The Body Code – Sesiune de Codul Corpului

(2 recenzii de la clienți)

300,00 lei3500,00 lei

Sesiune de echilibrare și resetare de dezechilibre și eliberare de emoții captive folosind Codul corpului (The Body Code)

Metoda de vindecare energetică Body Code este o metodă cu adevărat revoluționară de vindecare holistică, bazată pe premisa simplă că organismul se vindecă singur și știe de ce are nevoie pentru a prospera și a înflori.

Codul corpului îți permite să accesezi cunoașterea interioară profundă și să identifici dezechilibrele în 6 domenii cheie – Energii, Circuite și Sisteme, Toxicitate, Nutriție și Stil de viață, Alinieri Greșite și Agenți Patogeni. 

Dezechilibrele din aceste 6 zone sunt la baza tuturor problemelor tale fizice, mentale și emoționale. Prin echilibrarea și resetarea acestor dezechilibre, devii capabil(ă) să îți activezi puterea înnăscută de vindecare.

După ce ai ales și plătit sesiunea, o poți rezerva aici. Pentru Pachetul de 3 luni cu sesiuni de 15 minute poți rezerva slotul de 30 minute pentru prima sesiune.

SKU: Nu se aplică Categorii: , ,

Descriere

body code

Sesiune de echilibrare energetică și eliberare emoțională The Body Code (Codul Corpului)

Durată sesiune: 15 minute (Doar în pachetul de 3 luni), 30 minute sau 60 minute
Format: online

Dacă îți este cunoscută tehnica de vindecare Codul Emoțiilor, îți va fi ușor să înțelegi cum funcționează Codul Corpului (The Body Code), care este nivelul următor, mergând mai în profunzime, dincolo de emoții.

Principiile de la care pornește sunt aceleași, de a identifica blocajele și dezechilibrele care împiedică fluxul firesc de energie din corp. Doar că, pe lângă emoțiile captive, Codul Corpului poate identifica multe alte tipuri de dezechilibre care perturbă funcționarea armonioasă a corpului.

Toate celulele din corpul nostru comunică, iar atunci când există un dezechilibru de orice fel, un blocaj, această comunicare este întreruptă și anumite procese încep să nu mai funcționeze așa cum ar trebui.

Corpul nostru este foarte inteligent. El știe exact ce nu este în regulă și care este cauza fiecărei probleme. Și nu numai că știe, dar încearcă să ne și transmită exact ce avem de făcut pentru a reveni în stare de echilibru.

Doar că noi nu putem înțelege și interpreta corespunzător semnalele corpului.

Iar codul corpului exact asta face. Ne ajută să “traducem” ceea ce vrea corpul să transmită și să ajungem direct la cauza problemei sau situației pe care o experimentăm.

În ce situații poate ajuta Codul Corpului?

E adevărat că cele mai multe persoane doresc să înceapă de la o problemă de sănătate sau un disconfort simțit în corp. Și aceste simptome sunt modul corpului de a comunica ce este în neregulă.

Dar Codul Corpului este foarte eficient în a identifica dezechilibre și atunci când vrei să rezolvi situații ce țin de relația cu banii, cu business-ul, relația de cuplu și orice altceva simți să schimbi în viața ta.

Ce fel de dezechilibre pot ieși la suprafață?

Sunt 6 mari categorii de dezechilibre care pot fi identificate și rezolvate, dar sub acestea mai sunt multe alte subcategorii.

Ca să îți faci o idee, iată care sunt aceste categorii mari în cadrul cărora putem identifica diverse mesaje ale corpului:

⚡ Energii – aici intră și emoțiile, dar pot fi și credințe sau alte blocaje la nivel mental, sau reverberații ale unor emoții din trecut. Mai pot fi alergii și intoleranțe (la idei de exemplu) sau sugestii post-hipnotice (ceva ce ai auzit în mod repetat, în familie sau chiar și în cadrul unei melodii pe care o asculți).

🫀 Circuite sau sisteme – aici putem identifica exact la ce organ există o problemă sau o lipsă de conectare corespunzătoare.

☣️ Toxine – pot fi din intervenții la dinți, de la înțepături de insecte sau din alimente și medicamente.

🦠 Agenți patogeni – ce e foarte interesant aici este că pot fi prezenți fizic sau poate fi doar energia lor rămasă, chiar dacă patogenul a fost eliminat.

🛣️ Alinieri greșite – pot fi alinieri greșite la nivelul oaselor, țesuturilor moi, chakrelor ș.a.m.d.

🥑 Nutriție și stil de viață – putem primi recomandări legate de somn sau să resetăm ciclurile de somn, putem identifica nevoi exterioare legate de relaxare, nutriție, hidratare sau chiar dezechilibre de culoare.

Tehnica este absolut miraculoasă și informațiile pe care le primești sunt atât de detaliate și surprinzătoare încât poți rezolva situații care ți-au dat bătăi de cap ani de zile, efectiv ca prin magie.

De câte sesiuni am nevoie și cât de des trebuie să ne vedem?

În funcție de situația pe care dorești să lucrezi și de gravitatea ei, numărul de sesiuni poate fi diferit. Eu recomand minim 5 sesiuni pentru a putea lucra în profunzime.

Frecvența recomandată pentru sesiuni este de 1 pe săptămână, dar nu mai mult de 2 pe săptămână. Dacă simți nevoia să lași mai mult spațiu între sesiuni, este în regulă să ne vedem și la 2 săptămâni sau o dată pe lună.

Ce este important de știut este că schimbările se simt imediat, chiar din prima sesiune. Chiar și dacă nu ai rezolvat problema pe care vrei să lucrăm chiar în prima sesiune, vor fi diferențe în felul cum te simți, atât fizic cât și emoțional.

În plus, chiar dacă pornim de la o provocare anume, e posibil să ajungem la cu totul altceva, acolo unde corpul îți spune ca e necesar să lucrezi acum.

Poți cumpăra o sesiune (30 sau 60 de minute) sau un pachet ce conține 3 sau 5 sesiuni (30 sau 60 de minute).

Mai ai și posibilitatea să lucrezi cu mine timp de 3 luni, cu întâlniri săptămânale de 15 minute.

Dacă e prima oară când lucrezi cu mine, cu Codul Corpului, alege prima sesiune cu preț special.

Dorela Iepan

Sunt Dorela Iepan, Emotional Healer, 
Practician Certificat în Belief Code, Codul Corpului (The Body Code) & Codul Emoțiilor (The Emotion Code), Practician Certificat EFT,
autoarea cărții
Relația Perfectă – 28 de zile spre iubire și
creatoarea programului EFT pentru Succes Financiar
.

Reunesc tot ce am învățat și experiența mea din peste 1000 de ore în sesiuni de terapie și vindecare 1:1, pentru a-i ajuta pe oameni să-și transforme viața și relațiile și să trăiască o viață în armonie, iubire și fericire.

Dacă simți că rezonezi cu mine, te aștept cu drag să lucrăm împreună.

După efectuarea plății programează sesiunea aici. Prima sesiune din pachetul de 3 luni cu sesiuni de 15 minute o poți programa pe slot de 30 de minute.

Informații suplimentare

Tip Sesiune

Prima Sesiune – 30 Minute, Sesiune standard – 30 Minute, Pachet de 3 sesiuni de 30 de Minute, Pachet de 5 sesiuni de 30 de Minute, Pachet de 10 sesiuni de 30 de Minute, Pachet 3 luni – sesiuni săptămânale de 15 minute, Prima Sesiune – 60 Minute, Sesiune standard – 60 Minute, Pachet de 3 sesiuni de 60 de Minute, Pachet de 5 sesiuni de 60 de Minute

2 recenzii pentru The Body Code – Sesiune de Codul Corpului

 1. Daniela

  E prima oară când particip la o sesiune de Body code. Ca și în Codul emoțiilor, informațiile au fost uimitoare, dar și mai complexe. 99% din ce ai descris am recunoscut în simptomele mele și mă bucur nespus că am putut debloca și elimina acele energii negative. Senzația de curățare a fost foarte intensă deși am resimțit-o mai puternic la câteva minute după terminarea sesiunii. Sunt foarte mulțumită că am avut această ședință. Îți mulțumesc pentru ea.

 2. Georgeta

  Mulțumesc pentru prima sesiune. Contactul între mine, client, și Dorela Iepan, terapeut, s-a stabilit de la început. Apreciez atmosfera de încredere reciproca, seninătatea și zâmbetul Dorelei susținute de un dinamism profesional care mi-a dat și mai multa încredere în aplicarea metodei dr. Bradley Nelson. Lucrând la eliberarea unor emoții care dădeau un disconfort de 5/10 pot sa apreciez ca remarc o îmbunătățire 1-2/10. Mi-e greu sa apreciez cu exactitudine pentru ca în zona respectiva sunt și alte dureri. În orice caz am remarcat îmbunătățire. Mulțumesc. Aștept cu nerăbdare și încredere sesiunea a doua. Zi buna!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…

 • Codul Emoțiilor

  Codul emoțiilor – Sesiune de eliberare emoțională

  300,00 lei3500,00 lei
  Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
 • Eft - Sesiune de eliberare emoțională

  Sesiune de Terapie EFT

  600,00 lei3500,00 lei
  Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
 • ateliere de eliberare emotionala

  Pachet 5 sau 10 ateliere de eliberare emoțională

  100,00 lei810,00 lei
  Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
 • meditație ghidată

  Meditație Ghidată – Ședință de relaxare

  660,00 lei
  Adaugă în coș