Blog

Cât de conectat(ă) ești cu intenția ta?

Dacă ai fost la webinarul gratuit din 9 martie, poate că ai prins discuția despre obiective și cum foarte multe persoane își spun că vor să obțină ceea ce esteCât de conectat(ă) ești cu intenția ta?

Ne ocupăm și de bani?

Sunt lucruri mai importante decât banii, în viață, e adevărat.  Doar că, atunci când ești îngrijorat pentru bani sau lucrurile nu sunt chiar așa cum ți-ai dori, subiectul acesta îțiNe ocupăm și de bani?

Îți era dor de un atelier gratuit? Ne vedem pe 9 martie 

În ultimul timp am sentimentul că activitatea mea a prins viteză și s-a extins în mai multe direcții.  Iubesc asta și mă bucur pentru fiecare lucru nou pe care îlÎți era dor de un atelier gratuit? Ne vedem pe 9 martie 

viata fara emotii

Ce ar fi viața fără emoții?

Emoțiile colorează experiențele noastre și dau sens călătoriei prin viață.  Totuși, cât de multă atenție primesc din partea noastră? Cât de atenți suntem la emoțiile pe care fiecare eveniment sauCe ar fi viața fără emoții?

lovedigital Launch to Scale

De câte ori ai simțit că planurile de creștere a afacerii tale sunt ținute în loc de teama ta de vizibilitate?

Creșterea afacerii tale depinde de cele mai multe ori de anumite acțiuni ale tale care presupun să vorbești despre ceea ce faci, să contactezi anumiți oameni, să te prezinți într-unDe câte ori ai simțit că planurile de creștere a afacerii tale sunt ținute în loc de teama ta de vizibilitate?

Ultimele zile cu prețul de 183 lei. Vrei să-ți rezolvi și tu problemele financiare în următoarea lună?

Dacă ești în grupul de telegram, poate că știi deja ce urmează să te anunț.  Programul EFT a fost un test și pentru mine, un alt mod de a faceUltimele zile cu prețul de 183 lei. Vrei să-ți rezolvi și tu problemele financiare în următoarea lună?

De ce nu faci mai mulți bani?

Subiectul banilor este unul “fierbinte”. Și asta pentru că, deși auzi foarte des că sunt lucruri mai importante decât banii, și sunt de acord că așa este, banii pot influențaDe ce nu faci mai mulți bani?

EFT pentru Succes Financiar - Îndrăznește să-ți dublezi veniturile în 28 de zile

EFT pentru SUCCES FINANCIAR

?O participantă a primit o mărire de salariu neașteptată. ?O altă participantă mi-a spus ca i-au crescut vânzările pe firmă. ?O altă participantă mi-a mărturisit ca soțului ei i s-auEFT pentru SUCCES FINANCIAR

Relația Perfectă

FREE
VIEW