când te gândești la provocările financiare

SIMPLU

Program complet ce conține toate detaliile necesare pentru a pune în aplicare imediat.

RAPID

Poți începe exercițiile imediat și rezultatele se simt instant.

EFICIENT

Lucrând în profunzime, cu convingerile și tiparele mentale adânc înrădăcinate, schimbările sunt spectaculoase.

* Cumpără programul și ai acces la toate materialele, imediat.
420 lei*
Ai acces la programul EFT, precum și la grupul de sprijin al programului.

Primește acces la programul EFT și accesează toate atelierele disponibile pe platformă
458 lei în prima lună și apoi 237 lei/lună

✔️ Platformă de curs cu acces la toate materialele de suport
✔️ Exerciții de introspecție
✔️ Exerciții EFT pentru toate cele 28 de zile de program
✔️ Exerciții BONUS
✔️ Grup privat de SUPORT (Telegram)
✔️ Eliberezi blocaje și te bucuri de schimbări pe plan financiar

eft pentru succes financiar 28 de zile

Perioada recomandată pentru efectuarea exercițiilor este de 28 de zile, însă accesul la materiale este pe viață, astfel că poți relua programul oricând simți necesar. 

Toate lecțiile și exercițiile sunt încărcate pe platforma ONLINE, așa că nu trebuie să îți adaptezi programul pentru a participa la ore specifice. Tu decizi când aloci cele 10-15 minute zilnic pentru a efectua exercițiile.

Există o multitudine de cursuri care promit evoluție financiară. Sunt soluții care te învață să investești, să economisești, să te “vinzi” mai bine sau îți oferă noi abilități pe care le poți valorifica imediat.

eft pentru succes financiar succes

Și totuși, de ce la unii oameni funcționează și la alții nu?

Poate că ți s-a întâmplat și ție să urmezi cursuri foarte valoroase, să pui în aplicare și totuși să nu se schimbe mare lucru.

Poate că îți dorești venituri mai mari, o gestiune mai bună a finanțelor, moduri mai eficiente sau mai ușoare de a face bani sau pur și simplu să reușești să te bucuri de banii pe care îi câștigi.

Oare ce lipsește?

De cele mai multe ori, problema nu este la informația din curs sau la felul cum pui în aplicare ceea ce ai învățat, ci la ceea ce se află mai adânc în interiorul tău. 

Mai exact, la ce crede subconștientul despre planul tău de a face mai mulți bani, la convingerile care te țin în locul unde ești, la traumele care poate te-au lăsat cu anumite credințe și sisteme de protecție. 

Lucrul cu traumele din trecutul tău nu ține locul celor prezentate anterior, dar le poate asigura succesul și poate elibera calea către abundență. 

Degeaba înveți să faci ceva ce te ajută să faci mai mulți bani, dacă la nivel de subconștient tu percepi asta ca pe un pericol și practic subconștientul te “ajută” de fiecare dată să scapi de ei. Acesta este doar un exemplu, manifestările pot fi foarte diferite. Toate eforturile tale sunt în zadar dacă mereu pare că se întâmplă ceva care te împiedică să obții ceea ce îți dorești.

În programul “EFT pentru SUCCES FINANCIAR.  Îndrăznește să-ți DUBLEZI VENITURILE în 28 de zile” vei rezolva aceste cauze ascunse care te țin pe loc și te împiedică să  accesezi abundența  pe care ți-o dorești.

420 lei pentru acces imediat la programul EFT și la grupul de suport dedicat.

458 lei în prima lună și apoi 237 lei/lună

Ce conține programul și cum se desfășoară?

Imediat după înscriere vei primi acces la contul tău în platformă, unde sunt încărcate toate materialele necesare.

✔️ Ai o scurtă descriere a programului, precum și a tehnicii EFT și a punctelor de tapotare, astfel încât să îți fie ușor să efectuezi exercițiile propuse

✔️ Ai un exercițiu de introspecție care te va ajuta să scoți la suprafață aspectele pe care TU ai nevoie să lucrezi. Vei ști astfel care sunt provocările financiare specifice pe care vrei să lucrezi, care sunt emoțiile tale referitor la acestea, care sunt evenimentele din trecut (din copilărie, dar nu numai) care ți-au influențat tiparele și comportamentul dpdv financiar, precum și convingerile care nu te susțin și este nevoie să le eliberezi.

✔️ Ai exerciții pentru fiecare dintre cele 4 categorii de mai sus (simptome, emoții, evenimente, convingeri) care pot fi adaptate direct pe situația ta specifică. Fiecare exercițiu are toate detaliile necesare și scriptul pe care îl poți folosi, dar și video pe care îl poți urmări dacă îți este mai ușor. Va fi nevoie să aloci zilnic 10-15 minute pentru exerciții.

În plus, primești acces și în grupul de suport, unde participanții se susțin reciproc, împărtășesc rezultate și conștientizări, iar orice întrebări primesc răspunsul meu prompt.

FLEXIBIL

Tu decizi când începi, aspectele pe care lucrezi și ordinea lor, precum și modul de lucru în fiecare zi (exercițiu scris sau video).

EFORT MINIM

Cu doar 10-15 minute alocate pe zi vei simți efectele în viața ta imediat.

PERSONALIZAT

Vei lucra fiecare exercițiu pe emoțiile, blocajele și convingerile tale specifice.

CARE ESTE DIFERENȚA ÎNTRE PROGRAMUL EFT PENTRU SUCCES FINANCIAR ȘI ABONAMENTUL EFT PENTRU O VIAȚĂ ÎMPLINITĂ?

Am observat că persoanele care iau în serios programul și lucrează cu toate exercițiile, 28 de zile sau mai mult, sau chiar au reluat programul de mai multe ori, se bucură de rezultate minunate. 

Grupul de suport și puterea comunității sunt foarte importante pentru progresul tău, motiv pentru care încurajez discuțiile și împărtășirile pe grup, deoarece sunt o inspirație pentru noi toți. 

Nu doar o dată s-a întâmplat ca mai multe persoane să se regăsească în împărtășirile colegilor, să lucreze pe acele lucruri și să observe deblocări importante și progrese în viața lor.

 

Acesta este un program care rămâne cu tine și poți decide să îl reiei ori de câte ori simți nevoia, sau să folosești exercițiile, ocazional, la nevoie. Însă, pentru aceia dintre voi care ați prins gustul acestei tehnici minunate, EFT și ați înțeles cât poate să fie de utilă în gestionarea emoțiilor, mi-am dat seama că ar fi util să ne vedem o dată pe lună, pentru a lucra intens pe o temă de interes pentru comunitate. 

 

Astfel că, dacă alegi abonamentul EFT, ai acces atât la program, cât și la atelierele lunare EFT (1 atelier pe lună). 

Dacă decizi să achiziționezi doar programul, ai acces la toate materialele și exercițiile conținute și este decizia ta dacă participi separat și la ateliere sau nu. Poți parcurge astfel programul, în ritmul tău și ai parte de suportul meu și al colegilor de program, în cadrul grupului dedicat.

Program EFT pentru SUCCES FINANCIAR

420 Lei Plată unică
  • Acces: Imediat după înscriere, în platformă și aplicație.
  • Perioadă acces: Nelimitată
  • Fără Acces la atelierele lunare
  • Acces la grup de suport: Nelimitat

Abonament EFT pentru O VIAȚĂ ÎMPLINITĂ

458 lei în prima lună și apoi 237 lei/lună
  • Acces: Imediat după înscriere, în platformă și aplicație.
  • Perioadă acces program: Nelimitată
  • Perioadă acces ateliere: Pe perioada cât abonamentul este activ
  • Acces la grup de suport: Nelimitat

Alege varianta care ți se potrivește și începe să elimini blocajele din calea SUCCESULUI tău FINANCIAR!

Ce este EFT?

EFT, sau Tehnici de Eliberare Emoțională (Emotional Freedom Techniques), este o metodă inovatoare și eficientă de eliberare emoțională care combină elemente din psihologie, medicină energetică și acupunctură.

Folosindu-ți ușor vârful degetelor pentru a stimula anumite puncte de acupunctură de-a lungul meridianelor energetice ale corpului, vei putea elibera emoțiile negative și reduce stresul asociat problemelor financiare.

Acest program intensiv de 4 săptămâni îți oferă oportunitatea de a te implica într-un proces de transformare personală și de a dezvolta o relație sănătoasă cu banii și cu succesul financiar. Vei învăța tehnici EFT specifice pentru a elimina blocajele financiare, fricile și credințele limitative care îți pot împiedica atingerea potențialului financiar maxim.

Aplicarea EFT în rutina zilnică este extrem de ușoară. După ce urmărești video-urile corespunzătoare fiecărui aspect identificat în arborele de tapotare, poți efectua exercițiile zilnice fie vizionând din nou videoclipurile, fie parcurgând script-ul scris.

Prin practica regulată a EFT timp de 4 săptămâni, vei începe să observi o schimbare profundă în modul în care te raportezi la bani și la succesul financiar.

Îți vei dezvolta încrederea în abilitățile și capacitățile tale financiare, vei descoperi resurse interioare neexploatate și vei câștiga o perspectivă mai clară asupra obiectivelor financiare pe care dorești să le atingi.

Indiferent dacă îți dorești să scapi de datorii, să îți crești veniturile sau să dezvolți o mentalitate prosperă, EFT pentru succes financiar este instrumentul potrivit pentru tine. Prin parcurgerea acestui program de 4 săptămâni, vei debloca potențialul tău financiar și vei crea o viață abundentă și prosperă!

420 lei pentru acces imediat la programul EFT și la grupul de suport dedicat.

458 lei în prima lună și apoi 237 lei/lună

Bună, sunt Dorela!

Sunt femeie, soție, mamă, prietenă, antreprenor și … la fel ca tine, mi-am asumat și alte roluri în viața mea de zi cu zi. 

Dar cel mai important de menționat acum este faptul că mi-am asumat rolul de vindecător și lucrez cu oameni din întreaga lume, ajutându-i să-și vindece viața și relațiile. 

Reunesc tot ce am învățat și experiența mea din peste 1000 de ore în sesiuni de coaching și vindecare 1:1, pentru a-i ajuta pe oameni să-și transforme viața și relațiile și să trăiască o viață în armonie, iubire și fericire.

Sunt Practician Certificat EFT, Practician Certificat Emotion Code & Body Code & Belief Code și Coach de Stare de Bine, iar relațiile sunt focusul meu principal în activitate.

Am scris cartea Relația Perfectă – 28 de zile spre iubire pentru a inspira oamenii și a-i ajuta să-și transforme relațiile de cuplu. Doar că demersul descris în carte s-a dovedit a fi foarte util și în cazul altor relații, de prietenie, familie, profesionale, dar și în relația cu banii.

dorela iepan

Mi-am dat seama că banii sunt un subiect sensibil și că mulți oameni din comunitatea mea au nevoie de o soluție simplă care să îi ajute să elibereze emoții captive, să schimbe convingeri și să se elibereze de trecut. 

Așa s-a născut programul “EFT pentru SUCCES FINANCIAR.  Îndrăznește să-ți DUBLEZI VENITURILE în 28 de zile”, un program pe cât de simplu, pe atât de eficient, care te va ajuta să te eliberezi de blocaje și să faci loc pentru abundență și succes financiar în viața ta.

Alătură-te astăzi și fă primul pas către creșterea veniturilor și o viață trăită în abundență.

Acum, gândește-te și analizează...

Cât te costă lipsa progresului financiar?

Cum te simți cu faptul că veniturile tale nu sunt la nivelul la care ți-ai dori, în ciuda faptului că muncești foarte mult?
Cât te costă faptul că nu ai timp pentru familie sau pentru tine?

Ce opțiuni ai la dispoziție?

Poți să te documentezi și să încerci să găsești singur(ă) soluții pentru a te elibera de emoții captive și convingeri limitative.
Cum știi care funcționează și care nu?
Cum știi că ești pe drumul cel bun?

De ce ar trebui să acționezi acum?

Cu cât începi mai repede, cu atât mai repede vei vedea rezultate în viața ta. Iar în perioada de lansare, prețul este atât de mic, încât ar fi păcat să nu profiți.
Amânarea te poate ține în loc. Iar acțiunea este calitatea oamenilor de succes.

Programul “EFT pentru SUCCES FINANCIAR. Îndrăznește să-ți DUBLEZI VENITURILE în 28 de zile” îți oferă toate instrumentele pentru a începe imediat lucrul cu tine, pentru eliberarea tuturor blocajelor.

Programul este pentru tine dacă:

🎯 Ești nemulțumit(ă) de situația ta financiară sau simți că se poate mai bine.

🎯 Ai încercat diverse soluții pentru a schimba acest lucru, dar ai sentimentul că ceva te oprește din a ajunge acolo unde îți propui.

🎯 Ai convingeri care te împiedică să evoluezi sau să îți asumi noi responsabilități.

🎯 Ai dorințe care ar putea fi îndeplinite cu bani și simți deseori că banii nu sunt suficienți.

🎯 Vezi deseori în jur oameni care fac mai mulți bani sau în moduri mai plăcute sau mai ușoare, însă crezi că pentru tine nu este posibil.

Ești gata să schimbi toate aceste lucruri și tot ce ține de bani și nu este așa cum ți-ai dori?
Ești gata să primești abundența în viața ta și să poți să te și bucuri de ea, fără vinovăție, rușine, frică?

458 lei în prima lună și apoi 237 lei/lună

Ai o întrebare? Vezi dacă găsești răspunsul mai jos:

Toate materialele necesare sunt disponibile pe platforma de curs, imediat ce te-ai înscris. Poți începe imediat sau poți parcurge materialele introductive și să începi exercițiile ziua următoare sau în câteva zile. 

Recomandarea este să aloci 28 de zile pentru exercițiile propuse, dar ai libertate în privința ritmului de lucru. În plus, dacă simți să continui după cele 28 de zile, o poți face.

Accesul la curs este disponibil pe viață. În plus, orice îmbunătățire aduc programului în urma feedback-ului primit, îți este accesibilă și ție. 

Unele dintre materiale pot fi descărcate, dacă îți este mai ușor să le folosești imprimate de exemplu, însă acest lucru nu este necesar, având acces oricând la informații.

Fiecare dintre exercițiile propuse are atât varianta video, cât și script. Suntem diferiți și știu că fiecare persoană poate rezona cu un anumit format mai bine. 

Și chiar am observant că sunt mulți participanți care alternează cele 2 formate, în zile diferite. 

Și aici ai libertate totală și te invit să alegi ce ți se potrivește cel mai bine.

Da, ai acces la grupul de telegram al programului, unde poți interacționa cu ceilalți participanți. 

Linkul de acces îl primești în mailul de confirmare, imediat ce ai achitat pentru înscrierea în program. Odată intrat(ă) ai acces și la arhiva discuțiilor noastre. 

 Îmi poți adresa întrebări și te poți inspira din activitatea colegilor de program și din rezultatele lor. 

Accesul la grup este nelimitat, poți rămâne în grup și după cele 28 de zile.

Copyright © 2023 Dorela Iepan. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de RelațiaPerfectă.ro și Oana Maria Iosifidis.

Relația Perfectă

FREE
VIEW