Cartea “RELAȚIA PERFECTĂ | 28 de zile spre iubire”

Pe parcursul a 28 de zile, vei fi ghidat(ă) într-o călătorie transformațională către iubirea autentică și conexiunea profundă. O carte foarte practică, plină de sfaturi utile și exerciții zilnice care îți vor schimba percepția despre relații și îți vor restabili încrederea și speranța că ceea ce îți dorești este posibil.
Disponibilă și în format electronic | Peste 900 de exemplare vândute | Disponibilă în română, engleză, franceză și italiană

Ce conține cartea Relația Perfectă?

Cartea este structurată în 28 de capitole, câte unul pentru fiecare zi a călătoriei tale.

Cartea este un manual practic pentru a îți transforma viața.

Este un curs de dezvoltare personală condensat într-un plan concret și ușor de pus în practică, pentru rezultate extraordinare.

De la setarea intenției, foarte clar și detaliat, la înțelegerea beneficiilor realizării acesteia și a dezavantajelor în cazul nerealizării ei, cartea aduce mai multă claritate în dorințele tale.

Exercițiile zilnice de la finalul fiecărui capitol te vor ajuta să îți schimbi starea și percepția, pentru a fi, zi după zi, tot mai aproape de obiectul dorințelor tale.

relatia perfecta - 28 de zile spre iubire

RECUNOȘTINȚA

thank you, thanks, card-515514.jpg

Primul dintre exercițiile propuse în carte este jurnalul de recunoștință.

Vei scrie, zilnic, 10 motive de recunoștință pentru partenerul tău sau pentru oamenii cu care ai interacționat astăzi.

Dacă ai anumite nemulțumiri sau supărări și te simți descurajat(ă), s-ar putea să ți se pară greu la început să găsești cele 10 motive.

Dar, de la zi la zi va fi tot mai bine și vei simți că ai tot mai multe motive de recunoștință și bucurie!

Recunoștința ne oferă perspectiva necesară pentru a observa lucrurile bune din jurul nostru și ne ajută să fim mai conștienți de generozitatea și bunătatea celor din jur.

Cultivăm o atitudine pozitivă, suntem mai deschiși în relații și astfel, ușor-ușor atragem și mai multe motive de recunoștință.

Totul vine de la tine

you, finger, pointing-154080.jpg

Este un lucru pe care îl vei găsi explicat în mai multe moduri pe parcursul cărții.

Îți voi povesti despre Ho’oponopono, o practică de vindecare spirituală extrem de simplă care pleacă de la ideea că suntem responsabili pentru tot ce se întâmplă cu noi, cu cei din jur, cu lumea. Poate că îți este cunoscută și ai practicat-o deja.

Vom povesti și despre Sistemul Semințelor sau al tiparelor mentale, care îți va oferi o nouă perspectivă asupra realității și a modului cum poți „planta” realitatea pe care ți-o dorești. Cum în introducerea cărții ai pus pe hârtie deja ce îți dorești, în cele mai mici detalii, mai rămâne doar să pui în practică pașii pentru a obține exact ceea ce ți-ai propus.

Cum ți se pare ideea că totul vine de la tine?

Poate te înfurie și nu ești de acord că lipsa relației sau relația nefericită în care te afli au fost create de tine. Cum ar putea fi adevărat acest lucru, când tu îți dorești o relație perfectă, fericită, armonioasă și plină de iubire?

Vei găsi toate explicațiile în carte și pașii concreți de a schimba ceea ce creezi, pentru a se potrivi cu dorințele tale.

Oare nu vezi eliberator faptul că tu ești creatorul propriei realități? Că puterea este la tine și că poți să decizi chiar astăzi să faci pașii necesari și câteva acțiuni mici zilnice pentru a ajunge acolo unde îți dorești?

CÂT DE IMPORTANT ESTE PENTRU TINE SĂ AI O RELAȚIE PERFECTĂ?

Cuvântul perfect exprimă ceva foarte personal. Ce este perfect pentru tine s-ar putea să nu fie deloc potrivit pentru mine. Și invers.

Cartea conține și povestea mea personală, experiența mea în privința tuturor practicilor pe care ți le recomand, deoarece am inclus în carte acele lucruri pe care și eu le-am testat și care au dat rezultate.

Dar cartea este despre tine. Despre relația TA perfectă. Orice ar însemna acest lucru.

Tu decizi, chiar înainte de a începe călătoria noastră împreună, ce anume îți dorești, ce înseamnă pentru tine relația perfectă, cum va fi viața ta atunci când o vei avea și cum ar arăta dacă nu o vei avea.

Sunt pași extrem de importanți pentru tine, care te ajută să îți clarifici ce îți dorești, să recunoști acel “ceva” atunci când îți apare în cale și, cel mai important, vei înțelege exact cum să creezi ceea ce îți dorești.

Dar acum te întreb: Cât de important este pentru tine să ai relația perfectă?

Pentru că dacă nu este important și nu este o prioritate să schimbi acest aspect al vieții tale, mă tem că nu vei fi dispus(ă) să faci micile acțiuni prezentate în carte și astfel nu îți vei da o șansă reală la relația perfectă pentru tine.

Descoperă cartea care te învață, pas cu pas, cum să creezi realitatea pe care o dorești și să te bucuri de ea, în fiecare zi.

Toți oamenii au visuri și dorințe, dar nu toți sunt dispuși să facă acțiunile necesare pentru a le vedea realizate.

Imaginează-ți pentru o clipă că trăiești relația perfectă. Poți face asta? Poți să te vizualizezi ca și cum visul a devenit deja realitate?

Acum spune-mi ce ai fi dispus(ă) să faci, zilnic, pentru ca visul tău să devină realitate. Te poți vedea făcând, zilnic, pași spre visul tău?

caiet de exercitii

Dacă ai avea un plan concret, cu acțiuni simple pe care să le faci în fiecare zi, oare l-ai urma?

Cartea îți vine în ajutor și cu exerciții pentru schimbarea convingerilor limitative care te-au ținut, până acum, departe de relația pe care o dorești, precum și pentru gestionarea emoțiilor tale.

Eu sunt alături de tine, pas cu pas, pentru 28 de zile (sau mai mult) și te ajut să rămâi conectat(ă) cu dorințele tale, cu motivele pentru care îți dorești relația perfectă. Vin, zi de zi , cu noi explicații și o mică sarcină de efectuat.

Dar decizia de a face ceva pentru tine și visul tău îți aparține în totalitate. La fel și decizia de a aloca timp, zilnic, pentru a face acțiunile necesare. Îți promit că nu îți va lua mai mult de 30 de minute zilnic să citești capitolul și apoi să faci exercițiul propus.

 

Ești gata să faci pașii necesari pentru a avea o relație așa cum ai visat?

DESPRE MINE

dorela iepan

Sunt Dorela Iepan și voi fi ghidul tău în călătoria de 28 de zile către relația împlinită la care visezi.

Sunt Practician Certificat Emotion Code & Body Code, Practician Certificat EFT, Coach de Stare de Bine și autoarea cărții care îți va schimba viața, dacă ești pregătit(ă) să pui în aplicare acțiunile zilnice propuse în paginile ei.

Lucrez cu oameni din întreaga lume, manifestându-mi pasiunea și misiunea ajutându-i pe oameni să-și vindece viața și relațiile, scoțând la iveală tot ce este mai bun în interiorul lor și sărbătorind fiecare succes.

Provocările din propria mea relație m-au determinat să caut soluții pentru a schimba lucrurile, mai ales că relația cu soțul meu a început incredibil de frumos și aproape că nu îmi venea să cred că am ajuns atât de departe de acea magie de la începutul relației.

Am căutat și experimentat diverse lucruri și, deși nu a fost ușor, am transformat relația dificilă și nefericită într-o relație cu adevărat perfectă pentru mine. Sunt fericită și foarte îndrăgostită de soțul meu, iar împreună suntem cel mai bun exemplu de iubire, armonie și susținere, pentru copiii noștri. 

Iar ceea ce am făcut eu poate face oricine. Așa că am decis să sintetizez tot studiul și toate lucrurile care au avut succes la mine, pentru a ajuta și alți oameni să găsească armonie în relațiile lor, să fie fericiți și să trăiască viața la care visau.

Așa s-a născut cartea Relația Perfectă și pot spune cu mâna pe inimă că sunt sigură că te poate ajuta și pe tine. Este scrisă pentru tine și pentru visul tău frumos și m-aș bucura să citesc, curând, povestea ta de succes după citirea cărții.

AM NEVOIE ȘI DE CAIETUL DE EXERCIȚII?

caiet de exerciții

Caietul de exerciții reunește, organizat, toate acțiunile de făcut zilnic, toate recomandările de cărți și filme incluse în carte și toate afirmațiile zilnice.

Este un suport foarte util dacă vrei să te asiguri că nu scapi nici un pas din călătoria ta către relația perfectă.

Poți cumpăra cartea și fără caiet, deoarece exercițiile sunt descrise în fiecare capitol. Caietul este modul meu de a te susține, de a face lucrurile cât mai ușoare și de a mă asigura că faci, zilnic, câte un pas către relația ta perfectă.

Ce vei face în cele 28 de zile, dacă îmi dai voie să fiu ghidul tău în călătoria către o relație perfectă? 

✔️ Vei clarifica intenția ta, în cele mai mici detalii. 

✔️ Vei practica recunoștința, pentru partenerul tău, pentru oamenii din viața ta, pentru tine

✔️ Vei înțelege sistemul semințelor și vei putea aplica imediat, pentru a planta realitatea pe care o dorești

✔️ Vei învăța să te apreciezi și să te iubești pe tine

✔️ Vei scoate la suprafață convingerile limitative care te împiedică să ai relația pe care ți-o dorești și vei primi tehnici concrete de a le înlocui cu convingeri suportive și în acord cu dorința ta 

✔️ Vei afla despre limbajele de iubire, cum le recunoști la partenerul tău, cum le comunici pe ale tale și cum găsiți echilibrul împreună

✔️ Vei seta câteva mici obiceiuri care te vor menține, pe termen scurt și pe termen lung, pe calea către fericire, împlinire și iubire. 

Vei primi, pe email, câte un capitol pe zi, pentru a experimenta călătoria exact cum va fi ea, pentru 28 de zile. Poți vedea astfel dacă rezonezi cu mine și cu ceea ce îți propun, înainte de a decide să mergi mai departe.

EXISTĂ RELAȚIA PERFECTĂ?

RP Dorela 4 1

Poate că nu.

Termenul este atât de subiectiv, iar evaluarea unei relații perfecte poate fi influențată atât de tare de emoții, încât … poate că niciodată nu vei ajunge să spui că relația ta este perfectă.

E în natura noastră … dacă 9 lucruri din 10 sunt perfecte, e posibil ca atenția noastră să meargă către ce nu e tocmai bine și să fim deranjați, uitând de tot ce merge bine.

În plus, suntem în continuă schimbare și la fel este și mediul în care trăim.

Dar într-un cuplu armonios sau într-o relație de orice fel, care funcționează bine, cei doi parteneri se adaptează, comunică, găsesc soluții chiar și când nu sunt de acord asupra anumitor aspecte.

Relația este cea mai bună școală de dezvoltare personală. Întotdeauna partenerul(a) îți va arăta ce mai ai de rezolvat și unde mai aveți de lucru împreună, pentru a deveni mai buni decât ieri și, împreună, mai puternici.

Doar că acest proces pe care eu ți-l propun te va aduce foarte aproape de relația perfectă și te va ajuta să gestionezi cu succes și momentele când simți că nu este chiar perfectă.

Ești pregătit(ă)?

CARTEA RELAȚIA PERFECTĂ SE CITEȘTE CU PIXUL ȘI AGENDA (SAU CAIETUL DE LUCRU) ÎN MÂNĂ

caiet de exerciții

Cartea „Relația perfectă” poate fi încă o carte pe rafturile bibliotecii tale sau poate fi cartea care îți va schimba viața. Depinde doar de tine.

Am scris cartea și fiecare poveste din ea așa cum aș vorbi dacă am bea împreună o cafea sau un ceai și am sta de vorbă despre tine și ceea ce ai vrea să schimbi în viața ta.

Vreau să te regăsești și să simți la fiecare pas că la tine este puterea de a îți schimba viața și de a crea viitorul așa cum îl dorești.

Dar pentru asta trebuie ca tu să fii prezent(ă), să te uiți în interior, să înțelegi ce vrei și apoi să urmezi pașii pentru a ajunge acolo.

Cartea conține 28 de zile de împărtășiri și exerciții practice, 28 de pași către visul tău.

Este în regulă să parcurgi cartea mai repede sau să îți iei mai mult timp la fiecare dintre exerciții. Tu decizi ritmul potrivit pentru tine.

CE SPUN CEI CARE AU CITIT CARTEA?

Peste 900 de persoane au cumpărat cartea „Relația perfectă” și o mare parte dintre ele au și luat călătoria foarte în serios. Iar rezultatele în viața lor nu au întârziat să apară.

Iată doar câteva dintre împărtășirile lor:

 • Sedinta cu Dorela a venit la momentul potrivit, ca o completare, ca un dar Divin. De dimineata am avut un antrenament energetic pe relatia cu tatal, s-a lucrat intens, s-au eliberat foarte multe, multe constientizari... dar pentru ca a fost asa de intens corpul meu a ramas cu o durere de... read more

  Andreea Munteanu Avatar Andreea Munteanu
  06/04/2022

  În cadrul proiectului #fiivoceauneiantreprenoare am beneficiat de o sesiune de eliberare emoțională cu Dorela și a fost minunat. Efectele tehnicii cu Codul Emoțiilor se observă imediat în corp, aducând ușurare și atenuarea durerilor fizice. E magică această tehnică mai ales pentru că poți elibera simplu și ușor emoții captive moștenite din... read more

  Oana Stoica Avatar Oana Stoica
  22/10/2022

  O super recomand pe Dorela. I-am citit cartea și e plină de informatii faine, cu multe exerciții practice. Mulțumesc, Dorela! ❤️

  Andreea Td Avatar Andreea Td
  20/01/2022
 • Ce face Relatia Perfecta din om? Il linisteste , echilibreaza si prin actiuni zilnice isi construieste relatia visata. Dupa prima zi de exercitii apare ,,instant,, si primul rezultat, apoi magia se revarsa in relatiile cu cei din jur. Mulțumesc Dorela ca mi-ai reamintit cum sa imi planific viitorul si sa... read more

  Edina Vali Avatar Edina Vali
  17/12/2021

  Bună Dorela Vreau sa îți mulțumesc pentru cele 3 ședințe de Body Code pe care le-am făcut împreună și aș vrea să îți las un feedback în urma acestor ședințe. Toate ședințele au fost foarte intense și cu multe eliberări. M-am simțit în siguranță și protejata și mi-ai explicat în amănunt... read more

  Ramona Croger Avatar Ramona Croger
  30/03/2023

  Draga Dorella te recomand cu tot dragul și incredera tuturor care își doresc lucruri magice în viața lor și super constientizari. Începând de la bani care apar neașteptat și oportunități la care nu as fi crezut posibile. Îți mulțumesc pentru toată dăruirea ta, energia pe care o transmiți și valoarea... read more

  Ramona Croger Avatar Ramona Croger
  11/05/2022
 • Dorela este un om extraordinar care m-a ajutat si ma ajuta in continuare sa pretuiesc tot pe langa care am trecut pana acum, ii sunt recunoscator pe veci pentru tot binele pe care l-a cauzat prin mine in jurul meu !

  Horea-Liviu Maior Avatar Horea-Liviu Maior
  23/03/2021

  Dorela este minunata. Pentru mine orice întâlnire cu Dorela o fost mereu inspirație, speranță și bine. Dorela este omul care lucrează binele și apoi îl aruncă în lume cu multa dragoste. Intalnind-o in orice etapă a vieții ,fie grea, fie frumoasa e de folos. Sper ca drumul ei sa se... read more

  Gradinita Wonderland Avatar Gradinita Wonderland
  01/04/2021

  Am participat la mai multe ateliere de eliberare a emoțiilor captive susținute de Dorela, inclusiv la cele din Octombrie 2022. Dorela este magică, metoda utilizată de ea este atât de simplă și are rezultate atât de concrete, de fantastice, încât o recomand cu drag ! ... read more

  Tocaciu Adriana Adra Avatar Tocaciu Adriana Adra
  30/10/2022
 • Sunt profund recunoscatoare pentru faptul ca te-am cunoscut, ca ne-am conectat, ca ai adus și aduci valoare in viețile celorlalți și ești inspirație pentru oricine dorește sa-și depășească limitele și barierele cu care se confrunta. Ești exemplu ca se poate și ca putem sa aducem schimbarea in ceilalți prin exemplu... read more

  Diana Szabo Avatar Diana Szabo
  23/03/2021

  Am avut o sesiune la obiect in care am eliberat 8 emotii! Recomand!

  Olivia Podobea Avatar Olivia Podobea
  13/07/2022

  ✨ Dorela Iepan este o persoană pasionată de munca sa și își face treaba cu bucurie și profesionalism. Eu am avut ocazia să o cunosc în cadrul unei sesiuni de eliberare emoțională oferită de ea. Abordarea și organizarea sesiunii au fost făcute ca la carte, lucru care mi-a plăcut tocmai pentru... read more

  Oana Maria Falup Avatar Oana Maria Falup
  28/03/2022
 • Am avut șansa să am o ședință de coaching cu Dorela, într-un moment al vieții mele, când aveam nevoie cu adevărat de suport moral. A avut răbdarea, abilitatea, bunătatea și dorința de a mă ajuta să trec peste blocajele în care mă simțeam fără ieșire. Blocaje care veneau din... read more

  Liana Bratu Avatar Liana Bratu
  14/07/2021

  Intalnirea mea cu Dorela a fost un moment excepțional in viața mea. Dorela este persoana care m-a ajutat sa fac pace cu trecutul meu, sa aflu cine sunt eu cu adevărat, sa-mi redescopăr potențialul meu infinit și sa-mi recapăt încrederea in mine. Datorită Dorelei îmi controlez emoțiile și le înțeleg... read more

  Marinela Musat Avatar Marinela Musat
  26/03/2021

  Dupa o saptamana de trait in masina de spalat, vorba unei prietene, Dorela este omul care trage cablul din priza. E incredibil cum poate schimba starea omului dupa o sesiune de Codul emotiilor. Foarte minutioasa si foarte operativa! Multumesc cu recunostinta!

  Cristina Lorincz Avatar Cristina Lorincz
  18/05/2022
 • ✨ Dorela Iepan este o persoană pasionată de munca sa și își face treaba cu bucurie și profesionalism. Eu am avut ocazia să o cunosc în cadrul unei sesiuni de eliberare emoțională oferită de ea. Abordarea și organizarea sesiunii au fost făcute ca la carte, lucru care mi-a plăcut tocmai pentru... read more

  Oana Maria Falup Avatar Oana Maria Falup
  28/03/2022

  Relatia perfecta este o carte cu o mare incarcatura psihologica care are efecte miraculoase in relatia de cuplu, relatiile de interactionare cu alte persoane, dar si pentru persoanele singure. Pe mine personal m-a ajutat sa trec usor urmand fiecare zi cuprinsa in carte sa depasesc momentele de depresie. Dorela felicitari si... read more

  Dorel Cor Avatar Dorel Cor
  25/05/2022

  Cred cu tărie că atunci când cerem, când avem anumite intenții, Universul ne trimite tot felul de semne prin situații, oameni, oportunități. Asa am ajuns eu sa aflu de Dorela, aparent întâmplător, însă cu o mare însemnătate in spate. Am lucrat cu ea o sesiune de eliberare a emoțiilor captive... read more

  Cristina Cătănoiu Avatar Cristina Cătănoiu
  21/05/2022
 • O recomand pe Dorela oricui vrea să își redeseneze sau să își eleveze natura relației de cuplu. Sincer, te simți învaluit în magia ei încă de când vorbiți prima dată, iar apoi, prin cititul cărții "RELAȚIA PERFECTĂ- 28 de zile spre iubire", regăsești magia în tine. Și, astfel, regasind-o în tine,... read more

  Andreea Claudia Ghimpeteanu Avatar Andreea Claudia Ghimpeteanu
  13/05/2022

  Este extraordinar sa ai ocazia sa lucrezi cu Dorela Iepan. Optimismul ei este absolut molipsitor. Este o persoana cu experienta in spate, care nu vorbeste doar din teorie. Este absolut miraculor sa vezi cat de usor poate sa fie, atunci cand ai pe cineva profesionist, care stie ce face... read more

  Lizeta Alexandra Bărnuți Avatar Lizeta Alexandra Bărnuți
  10/03/2022
Ești gata să începi călătoria către relația ta perfectă?

Descoperă cartea care te învață, pas cu pas, cum să creezi realitatea pe care o dorești și să te bucuri de ea, în fiecare zi.

Copyright © 2023 Dorela Iepan. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de RelațiaPerfectă.ro și Oana Maria Iosifidis.

Relația Perfectă

FREE
VIEW