VINDECĂ RELAȚIILE TRECUTE - Ediția VI
20 MAI – 6 IUNIE

Dacă vrei o relație ideală, armonioasă și plină de iubire

ELIBEREAZĂ-TE DE TRECUT ȘI
PRIMEȘTE ARMONIA ÎN RELAȚIILE TALE

Un program transformațional prin care eliberezi emoțiile captive, convingerile și blocajele care te împiedică să experimentezi în prezent relații echilibrate și armonioase (de cuplu, prietenie, profesionale).

 

*Un program susținut de Dorela Iepan, Practician Certificat Emotion Code & Body Code, pe baza experienței din peste 1000 de ore 1 la 1

 
Peste 100 de persoane au participat la edițiile precedente și s-au bucurat de schimbări majore în viețile lor.

 

 

*oferta EARLY BIRD este valabilă până la data 20 MAI 2024

 

Zile
Ore
Minute
Secunde

Desfășurare online – 20 Mai-6 Iunie | 3 săptămâni | 6 ateliere | Grup de WhatsApp privat | Ateliere de Codul Emoțiilor + 1 Atelier Bonus

program

Perioada de desfășurare este de 3 săptămâni, însă ai acces la înregistrări și la grupul de suport, pentru 3 luni.

Sunt două ateliere în fiecare săptămână, în zilele de Luni și Joi, de la ora 20:00.

La o lună după finalizarea programului, ne vom vedea, la o dată stabilită de comun acord, pentru un atelier BONUS, pe tema convingerilor referitoare la Relații.

Toate atelierele sunt înregistrate, așa că, în cazul în care programul nu îți permite să fii prezent(ă) live, le poți parcurge ulterior.

În grupul de WhatsApp păstrezi legătura cu toți participanții din program și îmi poți adresa întrebări oricând.

Înscrie-te până la data de 20 Mai 
și primești 4 bonusuri exclusive:

1. O sesiune de coaching, cu Gabriela Alina Leonte, în valoare de 300 lei

2. O sesiune de consiliere numerologică, cu Adriana Tocaciu, în valoare de 180 lei

3. O sesiune de consiliere astrologică, cu Tunde Marton, în valoare de 180 lei

4. O sesiune de consiliere nutriție, cu Ramona Croger, în valoare de 250 lei

divort

Rata divorțurilor s-a dublat în ultimele 3 decenii, una din 4 căsnicii ajungând la divorț.

Iar dacă ne gândim că majoritatea cuplurilor amână foarte mult momentul căsătoriei, este clar că numărul despărțirilor și relațiilor care “nu mai merg” este mult mai mare.

Dacă ai trecut prin cel puțin o despărțire, știi cât este de dureros. Mai ales dacă ați petrecut ceva timp împreună, vă leagă multe amintiri, experiențe, poate și lucruri materiale. Sau poate aveți copii, caz în care despărțirea îi afectează și pe ei.

Este dureros să realizezi că nu reușiți să vă mai “înțelegeți”, că au dispărut iubirea, armonia și comunicarea de la începutul relației.

De multe ori, ajungi să experimentezi situații similare sau să ai aceleași nemulțumiri în mai multe relații consecutive. Deși oamenii pot fi diferiți și lucrurile par total altfel la început, ajungi să te nemulțumească aceleași aspecte ale relației.

Poate că ajungi să te învinuiești sau să crezi că este ceva în neregulă cu tine sau să crezi că este imposibil să fii fericit(ă) într-o relație.

Poate îți e greu să crezi că ai putea fi fericit(ă) sau iubit(ă) și te complaci într-o relație care nu te face fericit(ă).

Dar dacă ți-aș spune că toate aceste lucruri pot fi schimbate, foarte ușor?

 

Că poți avea relația armonioasă la care visezi, că dragostea și respectul pot fi prezente în relație chiar și după mulți ani, sau că poți să fii îndrăgostit(ă) de partener(ă) ca în prima zi, chiar și la mult timp de la prima întâlnire?

Experiențele trecute, convingerile preluate încă din copilărie și emoțiile captive îți influențează fiecare gând, fiecare decizie, fiecare comportament. Și implicit, îți determină realitatea pe care o experimentezi.

De aceea, vindecarea trecutului și eliberarea emoțiilor captive din trecut poate transforma cu totul realitatea ta.

VINDECĂ RELAȚIILE TRECUTE, pentru a te elibera de trecut, cu toate emoțiile negative, convingerile limitative și blocajele care te țin departe de relația armonioasă la care visezi. 

iubire

Iată ce spun participanții la edițiile trecute:

CINE VA FI GHIDUL TĂU ÎN ACEASTĂ CĂLĂTORIE?

DSC 2059

Bună, sunt Dorela!

Sunt femeie, soție, mamă, prietenă, antreprenor și … la fel ca tine, mi-am asumat și alte roluri în viața mea de zi cu zi.

Dar cel mai important de menționat acum este faptul că mi-am asumat rolul de vindecător și lucrez cu oameni din întreaga lume, ajutându-i să-și vindece viața și relațiile.

Reunesc tot ce am învățat și experiența mea din peste 1000 de ore în sesiuni de coaching și vindecare 1:1, pentru a-i ajuta pe oameni să-și transforme viața și relațiile și să trăiască o viață în armonie, iubire și fericire.

Sunt Practician Certificat Emotion Code & Body Code & Belief Code, Practician Certificat EFT și Coach de Stare de Bine, iar relațiile sunt focusul meu principal în activitate.

Am creat programul VINDECĂ RELAȚIILE TRECUTE în urma lucrului cu oamenii, dar și cu mine, după ce am observat impactul extraordinar pe care îl are vindecarea relațiilor precedente (cu mama și tata, cu alte persoane din copilărie și cu partenerii precedenți) și relațiilor actuale (cu partenerul de cuplu și cu sine), asupra prezentului și a relațiilor importante din viața noastră.

Programul a fost permanent îmbunătățit și am încredere că te va ajuta și pe tine să îți transformi relațiile și viața.

Și eu, la fel ca tine, am întâmpinat provocări în relații. Și m-am întrebat mereu ce e de făcut sau m-am înfuriat că am ajuns din nou într-o situație în care am mai fost sau că repet parcă tipare preluate din exterior.

Uneori aveam sentimentul că nu am control asupra a ceea ce mi se întâmplă.

Deși relația cu soțul meu a început într-un mod magic și demn de filmele de dragoste, nu a durat mult până când fericirea a fost însoțită de frustrare și, la scurt timp, aproape că nu mi-am putut aminti de ce l-am ales și de ce suntem împreună.

La începutul lui 2020 aproape că aveam actele de divorț pregătite. Deși, te rog să mă crezi că nu era o decizie ușoară, cu 2 copii mici.

A fost nevoie de timp, efort, vindecare și o privire sinceră în oglindă pentru a înțelege ce am de făcut și pentru a mă elibera în sfârșit de toate convingerile limitative, de bagajul emoțional și de tiparele pe care le-am văzut în relația dintre părinții mei și a celor din jur.

Pas cu pas, am reușit să mă transform pe mine și relația mea până în punctul în care am fost foarte îndrăgostită de soțul meu, foarte fericită de el și am simțit că trăiesc magia de la început, din nou.

Și lucrurile au rămas așa, chiar și astăzi.

Așa am decis să mă concentrez pe relații în manifestarea misiunii mele și să dau mai departe din tot ce am învățat, tot ce am pus în practică atât eu cât și cei cu care am lucrat!

Pentru că sunt 100% sigură de beneficiile pe care le poate avea eliberarea de emoții captive, convingeri și blocaje, iar când vine vorba de relații, eliberarea de trecut poate avea un impact extraordinar asupra vieții tale.

Dă-mi voie să îți fiu ghid în această călătorie către un nou TU, către o nouă viață, plină de relații armonioase și împlinitoare!

DSC 2111 scaled 1

CUM SE DESFĂȘOARĂ PROGRAMUL

Vom lucra împreună timp de 3 săptămâni. Ne vedem la 2 ateliere pe săptămână, lunea și joia, la ora 20.00 (RO).

La o lună după finalizarea programului, ne vom vedea, la o dată stabilită de comun acord, pentru un atelier BONUS, pe tema convingerilor referitoare la Relații.

Toate atelierele se desfășoară online și sunt înregistrate. Astfel că, dacă nu te poți conecta la ora atelierului, sau dacă vrei să îl reiei zilele următoare, o poți face.

Programul se bazează pe experiența în lucrul cu oamenii, atât în sesiuni 1 la 1, cât și ateliere și programe de grup și combină mai multe tipuri de „unelte”. Însă în cea mai mare parte a timpului lucrăm cu Codul Emoțiilor, cea mai rapidă și ușoară metodă de a ne elibera de emoții captive, convingeri și blocaje care ne împiedică să obținem ceea ce ne dorim. 

Pe ce lucrăm?

Atelier 1
Relația cu MAMA

20 Mai 2024

Prima întâlnire este dedicată mamei. 

Mama ți-a dat viață. Acesta este un lucru extrem de important și este, practic, un dar pe care niciodată nu îl vei putea răsplăti. Și nici nu trebuie. Este fluxul firesc al vieții.

Indiferent cum a fost relația cu mama, dacă ea a făcut sau nu parte din viața ta, vom lucra pe emoțiile captive legate de mama pentru a permite armonizarea relațiilor din prezent.

Atelier 2
Relația cu TATA

 

23 Mai 2024

A doua întâlnire este dedicată tatălui.

Fără tatăl tău și fără întâlnirea dintre mama și tatăl tău, tu nu ai fi existat pe pământ. La fel ca și mama, tatăl tău este foarte important. 

Indiferent de prezența sau absența tatălui în viața ta, emoțiile captive te influențează și îți limitează armonia vieții.

Atelier 3
Copilăria și Relația cu copiii

27 Mai 2024

A treia întâlnire este dedicată copilăriei tale și relației cu copiii.

Acest atelier îți permite să lucrezi pe propria ta copilărie (cu siguranță îți aduce multă bucurie să știi că poți curăța acele amintiri dureroase din copilăria ta).

Dacă ai copii, cu siguranță te va bucura să știi că poți lucra pe relația ta cu ei și să urmărești cu nerăbdare schimbările.

Atelier 4
Relațiile de cuplu

30 Mai 2024

A patra întâlnire este dedicată partenerului de cuplu actual și fostelor relații.

Vestea bună este că îți permite să diminuezi sau să elimini tensiunile acumulate în timp.

Dacă nu ești într-o relație acum, ei bine, e posibil ca tocmai această sesiune să îți permită să deblochezi energiile pentru a întâlni partenerul/a potrivit(ă) pentru tine.

Accentul în această sesiune se pune pe relația de cuplu, indiferent cum este ea în prezent.

Atelier 5
Relația cu Tine și Corpul Tău

 

3 Iunie 2024

A cincea întâlnire este dedicată ție, relației tale cu tine și corpul tău!

Cea mai importantă persoană din viața ta ești tu!

Iar tot tu poți fi, uneori, cel mai mare inamic al tău.

Și acum e momentul să deveniți prieteni!

Atelier 6
Recapitulare
Feedback
Întrebări

6 Iunie 2024

A șasea întâlnire va încheia foarte frumos această călătorie de eliberare de trecut, stabilind un echilibru din punct de vedere energetic, în corp.

În această întâlnire vom lucra la alinierea chakrelor,  după care vom face o recapitulare.

Vom avea și timp pentru împărtășiri, precum și pentru întrebări.

Atelier 7
Bonus
Convingeri care te opresc să ai Relații Vindecate

La o lună după ultimul atelier

Ne vom vedea, la aproximativ o lună după finalizarea programului, la un atelier special în care vom elibera credințele limitative care ne blochează.

Este un atelier nou și foarte special, în care vom lucra cu ultima tehnică în care m-am certificat, respectiv Sistemul Credințelor (Belief Code).

Vom avea și timp pentru împărtășiri, precum și pentru întrebări.

Ce primești dacă te înscrii:

6 ateliere live

Acces la cele 7 ateliere, live și în înregistrare.

Primele 6 ateliere au loc în fiecare luni și joi de la ora 20:00 (RO).

Ultimul atelier va avea loc la aproximativ o lună după finalizarea programului, la o dată convenită împreună cu participanții în program.

Salvează în agendă:

Luni 20 Mai – Relația cu Mama

Joi 23 Mai – Relația cu Tata

Luni 27 Mai – Copilăria și Relația cu Copiii

Joi 30 Mai – Relația cu partenerul de cuplu (Fostele relații)

Luni 3 Iunie – Relația cu Tine și Corpul Tău

Joi 6 Iunie – Recapitulare – Alinierea Chakrelor

Acces în grupul de suport Whatsapp, unde vei primi sprijinul meu și unde poți comunica și împărtăși cu restul participanților provocările, progresul sau felul cum te simți după fiecare atelier.

Grupul rămâne deschis timp de 3 luni de zile, timp în care poți trimite întrebările tale, mai ales în cazul în care reiei atelierele, în înregistrare.

whatsapp
caiet de lucru

Caietul de lucru al programului.

Acesta conține explicații și întrebări specifice pentru fiecare Atelier, pentru a te ajuta să conștientizezi aspecte importante legate de fiecare tip de relație pe care o lucrăm.

În plus, va fi foarte ușor să îți cuantifici progresul, văzând cum, anumite situații sau amintiri dureroase, după atelier… aproape că nu mai dor deloc.

Acces la înregistrări pentru 3 luni, pentru a putea relua programul, oricând decizi.

Mulți dintre participanți au ales să reia anumite ateliere chiar în timpul desfășurării programului, pentru că au simțit nevoia să elibereze chiar mai mult pe un anumit subiect.

Și aproape toți au reluat întreg programul, după terminarea acestuia. Este un cadou minunat, deoarece, la reluarea atelierelor se eliberează o nouă serie de emoții.

acces inregistrari

4 bonusuri exclusive și extrem de valoroase:

alinaleonte

Bonus 1 – O sesiune de coaching cu Gabriela Alina Leonte, în valoare de 300 lei

Sunt Alina Leonte, de 3 x Coach ( Business Coach, Style Coach și Stiletto Coach), antreprenor și moderator al Interviului Pro în grupul Pro Business.

Dar mai presus de toate aceste titulaturi sunt o femeie pasionată de a-mi face un stil de viață care să fie mai simplu, mai plăcut, mai ușor și de cum pot transmite acest stil de viață mai departe.

Pe scurt sunt o creatoare de experiențe.

Sesiunea pe care o ofer este online, are durata de o oră și vom descoperi împreună ce venituri pasive poți avea din pasiunile tale combinate cu expertiza ta.

La finalul acestei sesiuni vei avea un plan concret despre cum poți câștiga bani din propria ta pasiune combinată cu abilitățile tale și transformate intr-o sursă de venit.

Bonus 2 – O sesiune de consiliere numerologică cu Adriana Tocaciu, în valoare de 180 lei

Sunt Adriana Tocaciu, numerolog, iar în ajutorul celor cu care lucrez vin prin interpretarea și analizarea matriței psiho-energo-numerologică a datei de naștere.

Sesiunea pe care o ofer în cadrul programului constă într-o întâlnire online în care analizez data de naștere a persoanei respective, îi explic ce înseamnă numerele care îi alcătuiesc codul numerologic personal, îi descriu potențialul pe care îl are nativ, provocările ce ii pot apărea în viață dar și oportunitățile pe care le are.

De asemenea, discutăm și despre anii personali în care omul se află și în care va intra la ziua lui de naștere, despre ce este indicat să facă și ce să evite în anii respectivi.

Numerologia este fascinantă, așa că profitați de această oportunitate de a vă uita in viața voastră și din această perspectivă!

adrianatocaciu
tunde marton

Bonus 3 – O sesiune de consiliere astrologică cu Tunde Marton, în valoare de 180 lei

Sunt Tünde Márton, Astrolog specializat în Astrologia Europeană și Japoneză, iar menirea mea este să te ghidez pe drumul tău cu ajutorul Astrogramei tale personalizate.

În momentul nașterii tale, planetele pe bolta cerească erau în anumite zodii și domenii de viață. Aceste energii ale planetelor se regăsesc și în harta ta natală pe care o experimentezi pe parcursul vieții.

În sesiunea de astrologie îți prezint calitățile, talentele, harurile Divine cu care ai fost înzestrat(ă). Cum te poți folosi de valorile, resursele tale pentru a te simți mai împlinit(ă), pentru a te transforma și a evolua. Care îți sunt slăbiciunile la care ai de lucrat și pe care le poți transforma cu înțelepciune în atuuri. Totodată îți prezint domeniul iubirii, domeniul profesional. Care este rolul zodiei în care te-ai născut și al ascendentului.

Astrograma ta personală dezvăluie și menirea, misiunea ta din această existență.

La finalul ședinței de astrologie vrei avea mai multă claritate asupra vieții tale, te vei înțelege mai bine, te vei simți mai împlinit(ă), armonioas(ă) și prosper(ă) prin această autocunoaștere.

Bonus 4 – O sesiune de consiliere nutriție cu Ramona Croger, în valoare de 250 lei

Sunt Ramona Croger – Nutritionist, Antrenor de Fitness și Psiholog.

Îmbin nutriția, sportul și psihologia ca tu să ai cele mai bine rezultate și te ghidez să slăbești și să îți ții greutatea sub control fără diete complicate sau restrictive.

Ședința pe care o ofer în cadrul programului constă într-o întâlnire Online care durează 30 de minute și în care povestim despre obiectivele tale personale și ce anume îți dorești să îmbunătățești în stilul tău de viața.

Această ședință îți aduce claritate în privința alegerilor alimentare și reprezintă baza de la care poți începe schimbările în stilul alimentar.

ramonacroger

2 bonusuri exclusive din partea mea, pentru o perioadă limitată:

Bonus 4 – până la 19 Mai

Participarea gratuită la Atelierul EFT în care vom lucra pe 

Credințe limitative referitoare la relații, în valoare de 150 lei 

O ocazie foarte bună de a schimba convingerile care nu te susțin

credinte limitative cuplu
MERIT SI ACCEPT SA PRIMESC

Bonus 5 – până la 19 Mai

Înregistrarea Atelierului 

Merit și accept să primesc (Codul Emoțiilor), în valoare de 51 lei

Un atelier foarte frumos și util, extrem de potrivit pentru a fi parcurs în urma acestei călătorii transformaționale de vindecare a relațiilor trecute

Bonus 6 – Cadou până la 30 Aprilie

O sesiune 1 la 1 cu mine, în care vom lucra cu Codul Emoțiilor sau Body Code, pornind de la o situație specifică din viața ta, pentru care și-ar plăcea să găsești rezolvare.

ACEST BONUS ESTE VALABIL DOAR ÎN OFERTA EARLY BIRD (până la data de 30 aprilie)

EMOTION CODE BODY CODE

Iar prețul pe care îl plătești dacă te înscrii acum este de 1234 lei (valabil până la data de 20 Mai 2024).

Care este valoarea programului?

  • 5 ateliere de curățare energetică (Codul Emoțiilor) – Valoare 900 lei
  • 1 atelier aliniere chakre + sesiune Q&A – Valoare 180 lei
  • 1 atelier bonus – Convingeri care te opresc să ai Relații Vindecate – Valoare 180 lei
  • Grup de suport (Whatsapp) pentru 3 luni – Valoare 200 lei
  • Acces la înregistrările atelierelor și posibilitatea de a le parcurge timp de 3 luni – Valoare 900 lei
  • Bonus 1 – Sesiune de coaching, cu Gabriela Alina Leonte – Valoare 300 lei
  • Bonus 2 – Sesiune de consiliere numerologică, Adriana Tocaciu – Valoare 180 lei
  • Bonus 3 – Sesiune de consiliere astrologică, cu Tunde Marton – Valoare 180 lei
  • Bonus 4 – Sesiune de consiliere nutriție, cu Ramona Croger – Valoare 250 lei

VALOARE TOTALĂ PROGRAM - 3270 LEI

Însă, doar în această perioadă, poți achiziționa Programul VINDECĂ RELAȚIILE TRECUTE la prețul de 1234 ron.

Cât costă fericirea ta?
Cât timp și energie pierzi în căutarea soluțiilor de armonizare a relațiilor importante din viața ta?

Vino și tu în Programul VINDECĂ RELAȚIILE TRECUTE și bucură-te de eliberarea emoțiilor captive, a convigerilor și a blocajelor care te împiedică să experimentezi relații armonioase.

Ai o întrebare? Vezi dacă găsești răspunsul mai jos:

Fiecare atelier durează aproximativ 60 de minute. Avem câteva minute de introducere, sesiunea de eliberare emoții, un exercițiu EFT și o meditație scurtă pe tema Atelierului, la sfârșit. Pentru mine este important să vă respect timpul alocat, așa că foarte rar se întâmplă să depășim. Totuși, la fiecare atelier avem puțin timp pentru împărtășiri la sfârșit.

Toate atelierele sunt înregistrare și accesibile imediat după încheierea lor. Așa că poți parcurge înregistrarea imediat ce timpul îți permite.

Caietul de lucru este instrumentul tău personal în acest program. Nu este nevoie să împărtășești răspunsurile, ci doar să scrii, într-o agendă sau direct în caiet. 

Întrebările nu sunt alese întâmplător și te vor ajuta să conștientizezi situația curentă și să te bucuri de progres, în urma fiecărui atelier. 

Nu îți va lua mai mult de 10 minute pentru fiecare dintre teme.

În mesajul de confirmare a înscrierii vei primi toate detaliile despre bonusuri, precum și datele de contact pentru programarea sesiunilor bonus. 

Sesiunile de numerologie, coaching sau nutriție pot fi programate timp de 3 luni după începerea programului, așa că ai tot timpul să le accesezi, în ritmul tău.

Fiecare persoană care dorește să parcurgă programul trebuie să se înscrie separat, pentru a se bucura de toate beneficiile. Lucrăm cu energia și curățările se fac pentru persoanele înscrise și ceea ce se potrivește în cazul lor.

Participarea amândurora vă va ajuta să curățați mai repede bagajul emoțional care vă ține departe de relația armonioasă și împlinită, la care visați. 

Nu trebuie să îți faci griji, în timpul Atelierelor nu vom împărtăși detalii personale din relațiile noastre, așa că faptul că este prezent și partenerul(a) este perfect în regulă.

Pentru aceste situații am creat grupul de suport, la care ai acces pe toată perioada programului și chiar și după (3 luni în total). 

Acolo poți pune întrebări la care îți voi răspunde personal sau poți împărtăși lucruri cu ceilalți participanți.

Perioada de 3 luni este mai mult decât suficientă pentru a parcurge încă o dată întreg programul și a elibera încă o serie de emoții. 

Știi și tu că dacă nu vei parcurge acum, când ai luat decizia să faci o schimbare în viața ta, șansele să faci acest lucru peste 1 an sau 2 sunt aproape zero. 

Iar noi lucrăm cu energie și alegem să eliberăm ceea ce iese la suprafață în acest moment. Peste 1 an, chimia corpului tău este diferită și probabil că este altceva ce necesită curățare.

Copyright © 2023 Dorela Iepan. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de RelațiaPerfectă.ro și Oana Maria Iosifidis.

Relația Perfectă

FREE
VIEW