Curs special

Cartea Relația Perfectă Audio Book

Relația Perfectă - 28 de zile spre iubire - este călătoria ce îți permite să ai parte de povestea de iubire mult visată până acum.
Cartea audio Relatia Perfecta
Instructor
Dorela Iepan
95 Cursanți înscriși
0
0 recenzii
Detalii curs
Conferințe 35
Full lifetime access
Acces pe mobil și calculator
  • Descriere
  • Recenzii

Cartea Relația Perfectă - 28 de zile spre iubire
AUDIO BOOK

O carte foarte practică, plină de sfaturi utile și exerciții zilnice care îți vor schimba percepția despre relații și îți vor restabili încrederea și speranța că ceea ce îți dorești este posibil.

Cartea este structurată în 28 de capitole, câte unul pentru fiecare zi a călătoriei tale.

Cartea este un manual practic pentru a-ți transforma viața. Este un curs de dezvoltare personală condensat într-un plan concret și ușor de pus în practică, pentru rezultate extraordinare.

De la setarea intenției, foarte clar și detaliat, la înțelegerea beneficiilor realizării acesteia și a dezavantajelor în cazul nerealizării ei, cartea aduce mai multă claritate în dorințele tale.

Cartea te îmvață, pas cu pas, cum să creezi realitatea pe care o dorești și să te bucuri de ea, în fiecare zi.

Toți oamenii au visuri și dorințe, dar nu toți sunt dispuși să facă acțiunile necesare pentru a le vedea realizate.

Imaginează-ți pentru o clipă că trăiești relația perfectă.

Poți face asta?

Poți să te vizualizezi ca și cum visul a devenit deja realitate?

Acum spune-mi ce ai fi dispus(ă) să faci, zilnic, pentru ca visul tău să devină realitate. Te poți vedea făcând, zilnic, pași spre visul tău?
caiet de exercitii
Dacă ai avea un plan concret, cu acțiuni simple pe care să le faci în fiecare zi, oare l-ai urma?

Cartea îți vine în ajutor și cu exerciții pentru schimbarea convingerilor limitative care te-au ținut, până acum, departe de relația pe care o dorești, precum și pentru gestionarea emoțiilor tale.

Eu sunt alături de tine, pas cu pas, pentru 28 de zile (sau mai mult) și te ajut să rămâi conectat(ă) cu dorințele tale, cu motivele pentru care îți dorești relația perfectă. Vin, zi de zi , cu noi explicații și o mică sarcină de efectuat.

Va fi nevoie să aloci, zilnic, aproximativ 30 de minute pentru a citi capitolul și a face exercițiile propuse.

Ce vei face în cele 28 de zile, dacă îmi dai voie să fiu ghidul tău în călătoria către o relație perfectă?

✔️ Vei clarifica intenția ta, în cele mai mici detalii. 

✔️ Vei practica recunoștința, pentru partenerul tău, pentru oamenii din viața ta, pentru tine

✔️ Vei învăța să te apreciezi și să te iubești pe tine

✔️ Vei scoate la suprafață convingerile limitative care te împiedică să ai relația pe care ți-o dorești și vei primi tehnici concrete de a le înlocui cu convingeri suportive și în acord cu dorința ta

✔️ Vei seta câteva mici obiceiuri care te vor menține, pe termen scurt și pe termen lung, pe calea către fericire, împlinire și iubire.

dorela iepan
Sunt Dorela Iepan și voi fi ghidul tău în călătoria de 28 de zile către relația împlinită la care visezi.

Lucrez cu oameni din întreaga lume, manifestându-mi pasiunea și misiunea ajutându-i pe oameni să-și vindece viața și relațiile, scoțând la iveală tot ce este mai bun în interiorul lor și sărbătorind fiecare succes.

Provocările din propria mea relație m-au determinat să caut soluții pentru a schimba lucrurile, mai ales că relația cu soțul meu a început incredibil de frumos și aproape că nu îmi venea să cred că am ajuns atât de departe de acea magie de la începutul relației.

Am căutat și experimentat diverse lucruri și, deși nu a fost ușor, am transformat relația dificilă și nefericită într-o relație cu adevărat perfectă pentru mine. Sunt fericită și foarte îndrăgostită de soțul meu, iar împreună suntem cel mai bun exemplu de iubire, armonie și susținere, pentru copiii noștri. 

Iar ceea ce am făcut eu poate face oricine. Așa că am decis să sintetizez tot studiul și toate lucrurile care au avut succes la mine, pentru a ajuta și alți oameni să găsească armonie în relațiile lor, să fie fericiți și să trăiască viața la care visau.

Așa s-a născut cartea Relația Perfectă și pot spune cu mâna pe inimă că sunt sigură că te poate ajuta și pe tine. Este scrisă pentru tine și pentru visul tău frumos și m-aș bucura să citesc, curând, povestea ta de succes după citirea cărții.

Cartea Relația Perfectă Audio Book
Cartea Audio Pe Capitole
Relația Perfectă

FREE
VIEW