Blog

Descoperă Puterea Intuiției Tale: Atelier Live Mâine! Te-ai înscris?

Mâine ne vedem la un nou atelier Codul Emoțiilor.  Continuăm lucrul nostru pe intuiție și potențial personal, în urma atelierului de săptămâna trecută, dedicat activării intuiției.  Tu câtă încredere aiDescoperă Puterea Intuiției Tale: Atelier Live Mâine! Te-ai înscris?

Ok, am prelungit OFERTA încă 2 zile. Cine mai vrea abonament GRATUIT pentru o lună?

Luna aceasta a început cu câteva zile libere pentru majoritatea oamenilor, iar eu, nu știu cum, dar am început luna în forță, cu multe ateliere, cu webinarul gratuit și cuOk, am prelungit OFERTA încă 2 zile. Cine mai vrea abonament GRATUIT pentru o lună?

Cum te ajută intuiția să obții ceea ce vrei?

Sper că petreci zilele acestea liniștit(ă), alături de familie și te bucuri de un Paște așa cum îți dorești.  Pentru fiecare dintre noi, sărbătorile pot avea o altă semnificație sauCum te ajută intuiția să obții ceea ce vrei?

Cine face curat zilele acestea? Mă ofer să te ajut, accepti?

Cum te simți zilele astea? Cu 1 mai și Sărbătorile Pascale care se apropie, am observat că mulți oameni au decis să ia o pauză în perioada aceasta și săCine face curat zilele acestea? Mă ofer să te ajut, accepti?

relatia cu parintii webinar gratuit

Spune-mi în ce arie a vieții ai provocări și îți spun de unde să începi

Relația cu mama îți impactează: Relația cu tata îți impactează: Acestea sunt doar câteva dintre aspectele care pot fi influențate de relația cu părinții tăi.  În plus, ceea ce aiSpune-mi în ce arie a vieții ai provocări și îți spun de unde să începi

Transformă-ți Viața Financiară într-o Lună. E Posibil?

Te-ai gândit vreodată că poți schimba situația ta financiară în doar 28 de zile? ➡Că poți să îți mărești veniturile sau să diversifici sursele de venit? ➡Că poți să creștiTransformă-ți Viața Financiară într-o Lună. E Posibil?

Luna Mai Vine cu Surprize: Ateliere Speciale și Ediție Nouă Vindecă Relațiile Trecute

Luna Aprilie se apropie de final, dar încă mai sunt 2 ateliere (astăzi și pe 30 aprilie), unul în care continuăm studiul pe sistemul semințelor și cel de-al doilea înLuna Mai Vine cu Surprize: Ateliere Speciale și Ediție Nouă Vindecă Relațiile Trecute

eft succes financiar

Cum îți schimbi situația financiară în 28 de zile?

De când am lansat programul „EFT pentru Succes Financiar. Îndrăznește să-ți dublezi veniturile în 28 de zile”, un program ce conține exerciții zilnice menite să deblocheze creșterea financiară, primesc deseoriCum îți schimbi situația financiară în 28 de zile?

Atelier Exclusiv: Eliberează-te de Convingerile Limitative și Începe Să Trăiești în Abundență

Te-ai întrebat vreodată de ce unele persoane par să atragă abundența în viața lor, în timp ce altele se luptă să obțină succesul dorit sau chiar și pentru minimul necesarAtelier Exclusiv: Eliberează-te de Convingerile Limitative și Începe Să Trăiești în Abundență

1+1 sau 1 la 1? Ce alegi luna aceasta?

Astăzi ne jucăm cu cifrele. De fapt, cu cifra 1.  Pentru că luna aceasta ai o ofertă limitată și o noutate.  Oferta specială este pentru tine dacă te înscrii la1+1 sau 1 la 1? Ce alegi luna aceasta?

Relația Perfectă

FREE
VIEW