Cuprins
Curs: Cartea Relația Perfectă Audio Book
Autentificare

Curriculum

Cartea Relația Perfectă Audio Book

Text / Video

Dedicație, Declarația de Politețe și Mulțumiri

DEDICAȚIE

 

 

Părinților mei,

pentru susținerea lor necondiționată

și pentru toate lecțiile învățate de la ei

 

 

 

Soțului meu Daniel

și copiilor mei Amedea și Amael

ce m-au șlefuit pentru a deveni

cea mai bună versiune a mea

 

 

 

Declarația de politețe

 

Această carte a fost gândită pentru femei. Dacă un bărbat o citește el poate găsi la fel de multă valoare, dar îl rog să adapteze citirea pentru a fi confortabil cu textul scris, mai exact adresarea către cititori de sex feminin. Motivul pentru care această carte este dedicată femeilor este că ele sunt cele care dețin fericirea unei relații. Un bărbat nu trebuie să se simtă inferior citind aceste rânduri, din experiența personală și cea a clienților mei am înțeles că relația depinde exclusiv de starea femeii. Nu spun că este valabil în toate relațiile, doar că este incredibil cât de mult se schimbă o relație când femeia face schimbări mărunte în obiceiurile ei zilnice. Ca femei, uităm să fim femei, avem modele de fiice, de mame, de surori, de angajate, de directoare, dar nu suntem învățate să fim femei. Sunt atât de multe mesajele care ne învață tot ce să facem în viață, încât uităm să aflăm cine suntem noi. De aceea, această carte este pentru femei – atunci când femeia se descoperă, ea va descoperi și bărbatul de lângă ea.

Chiar din start doresc să îți spun că te voi tutui. Vreau să privești această carte ca pe o șuetă între două confidente, această carte este Persoana care îți este alături, indiferent de povestea care te-a determinat să citești aceste pagini.

Îmi doresc ca, în timp ce citești aceste rânduri, să te regăsești atât de mult, încât să simți că această carte a fost scrisă doar pentru tine. Îmi propun să simți că ți-am ascultat povestea și ți-am răspuns pas cu pas la fiecare întrebare.

Așa că, oricărui bărbat care ar citi această carte îi doresc să știe că Relația Perfectă – 28 de zile spre iubire este cea mai bună prietenă a iubitei lui.

 

 



Mulțumiri

 

Îi mulțumesc soțului meu, fără de care această carte nu ar fi putut exista. Prezența lui în viața mea mi-a permis să conștientizez importanța fiecărei experiențe trăite. El mi-a dat curajul să împărtășesc lumii ingredientele necesare pentru relații perfecte. Demonstrându-mi iubire necondiționată din clipa în care ne-am cunoscut, am înțeles că relația perfectă există și că trebuie doar să o vedem. Îi mulțumesc soțului meu pentru susținere, încurajare și pentru că a crezut în mine mereu. Le mulțumesc copiilor mei pentru că m-au învățat să iubesc necondiționat și au contribuit la scrierea acestei cărți, prin simplul fapt că mi-au permis să scriu în fiecare zi.

Le sunt recunoscătoare tuturor persoanelor care au citit această carte în timpul scrierii ei, care mi-au oferit sfaturi și îndrumări pentru ca informațiile să fie cât mai plăcute pentru cititori: Florin Păsat, Diana Szabo, Silvia Ionescu, Ligia G. Marian, Mădălina Cotan, Adina Pestroiu, Andreea Claudia Ghimpeteanu, Oana Aurel.

Mulțumiri deosebite sunt îndreptate către Gina-Eugenia Richițeanu, pentru că m-a însoțit la fiecare pas, ajutându-mă să aleg cele mai potrivite cuvinte pe tot parcursul cărții. Îmi exprim recunoștința pentru Cristina Lorincz și Maria Claudia Wotsch pentru munca lor atentă și îngrijită, astfel ca această lectură să curgă impecabil. Îi mulțumesc Marinelei Timofte pentru susținerea ei în tipărirea cărții. Îi mulțumesc lui Valentin Dogaru pentru că mi-a oferit unul dintre cele mai importante unelte, calculatorul la care m-am așezat cu plăcere în fiecare zi să scriu. Îi mulțumesc Dianei Trascu Gospodaru pentru că mi-a fost alături în tot ce este dincolo de scrierea efectivă a unei cărți, o muncă pe care nu o vedem, dar care este cel puțin la fel de importantă. Îi mulțumesc Barbarei Grzegorzewska pentru desenele menite să aducă mai multă claritate pe parcursul cărții.

A scrie o carte este o muncă de echipă, fără echipă – o carte rămâne un manuscris pe care se depune praful.

Le mulțumesc tuturor persoanelor care au contribuit la experiențele de viață descrise în carte și care, astfel, sunt acum exemple pentru cititori. Această carte este valoroasă pentru că include poveștile voastre de viață.

 

Le mulțumesc tuturor persoanelor care m-au încurajat să scriu această carte.

Relația Perfectă

FREE
VIEW