Vindecă Relațiile Trecute - Ediția 6

Vindecă relațiile trecute - Un program transformational prin care eliberezi emoțiile captive, convingerile și blocajele care te blochează în prezent.
VINDECĂ RELAȚIILE TRECUTE ED 6
Instructor
Dorela Iepan
38 Cursanți înscriși
0
0 recenzii
Detalii curs
Durată : 08:23:29
Conferințe : 9
Video : 08:23:29
Full lifetime access
Acces pe mobil și calculator
  • Descriere
  • Recenzii

Număr ateliere: 7 ateliere
Durată ateliere: 60 minute
Format: online

Dacă vrei o relație ideală, armonioasă și plină de iubire

ELIBEREAZĂ-TE DE TRECUT ȘI
PRIMEȘTE ARMONIA ÎN RELAȚIILE TALE

*Un program susținut de Dorela Iepan, Practician Certificat Emotion Code & Body Code, pe baza experienței din peste 1000 de ore 1 la 1

Peste 100 de persoane au participat la edițiile precedente și s-au bucurat de schimbări majore în viețile lor.

*oferta EARLY BIRD este valabilă până la data 20 MAI 2024

program

Perioada de desfășurare este de 3 săptămâni, însă ai acces la înregistrări și la grupul de suport, pentru 3 luni.

Sunt două ateliere în fiecare săptămână, în zilele de Luni și Joi, de la ora 20:00.

La o lună după finalizarea programului, ne vom vedea, la o dată stabilită de comun acord, pentru un atelier BONUS, pe tema convingerilor referitoare la Relații.

Toate atelierele sunt înregistrate, așa că, în cazul în care programul nu îți permite să fii prezent(ă) live, le poți parcurge ulterior.

În grupul de WhatsApp păstrezi legătura cu toți participanții din program și îmi poți adresa întrebări oricând.

CUM SE DESFĂȘOARĂ PROGRAMUL

Vom lucra împreună timp de 3 săptămâni. Ne vedem la 2 ateliere pe săptămână, lunea și joia, la ora 20.00 (RO).

La o lună după finalizarea programului, ne vom vedea, la o dată stabilită de comun acord, pentru un atelier BONUS, pe tema convingerilor referitoare la Relații.

Toate atelierele se desfășoară online și sunt înregistrate. Astfel că, dacă nu te poți conecta la ora atelierului, sau dacă vrei să îl reiei zilele următoare, o poți face.

Programul se bazează pe experiența în lucrul cu oamenii, atât în sesiuni 1 la 1, cât și ateliere și programe de grup și combină mai multe tipuri de „unelte”. Însă în cea mai mare parte a timpului lucrăm cu Codul Emoțiilor, cea mai rapidă și ușoară metodă de a ne elibera de emoții captive, convingeri și blocaje care ne împiedică să obținem ceea ce ne dorim. 

Pe ce lucrăm?

Atelier 1
Relația cu MAMA

20 Mai 2024

Prima întâlnire este dedicată mamei. 

Mama ți-a dat viață. Acesta este un lucru extrem de important și este, practic, un dar pe care niciodată nu îl vei putea răsplăti. Și nici nu trebuie. Este fluxul firesc al vieții.

Indiferent cum a fost relația cu mama, dacă ea a făcut sau nu parte din viața ta, vom lucra pe emoțiile captive legate de mama pentru a permite armonizarea relațiilor din prezent.

Atelier 2
Relația cu TATA

 

23 Mai 2024

A doua întâlnire este dedicată tatălui.

Fără tatăl tău și fără întâlnirea dintre mama și tatăl tău, tu nu ai fi existat pe pământ. La fel ca și mama, tatăl tău este foarte important. 

Indiferent de prezența sau absența tatălui în viața ta, emoțiile captive te influențează și îți limitează armonia vieții.

Atelier 3
Copilăria și Relația cu copiii

27 Mai 2024

A treia întâlnire este dedicată copilăriei tale și relației cu copiii.

Acest atelier îți permite să lucrezi pe propria ta copilărie (cu siguranță îți aduce multă bucurie să știi că poți curăța acele amintiri dureroase din copilăria ta).

Dacă ai copii, cu siguranță te va bucura să știi că poți lucra pe relația ta cu ei și să urmărești cu nerăbdare schimbările.

Atelier 4
Relațiile de cuplu

30 Mai 2024

A patra întâlnire este dedicată partenerului de cuplu actual și fostelor relații.

Vestea bună este că îți permite să diminuezi sau să elimini tensiunile acumulate în timp.

Dacă nu ești într-o relație acum, ei bine, e posibil ca tocmai această sesiune să îți permită să deblochezi energiile pentru a întâlni partenerul/a potrivit(ă) pentru tine.

Accentul în această sesiune se pune pe relația de cuplu, indiferent cum este ea în prezent.

Atelier 5
Relația cu Tine și Corpul Tău

 

3 Iunie 2024

A cincea întâlnire este dedicată ție, relației tale cu tine și corpul tău!

Cea mai importantă persoană din viața ta ești tu!

Iar tot tu poți fi, uneori, cel mai mare inamic al tău.

Și acum e momentul să deveniți prieteni!

Atelier 6
Recapitulare
Feedback
Întrebări

6 Iunie 2024

A șasea întâlnire va încheia foarte frumos această călătorie de eliberare de trecut, stabilind un echilibru din punct de vedere energetic, în corp.

În această întâlnire vom lucra la alinierea chakrelor,  după care vom face o recapitulare.

Vom avea și timp pentru împărtășiri, precum și pentru întrebări.

Atelier 7
Bonus
Convingeri care te opresc să ai Relații Vindecate

La o lună după ultimul atelier

Ne vom vedea, la aproximativ o lună după finalizarea programului, la un atelier special în care vom elibera credințele limitative care ne blochează.

Este un atelier nou și foarte special, în care vom lucra cu ultima tehnică în care m-am certificat, respectiv Sistemul Credințelor (Belief Code).

Vom avea și timp pentru împărtășiri, precum și pentru întrebări.

Ce primești dacă te înscrii:

6 ateliere live

Acces la cele 7 ateliere, live și în înregistrare.

Primele 6 ateliere au loc în fiecare luni și joi de la ora 20:00 (RO).

Ultimul atelier va avea loc la aproximativ o lună după finalizarea programului, la o dată convenită împreună cu participanții în program.

Salvează în agendă:

Luni 20 Mai – Relația cu Mama

Joi 23 Mai – Relația cu Tata

Luni 27 Mai – Copilăria și Relația cu Copiii

Joi 30 Mai – Relația cu partenerul de cuplu (Fostele relații)

Luni 3 Iunie – Relația cu Tine și Corpul Tău

Joi 6 Iunie – Recapitulare – Alinierea Chakrelor

Acces în grupul de suport Whatsapp, unde vei primi sprijinul meu și unde poți comunica și împărtăși cu restul participanților provocările, progresul sau felul cum te simți după fiecare atelier.

Grupul rămâne deschis timp de 3 luni de zile, timp în care poți trimite întrebările tale, mai ales în cazul în care reiei atelierele, în înregistrare.

whatsapp
caiet de lucru

Caietul de lucru al programului.

Acesta conține explicații și întrebări specifice pentru fiecare Atelier, pentru a te ajuta să conștientizezi aspecte importante legate de fiecare tip de relație pe care o lucrăm.

În plus, va fi foarte ușor să îți cuantifici progresul, văzând cum, anumite situații sau amintiri dureroase, după atelier… aproape că nu mai dor deloc.

Acces la înregistrări pentru 3 luni, pentru a putea relua programul, oricând decizi.

Mulți dintre participanți au ales să reia anumite ateliere chiar în timpul desfășurării programului, pentru că au simțit nevoia să elibereze chiar mai mult pe un anumit subiect.

Și aproape toți au reluat întreg programul, după terminarea acestuia. Este un cadou minunat, deoarece, la reluarea atelierelor se eliberează o nouă serie de emoții.

acces inregistrari

4 bonusuri exclusive și extrem de valoroase:

alinaleonte

Bonus 1 – O sesiune de coaching cu Gabriela Alina Leonte, în valoare de 300 lei

Sunt Alina Leonte, de 3 x Coach ( Business Coach, Style Coach și Stiletto Coach), antreprenor și moderator al Interviului Pro în grupul Pro Business.

Dar mai presus de toate aceste titulaturi sunt o femeie pasionată de a-mi face un stil de viață care să fie mai simplu, mai plăcut, mai ușor și de cum pot transmite acest stil de viață mai departe.

Pe scurt sunt o creatoare de experiențe.

Sesiunea pe care o ofer este online, are durata de o oră și vom descoperi împreună ce venituri pasive poți avea din pasiunile tale combinate cu expertiza ta.

La finalul acestei sesiuni vei avea un plan concret despre cum poți câștiga bani din propria ta pasiune combinată cu abilitățile tale și transformate intr-o sursă de venit.

Bonus 2 – O sesiune de consiliere numerologică oferită de Adriana Tocaciu, în valoare de 180 lei

Sunt Adriana Tocaciu, numerolog, iar în ajutorul celor cu care lucrez vin prin interpretarea și analizarea matriței psiho-energo-numerologică a datei de naștere.

Sesiunea pe care o ofer în cadrul programului constă într-o întâlnire online în care analizez data de naștere a persoanei respective, îi explic ce înseamnă numerele care îi alcătuiesc codul numerologic personal, îi descriu potențialul pe care îl are nativ, provocările ce ii pot apărea în viață dar și oportunitățile pe care le are.

De asemenea, discutăm și despre anii personali în care omul se află și în care va intra la ziua lui de naștere, despre ce este indicat să facă și ce să evite în anii respectivi.

Numerologia este fascinantă, așa că profitați de această oportunitate de a vă uita in viața voastră și din această perspectivă!

adrianatocaciu
tunde marton

Bonus 3 – O sesiune de consiliere astrologică cu Tunde Marton, în valoare de 180 lei

Sunt Tünde Márton, Astrolog specializat în Astrologia Europeană și Japoneză, iar menirea mea este să te ghidez pe drumul tău cu ajutorul Astrogramei tale personalizate.

În momentul nașterii tale, planetele pe bolta cerească erau în anumite zodii și domenii de viață. Aceste energii ale planetelor se regăsesc și în harta ta natală pe care o experimentezi pe parcursul vieții.

În sesiunea de astrologie îți prezint calitățile, talentele, harurile Divine cu care ai fost înzestrat(ă). Cum te poți folosi de valorile, resursele tale pentru a te simți mai împlinit(ă), pentru a te transforma și a evolua. Care îți sunt slăbiciunile la care ai de lucrat și pe care le poți transforma cu înțelepciune în atuuri. Totodată îți prezint domeniul iubirii, domeniul profesional. Care este rolul zodiei în care te-ai născut și al ascendentului.

Astrograma ta personală dezvăluie și menirea, misiunea ta din această existență.

La finalul ședinței de astrologie vrei avea mai multă claritate asupra vieții tale, te vei înțelege mai bine, te vei simți mai împlinit(ă), armonioas(ă) și prosper(ă) prin această autocunoaștere.

Bonus 4 – O sesiune de consiliere nutriție cu Ramona Croger, în valoare de 250 lei

Sunt Ramona Croger – Nutritionist, Antrenor de Fitness și Psiholog.

Îmbin nutriția, sportul și psihologia ca tu să ai cele mai bine rezultate și te ghidez să slăbești și să îți ții greutatea sub control fără diete complicate sau restrictive.

Ședința pe care o ofer în cadrul programului constă într-o întâlnire Online care durează 30 de minute și în care povestim despre obiectivele tale personale și ce anume îți dorești să îmbunătățești în stilul tău de viața.

Această ședință îți aduce claritate în privința alegerilor alimentare și reprezintă baza de la care poți începe schimbările în stilul alimentar.

ramonacroger

Iar prețul pe care îl plătești dacă te înscrii acum este de 1234 lei (valabil până la data de 20 Mai 2024).

Care este valoarea programului?

5 ateliere de curățare energetică (Codul Emoțiilor) – Valoare 900 lei

1 atelier aliniere chakre + sesiune Q&A – Valoare 180 lei

1 atelier bonus – Convingeri care te opresc să ai Relații Vindecate – Valoare 180 lei

Grup de suport (Whatsapp) pentru 3 luni – Valoare 200 lei

Acces la înregistrările atelierelor și posibilitatea de a le parcurge timp de 3 luni – Valoare 900 lei

Bonus 1 – Sesiune de coaching, cu Gabriela Alina Leonte – Valoare 300 lei

Bonus 2 – Sesiune de consiliere numerologică, Adriana Tocaciu – Valoare 180 lei

Bonus 3 – Sesiune de consiliere astrologică, cu Tunde Marton – Valoare 180 lei

Bonus 4 – Sesiune de consiliere nutriție, cu Ramona Croger – Valoare 250 lei

VALOARE TOTALĂ PROGRAM - 3270 LEI

Însă, doar în această perioadă, poți achiziționa Programul VINDECĂ RELAȚIILE TRECUTE la prețul de 1234 ron.

Cât costă fericirea ta?
Cât timp și energie pierzi în căutarea soluțiilor de armonizare a relațiilor importante din viața ta?

Vino și tu în Programul VINDECĂ RELAȚIILE TRECUTE și bucură-te de eliberarea emoțiilor captive, a convigerilor și a blocajelor care te împiedică să experimentezi relații armonioase.

Relația Perfectă

FREE
VIEW