Codul emoțiilor – Sesiune de eliberare emoțională

(3 recenzii de la clienți)

300,00 lei3500,00 lei

Eliberează Emoțiile captive prin metoda Codul Emoțiilor

Eliberarea emoțiilor captive poate crea condițiile potrivite pentru ca organismul să se vindece – astfel încât dificultățile fizice și emoționale pot dispărea sau deveni mult mai ușor de gestionat.

Orice experimentăm în viața noastră (deci și provocările sau situațiile care nu ne plac) vine dintr-un dezechilibru energetic, cauzat de emoții captive, convingeri sau blocaje energetice de orice fel. Și majoritatea pot fi eliberate, chiar foarte ușor.

După ce ai ales și plătit sesiunea, o poți rezerva aici. Pentru Pachetul de 3 luni cu sesiuni de 15 minute poți rezerva slotul de 30 minute pentru prima sesiune.

SKU: Nu se aplică Categorii: , ,

Descriere

codul emotiilor

Sesiune de eliberare emoțională cu Codul Emoțiilor

Durată sesiune: 15 minute (Doar în pachetul de 3 luni), 30 minute sau 60 minute
Format: online

Codul Emoțiilor este o metodă de vindecare descoperită de Dr Bradley Nelson, care presupune identificarea și eliberarea emoțiilor captive din corp, cu minim de efort.

Metoda este descrisă detaliat în cartea sa, “Codul emoțiilor”, pe care îți recomand să o citești dacă vrei să înțelegi mai multe despre cum funcționează, dar și despre felul cum ne pot influența emoțiile captive toate ariile vieții.

Este o metodă care poate fi și auto-aplicată, doar că procesul ar putea dura mai mult. Lucrul cu un practician certificat poate accelera progresul și îți poate aduce rezultatele dorite, mult mai rapid.

În ce situații poate ajuta Codul Emoțiilor?

Totul în noi și în jurul nostru este energie. Corpul nostru, gândurile și emoțiile, situațiile pe care le experimentăm, tot ceea ce este (sau nu este) în viața noastră este energie și este influențat de energia noastră. Emoțiile sunt energie. Atunci când experimentăm emoții, în special negative și nu reușim să le procesăm corespunzător, acestea rămân blocate, în corpul nostru și în câmpul energetic.

Pe parcursul vieții, experimentăm tot felul de emoții, în situațiile de viață prin care trecem. Nu întotdeauna reușim să le procesăm corespunzător, uneori nefiind nici măcar conștienți de emoțiile pe care le simțim. Însă, emoțiile neprocesate rămân blocate în corp, “captive”.

Deși nu sunt vizibile, aceste emoții captive ne afectează corpul, gândurile, acțiunile și calitatea vieții pe care o trăim.

Cum ajută Codul Emoțiilor?

Lucrul cu Codul Emoțiilor ajută la eliberarea emoțiilor captive astfel încât să poți restabili echilibrul energetic al corpului.

Odată eliberate emoțiile captive, convingerile și blocajele, unele dintre ele fiind chiar moștenite, chimia corpului tău se schimbă. Se schimbă în bine energia ta și, ca prin magie, se schimbă și situațiile exterioare care poate înainte nu erau pe placul tău.

Procesul este foarte simplu și nu presupune rememorarea unor experiențe sau analizarea lor. În plus, odată eliberate, emoțiile captive nu se mai întorc.

Codul emoțiilor este foarte eficient pentru a rezolva dezechilibre ce țin de relații, abundență, sănătate, încredere în sine sau orice altceva vrei să schimbi în viața ta.

De câte sesiuni am nevoie și cât de des trebuie să ne vedem?

În funcție de situația pe care dorești să lucrezi și de gravitatea ei, numărul de sesiuni poate fi diferit. Eu recomand minim 5 sesiuni pentru a putea lucra în profunzime.

Frecvența recomandată pentru sesiuni este de 1 pe săptămână, dar nu mai mult de 2 pe săptămână. Dacă simți nevoia să lași mai mult spațiu între sesiuni, este în regulă să ne vedem și la 2 săptămâni sau o dată pe lună.

Ce este important de știut este că schimbările se simt imediat, chiar din prima sesiune. Chiar și dacă nu ai rezolvat problema pe care vrei să lucrăm chiar în prima sesiune, vor fi diferențe în felul cum te simți, atât fizic cât și emoțional.

Poți cumpăra o sesiune (30 sau 60 de minute) sau un pachet ce conține 3 sau 5 sesiuni (30 sau 60 de minute).

Mai ai și posibilitatea să lucrezi cu mine timp de 3 luni, cu întâlniri săptămânale de 15 minute.

Dacă e prima oară când lucrezi cu mine, cu Codul Emoțiilor, alege prima sesiune cu preț special.

Dorela Iepan

Sunt Dorela Iepan, Emotional Healer, 
Practician Certificat în Belief Code, Codul Corpului (The Body Code) & Codul Emoțiilor (The Emotion Code), Practician Certificat EFT,
autoarea cărții
Relația Perfectă – 28 de zile spre iubire și
creatoarea programului EFT pentru Succes Financiar
.

Reunesc tot ce am învățat și experiența mea din peste 1000 de ore în sesiuni de terapie și vindecare 1:1, pentru a-i ajuta pe oameni să-și transforme viața și relațiile și să trăiască o viață în armonie, iubire și fericire.

Dacă simți că rezonezi cu mine, te aștept cu drag să lucrăm împreună.

După efectuarea plății programează sesiunea aici. Prima sesiune din pachetul de 3 luni cu sesiuni de 15 minute o poți programa pe slot de 30 de minute.

Informații suplimentare

Tip Sesiune

Prima Sesiune – 30 Minute, Sesiune standard – 30 Minute, Pachet de 3 sesiuni de 30 de Minute, Pachet de 5 sesiuni de 30 de Minute, Pachet de 10 sesiuni de 30 de Minute, Pachet 3 luni – sesiuni săptămânale de 15 minute, Prima Sesiune – 60 Minute, Sesiune standard – 60 Minute, Pachet de 3 sesiuni de 60 de Minute, Pachet de 5 sesiuni de 60 de Minute

3 recenzii pentru Codul emoțiilor – Sesiune de eliberare emoțională

 1. A.M.I.

  1. Cum ai simțit sesiunea împreună?
  Sesiunile cu tine sunt întotdeauna eliberatoare. Am simțit ca și cum o greutate mare ma părăsește și blocajul mental se reduce.

  2. Cât de bine te-ai simțit în timpul sesiunii?
  În timpul ședinței am avut senzații ca pielea de găină, căscat mult, durere de cap și furnicături în corp. După ședință am simțit cum energia a crescut și blocajele s-au mai evaporat.

  3. În ce fel te-am ajutat să-ți gestionezi emoțiile?
  Încă lucrez la gestionarea emoțiilor, dar sesiunile îmi dau o stare de bine și speranța că mă vindec.

  4. Ai simțit că te-am înțeles și m-am conectat cu tine?
  Da, am simțit conectarea dintre noi deoarece aproape în fiecare sesiune ai descoperit exact ce bagaj port…

  5. Cum crezi că te-ai dezvoltat în timpul sesiunii?
  Eliberând emoțiile captive, m-am simțit mai ușoară și mai liberă sufletește

  6. Care a fost cea mai importantă conștientizare pe care o iei din sesiunea împreună?
  Am conștientizat limitele mele din prezent și faptul că mi-e frică de fericire.

  7. Ce ai reușit să aplici în viața de zi cu zi în urma sesiunii cu mine?
  Sa vorbesc mai frumos cu mine, cititul, scrisul, sportul.

  8. Ai văzut îmbunătățiri în starea ta emoțională, în comportamentul și relațiile cu ceilalți, în starea ta de sănătate?
  După fiecare ședință ma simt mai ușurată, o stare de bine ma cuprinde, ceața și blocajul mental se reduc dar parcă mai am foarte mult de muncă… In celelalte arii lucrurile se mișcă cam încet.

  9. Crezi că sesiunile de eliberare emoțională cu mine te-au ajutat să îți atingi obiectivele? Dacă da, care au fost aceste obiective?
  Obiectivul meu este sa ma simt mai bine în propria mea piele și să mi se deblocheze gândirea și vorbirea. Sunt pe drumul cel bun datorită sesiunilor cu tine.

  10. Ai sugestii pentru a îmbunătăți sesiunile?
  Deocamdată nu

  11. M-ai recomanda și altor persoane?
  Cu siguranță ????????

 2. Ramona

  Bună Dorela
  Vreau sa îți mulțumesc pentru cele 3 ședințe de Body Code pe care le-am făcut împreună și aș vrea să îți las un feedback în urma acestor ședințe.
  Toate ședințele au fost foarte intense și cu multe eliberări. 
  M-am simțit în siguranță și protejata și mi-ai explicat în amănunt, ce anume facem.
  Am avut și citeva constientizari despre credințele pe care eu le am pe partea financiară. Îmi dau seama cit de importante sunt aceste curățări să fie făcute periodic pentru a putea elibera emoțiile captive de care nici măcar nu am realizat că le am.

  După ședințe pot spune ca sunt mult mai detașata mai liniștită si mai încrezătoare . Te recomand cu încredere tuturor persoanelor care își doresc sa facă lucrurile cu ușurință, fără chin și fără ore de terapie.

 3. Alexandra

  Sesiunile cu tine au fost eliberatoare,am căscat mult,m-am simțit relaxată si liniștită în timpul acestor sesiuni.
  Am avut momente de conștientizare iar ceea ce a ieșit la iveala in timpul sesiunii după ce te-ai conectat la câmpul meu energetic au fost întocmai și m-au ajutat sa am conștientizari profunde sa eliberez și sa deblochez energii captive care interferau cu procesul meu de vindecare!
  În urma sesiunilor încet am simțit ca corpul începe sa se refacă și sa intre în procesul de autovindecare!
  Cu rabdare am credinta si incredere ca voi reveni in totalitate la versiunea mea buna!Îți sunt foarte recunoscătoare pentru tot!
  Mulțumesc mult

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…

 • meditație ghidată

  Meditație Ghidată – Ședință de relaxare

  660,00 lei
  Adaugă în coș
 • the body code - codul corpului

  The Body Code – Sesiune de Codul Corpului

  300,00 lei3500,00 lei
  Selectează opțiunile
 • ateliere de eliberare emotionala

  Pachet 5 sau 10 ateliere de eliberare emoțională

  180,00 lei1110,00 lei
  Selectează opțiunile
 • Eft - Sesiune de eliberare emoțională

  Sesiune de Terapie EFT

  600,00 lei3500,00 lei
  Selectează opțiunile