Meditație Ghidată – Ședință de relaxare

660,00 lei

Meditație Ghidată – Ședință de relaxare

O sesiune de 50 de minute în care vei experimenta tehnici de relaxare și meditație, pentru echilibrarea corpului și a minții.

După efectuarea plății programează sesiunea aici.

Categorii: ,

Descriere

meditation, spiritual, yoga-1384758.jpg

Ședință de relaxare prin meditație ghidată

Durată sesiune: 50 minute
Format: online

Vei primi înregistrarea meditației pentru a o relua de câte ori dorești ulterior.

Descoperă liniștea interioară prin meditație ghidată personalizată

Poate că ai mai încercat meditația, singur(ă) sau cu ajutorul unor fișiere audio care te ajută să menții focusul la obiectul meditației.

Dacă ai participat la atelierele mele de grup, ai observat că, indiferent de tehnica folosită, foarte des închei atelierul cu o meditație ghidată, pe tema lucrată. Meditațiile au primit feedback extraordinar, iar participanții îmi povestesc deseori faptul că meditația i-a ajutat să se relaxeze și să integreze foarte bine eliberările din timpul atelierului.

Știm cu toții cât de agitată și stresantă poate fi viața cotidiană. Ne luptăm cu presiunea profesională, responsabilitățile familiale și cerințele sociale.

În astfel de momente, este esențial să găsim timp pentru noi înșine, să ne reconectăm cu esența noastră și să ne încărcăm bateriile interioare.

Meditația este un instrument puternic care ne poate ajuta în această călătorie.

Sesiunile de relaxare prin meditație ghidată durează 50 de minute și sunt adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client în parte. Indiferent dacă ești începător sau ai experiență în meditație, te voi ghida cu blândețe către o stare de relaxare profundă și conștientizare.

Sesiunea constă în tehnici și terapii de relaxare, meditație ghidată și conversații de explorare, care ajută la depășirea unor situații punctuale, precum impasul, lipsa clarității sau eliminarea unor blocaje.

Fiecare sesiune include tehnici de respirație, vizualizare și ghidare verbală. Te relaxezi și te abandonezi momentului prezent, iar eu te îndrum către o stare de calm și pace interioară, către explorarea propriilor gânduri și emoții, ajutându-te să le observi și să le accepți cu blândețe. 

Beneficiile meditației ghidate sunt multiple

Iată doar câteva dintre ele, mai jos:

  • Reducerea stresului și a anxietății
  • Îmbunătățirea stării generale de bine
  • Creșterea capacității de concentrare și a clarității mentale
  • Creșterea încrederii în sine
  • Dezvoltarea unei perspective mai pozitive asupra vieții

Te încurajez să iei o pauză de la agitația vieții și să îți acorzi timpul și spațiul necesar pentru a te reincărca și a te reconecta la tine însuți / însăți.

O sesiune de meditație ghidată poate fi un cadou neprețuit pe care ți-l oferi. Începe călătoria către liniștea interioară printr-o sesiune de meditație ghidată.

Meditația rămâne înregistrată și o poți relua ori de câte ori simți nevoia, pentru a te reconecta la starea de bine, liniște și concentrare pe care o experimentezi.

Dorela Iepan

Sunt Dorela Iepan, Emotional Healer, 
Practician Certificat în Belief Code, Codul Corpului (The Body Code) & Codul Emoțiilor (The Emotion Code), Practician Certificat EFT,
autoarea cărții
Relația Perfectă – 28 de zile spre iubire și
creatoarea programului EFT pentru Succes Financiar
.

Reunesc tot ce am învățat și experiența mea din peste 1000 de ore în sesiuni de terapie și vindecare 1:1, pentru a-i ajuta pe oameni să-și transforme viața și relațiile și să trăiască o viață în armonie, iubire și fericire.

Dacă simți că rezonezi cu mine, te aștept cu drag să lucrăm împreună.

După efectuarea plății programează sesiunea aici.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Meditație Ghidată – Ședință de relaxare”