Ateliere gratuite de eliberare emoțională – acces înregistrări

(2 recenzii de la clienți)

111,00 lei

Ateliere gratuite de eliberare emoțională – acces înregistrări

Durată ateliere: 60 minute

Format: Înregistrare video, accesibilă imediat

Atelier de curățare energetică folosind tehnica Codul Emoțiilor.

Descoperă care sunt următoarele ateliere gratuite.

Testează beneficiile atelierelor de grup, la un cost modic și cu disponibilitate imediată. După efectuarea plății, vei primi accesul la înregistrarea atelierului dorit.

Selectează atelierul pe care dorești să-l achiziționezi sau pachetul de ateliere.

Categorie:
codul emotiilor

În fiecare lună organizez un atelier de curățare energetică la care ofer acces GRATUIT tuturor persoanelor din comunitate, precum și celor care nu au lucrat cu mine încă și vor să testeze tehnicile pe care le folosesc.

Atelierele se desfășoară online, iar prezența live este total gratuită.

Acum ai ocazia să accesezi atelierele, oricând dorești, chiar și la câteva luni de la susținerea lor.

Poți alege să cumperi atelierul a cărui temă ți se pare cea mai utilă pentru tine sau un pachet cu 2, 3 sau mai multe ateliere, ca un kit de gestionare a emoțiilor și de restabilire a echilibrului energetic.

Este o ocazie foarte bună, pentru că acestea sunt disponibile imediat. Pune în coș atelierul sau pachetul de ateliere și le poți parcurge chiar acum.

Dacă alegi să achiziționezi un pachet de ateliere de aici, vei primi cadou atelierul gratuit al lunii în care achiziționezi pachetul de 5 ateliere și 2 ateliere gratuite pentru pachetul de 10 ateliere.

Pentru atelierele următoare cu acces gratuit, poți achiziționa direct înregistrarea dacă ora nu ți se potrivește pentru participarea în direct.

Sau poți participa live, gratuit, dacă te înscrii aici.

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ATELIERELE DE GRUP?

Atelierele de grup sunt un bun mod de a începe călătoria ta de vindecare emoțională și de transformare, dar și un bun mod de întreținere a stării tale de bine. Poți participa doar la ateliere de grup, temele alese fiind relevante pentru majoritatea oamenilor din comunitate, sau poți să le combini cu sesiuni private, unde lucrezi pe situații foarte specifice din viața ta.

Atelierele de grup sunt foarte valoroase, deoarece, în cadrul unei sesiuni se eliberează între 60 și 80 de emoții. Având în vedere că într-o sesiune 1 la 1 se eliberează între 7 și 14 emoții, înțelegi de ce simți atât de intens curățarea din cadrul atelierelor de grup și cum rezultatele vin uneori instant.

Atelierele gratuite au durata de 60 de minute, iar structura lor este similară cu a celor plătite, despre care poți citi mai multe aici.

Toate atelierele conțin o combinație de tehnici (coaching, Codul Emoțiilor / Codul Corpului, EFT, meditație), însă în cadrul atelierelor gratuite folosim în cea mai mare parte Codul Emoțiilor.

Pentru parcurgerea atelierului ai nevoie doar de:

 • O agendă și un pix
 • O sticlă de apă sau o cană cu ceai, după preferințe
 • O cutie de șervețele
 • Un magnet de frigider
Dorela Iepan

Sunt Dorela Iepan, Coach Emoțional, Practician Certificat în Codul Corpului (The Body Code) & Codul Emoțiilor (The Emotion Code), Practician Certificat EFT și autoarea cărții Relația Perfectă – 28 de zile spre iubire

Reunesc tot ce am învățat și experiența mea din peste 1000 de ore în sesiuni de terapie și vindecare 1:1, pentru a-i ajuta pe oameni să-și transforme viața și relațiile și să trăiască o viață în armonie, iubire și fericire.

Testează efectele participării la Ateliere de grup pentru a elibera emoții captive, convingeri și blocaje care te țin în loc, pentru a te bucura de tot ceea ce viața are pregătit pentru tine: fericire, armonie și abundență.

Cumpără acum înregistrarea atelierului de grup cu a cărui temă rezonezi cel mai tare, pentru a simți beneficiile imediat sau unul dintre pachete, disponibile imediat pentru a le parcurge în ritmul tău.

Dorela Iepan

Sunt Dorela Iepan, Coach Emoțional, Practician Certificat în Codul Corpului (The Body Code) & Codul Emoțiilor (The Emotion Code), Practician Certificat EFT și autoarea cărții Relația Perfectă – 28 de zile spre iubire.

Reunesc tot ce am învățat și experiența mea din peste 1000 de ore în sesiuni de terapie și vindecare 1:1, pentru a-i ajuta pe oameni să-și transforme viața și relațiile și să trăiască o viață în armonie, iubire și fericire.

Testează efectele participării la Ateliere de grup pentru a elibera emoții captive, convingeri și blocaje care te țin în loc, pentru a te bucura de tot ceea ce viața are pregătit pentru tine: fericire, armonie și abundență.

Cumpără acum înregistrarea atelierului de grup cu a cărui temă rezonezi cel mai tare, pentru a simți beneficiile imediat sau unul dintre pachete, disponibile imediat pentru a le parcurge în ritmul tău.

Înscrie-te aici pentru a participa în direct, gratuit, la următoarele ateliere de eliberare emoțională:
ÎNREGISTRARE ATELIERE GRATUITE

2023-02-03 – Eliberează Emoția Captivă a Furiei, 2023-03-10 – Eliberează Emoția Captivă a Respingerii, 2023-04-04 – Eliberează Durerea și Suferința Doliului, 2023-05-09 – Merit tot ce îmi doresc, 2023-06-09 – Deblochează creșterea stimei de sine, 2023-07-04 – Iartă și primește iertare, Pachet 1 – Atelier FURIA, Atelier RESPINGEREA, Atelier MERIT, Pachet 2 – Atelier DOLIU, Atelier FURIA, Atelier MERIT, Pachet 3 – Atelier MERIT, Atelier STIMA DE SINE, Atelier IERTARE

2 recenzii pentru Ateliere gratuite de eliberare emoțională – acces înregistrări

 1. Patricia

  Am participat la mai multe workshopuri organizate de Dorela, care au fost de fiecare data cu rezultate deosebite la nivel de emotii eliberate din corp. Insa vreau sa mentionez depre cel pentru Doliu. Veneam dupa 2 zile in care avusesem simptome de gripa, febra 39, dureri groaznice de cap si gat, si dureri musculare. La numai 2 zile dupa aceste simptome participand la Workshop am simtit cum durerea de cap a disparut total, am inceput sa tusesc si mi s-a desfundat nasul. La mai bine de 48 de ore dupa Workshop si fara medicamente, doar uleiuri esentiale si ceaiuri din plante, ma simt mult mai bine. Am lucrat pe pierderea unor persoane importante din viata mea si am eliberat foarte multe emotii captive in corpul meu. O recomand pe Dorela cu mult drag si cu convingerea ca ceea ce face ea este atat de benefic pentru corpul, mintea si spiritul fiecarui om cu care interactioneaza! ❤️

 2. Anonim

  Am participat la atelierul de Merit în mai 2023.
  Nu am avut timp sa ma gandesc sau sa observ, insa acum ca ma intrebi, am realizat ca am reactionat diferit in anumite situatii. In care eu am considerat ca am procedat bine si eram multumita de mine, insa au fost persoane care m-au criticat si la un moment dat le-am spus ca nu ma ajuta si ma demotiveaza discutia si nu vreau sa mai continuam. Asta pentru ca am simtit furie, contractii ale corpului si nu consideram ca merit acest tratament. Din contra as fi meritat o validare. Pe care apoi mi-am dat-o eu. A fost o senzatie de eu imi iau partea mie, eu merit sa ma bucur de ceea ce am facut si chiar daca se putea mai bine, ma pot bucura. Asta este nou pentru mine. In general le dau dreptate oamenilor care ma critica, si imi zic… da poate ca nu merit aprecierea sau sa mi se intample si mie. Insa ce sa vezi chiar Merit tot ce imi doresc.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

 • Codul Emoțiilor
 • ateliere de eliberare emotionala
 • the body code - codul corpului
Shopping Cart
Scroll to Top