Sesiune de Terapie EFT

(O recenzie client)

600,00 lei3500,00 lei

Sesiune de terapie de 60 de minute în cadrul căreia vom îmbina toate tehnicile pe care eu le folosesc în lucrul cu oamenii, 1 la 1

Pornind de la situația pe care tu dorești să o rezolvi, preferințele tale, dar și în funcție de ceea ce iese la suprafață în cadrul sesiunii, vom lucra cu EFT, Codul Emoțiilor, Body Code, precum și alte tehnici, îmbinând beneficiile fiecăreia, pentru a obține rezultatele dorite, cât mai rapid.

EFT se bazează pe ideea că toate emoțiile negative sunt rezultatul unor dezechilibre în fluxul de energie din corp. Prin aplicarea unei serii de atingeri ușoare pe anumite puncte de acupunctură, EFT ajută la deblocarea și echilibrarea fluxului de energie, permițând corpului și minții să se vindece și să se elibereze.

După ce ai ales și plătit sesiunea, o poți rezerva aici.

SKU: Nu se aplică Categorii: , ,

Descriere

rainbow, hearts, butterflies-1236874.jpg

Seiune de Terapie EFT

Durată sesiune: 60 minute
Format: online

Ce este EFT (Emotional Freedom Techniques)?

EFT este o tehnică de gestionare a emoțiilor care implică stimularea unor puncte de acupunctură ale corpului pentru a elibera tensiunea emoțională.

Este o combinație frumoasă între acupunctură și psihologie modernă. Se lucrează cu sistemul energetic al corpului, dar fără a folosi ace, ci doar prin tapotări ușoare. În același timp se folosește verbalizarea problemelor sau provocărilor, cu atenție către emoție.

Scopul EFT este de a elimina tensiunea și emoțiile negative în privința situației pe care ne dorim să o rezolvăm, ducând la o echilibrare a sistemului energetic.

În ce situații te poate ajuta EFT?

EFT are multiple beneficii dovedite:

 • Reducerea stresului și a anxietății
 • Eliminarea durerilor fizice
 • Îmbunătățirea stării de spirit
 • Eliberarea traumelor din trecut
 • Îmbunătățirea somnului

Pe lângă toate acestea, EFT poate fi folosit cu succes pentru depășirea unor convingeri limitative sau rezolvarea unor blocaje.

Când vine vorba de relații, putem lucra pe convingerile limitative care te țin departe de relația la care visezi, pe durerea emoțională din relația actuală sau din relații trecute, pe reducerea stresului cauzat de situații neplăcute în relație sau pe sentimentul de singurătate și izolare pe care îl simți.

Cum se desfășoară o sesiune de terapie EFT?

Am pus accentul aici pe EFT, însă, în cadrul acestor sesiuni de terapie de 60 de minute vom lucra cu mai multe tehnici și metode, în funcție de nevoile tale.

Lucrul cu EFT are nevoie de mai mult timp în cadrul unei sesiuni (comparativ cu Body Code sau Codul Emoțiilor), motiv pentru care doar în sesiunile de o oră putem folosi EFT pentru beneficiul tău maxim.

În realitate, pornind de la situația pe care tu dorești să o rezolvi, preferințele tale, dar și în funcție de ceea ce iese la suprafață în cadrul sesiunii, vom lucra cu EFT, Codul Emoțiilor, Body Code, precum și alte tehnici, îmbinând beneficiile fiecăreia, pentru a obține rezultatele dorite, cât mai rapid.

Uneori lucrăm integral cu EFT, alteori începem cu eliberarea emoțiilor din Zidul Inimii, continuăm cu EFT și la final Body Code ne poate ajuta să descifrăm mesajele corpului și să echilibrăm ce este cel mai important în acel moment.

De câte sesiuni am nevoie și cât de des trebuie să ne vedem?

În funcție de situația pe care dorești să lucrezi și de gravitatea ei, numărul de sesiuni poate fi diferit. Eu recomand minim 3 sesiuni pentru a putea lucra în profunzime.

Frecvența recomandată pentru sesiuni este de 1 pe săptămână, dar nu mai mult de 2 pe săptămână. Dacă simți nevoia să lași mai mult spațiu între sesiuni, este în regulă să ne vedem și la 2 săptămâni sau o dată pe lună.

Ce este important de știut este că schimbările se simt imediat, chiar din prima sesiune. Chiar și dacă nu ai rezolvat problema pe care vrei să lucrăm chiar în prima sesiune, vor fi diferențe în felul cum te simți, atât fizic cât și emoțional.

Poți cumpăra o sesiune (60 de minute) sau un pachet ce conține 3 sau 5 sesiuni (60 de minute).

Dacă e prima oară când lucrezi cu mine, alege prima sesiune cu preț special.
Dorela Iepan

Sunt Dorela Iepan, Emotional Healer, 
Practician Certificat în Belief Code, Codul Corpului (The Body Code) & Codul Emoțiilor (The Emotion Code), Practician Certificat EFT,
autoarea cărții
Relația Perfectă – 28 de zile spre iubire și
creatoarea programului EFT pentru Succes Financiar
.

Reunesc tot ce am învățat și experiența mea din peste 1000 de ore în sesiuni de terapie și vindecare 1:1, pentru a-i ajuta pe oameni să-și transforme viața și relațiile și să trăiască o viață în armonie, iubire și fericire.

Dacă simți că rezonezi cu mine, te aștept cu drag să lucrăm împreună.

După efectuarea plății programează sesiunea aici.

Informații suplimentare

Tip Sesiune

Prima Sesiune – 60 Minute, Sesiune standard – 60 Minute, Pachet de 3 sesiuni de 60 de Minute, Pachet de 5 sesiuni de 60 de Minute

1 recenzie pentru Sesiune de Terapie EFT

 1. Georgeana

  Am avut o sesiune de EFT cu Dorela. A durat doar 30 de minute.

  Am fixat această întâlnire pentru că aveam dureri abdominale, în etajul inferior.
  Știam că durerile sunt pe fond emoțional, pentru că am făcut câteva analize medicale și nu s-a găsit nimic.

  Dorela a știut să se conecteze foarte bine cu câmpul meu Energetic.

  De la nota 10 pe o scală a durerii maxime, după 30′, durerea a scăzut la 1, care a coborât la zero, după sesiune, ceea ce se păstrează și astăzi după trei luni.

  În timpul sesiunii s-au activat energii legate de fostul soț, pe care l-am visat în următoarele nopți.

  O modalitate de curățare a energiilor din abdomen și a gândurilor legate de fostul soț.

  Erau emoțiile atât de bine ascunse, încât de când lucrez cu mine, nu au apărut episoade din relația mea conjugală.

  O recomand cu multă căldură pe Dorela Iepan, pentru că în timpul sesiunilor de lucru, care sunt scurte și la obiect, am avut acces la emoții demult îngropate și care s-au eliberat într-un mod ușor și prietenesc.

  Mulțumesc, Dorela Iepan! ????????

Adaugă o recenzie