Contactează-mă

Sesiune de claritate

Dacă te afli aici, probabil ești interesat(ă) să începi o călătorie în dezvoltarea personală și a cunoașterii de sine sau ai început deja această călătorie.

Înainte de a programa o sesiune de claritate de 30 de minute cu mine, îți recomand să explorezi resursele și materialele pe care le-am pus la dispoziție despre tehnicile și metodele pe care le folosesc.

Descarcă aplicația în magazinul telefonului tău: Iphone | Samsung | Huawei | XiaomiGoogle Play | Amazon | UpToDown

Fie că îmi trimiți un e-mail cu întrebările tale, fie că te decizi pentru o sesiune de claritate, îmi doresc ca informațiile pe care le ofer să te ajute să faci alegerea potrivită pentru tine. Sesizând importanța pregătirii pentru discuție, acest pas te va ajuta să obții mai multă claritate și valoare din sesiunea oferită.

Apreciez timpul și energia ta, iar decizia de a opta pentru o sesiune de claritate ar trebui să fie benefică pentru tine, ajutându-te să înțelegi mai bine modul meu de lucru și cum aș putea contribui la obiectivele tale.

Unde mă găsești:

Îmi poți scrie un e-mail la adresa de contact de mai jos sau ne putem conecta cu ușurință pe: E-mail,  Whatsapp, Facebook Messenger, Telegram. De asemenea, putem programa un apel live pe Zoom.

Mai jos găsești datele mele de contact:

Formular de contact

Relația Perfectă

FREE
VIEW