Despre Mine

Eu sunt Dorela!

M-am născut în România, dar locuiesc de mulți ani în Franța.

Lucrez cu oameni din întreaga lume, manifestându-mi pasiunea și misiunea ajutându-i pe oameni să-și vindece viața și relațiile, scoțând la iveală tot ce este mai bun în interiorul lor și sărbătorind fiecare succes.

Visul meu este să construiesc lumea la care visam când eram copil. O lume în care oamenii sunt fericiți, din interior. Unde poți vedea lumina din fiecare inimă și există armonie în fiecare aspect al vieții tale.

Vreau să fac lumea un loc mai bun.

Și cred că toți putem face asta, de îndată ce acceptăm

 • să trăim în acord cu misiunea noastră,
 • să ne dăm voie să ne vindecăm şi
 • să încercăm să fim mai buni în fiecare zi.
dorela iepan
contact dorela iepan relatia perfecta

Dar lucrurile nu au stat așa tot timpul. Eram pierdută într-un domeniu și o carieră care nu mă făceau fericită. Simțeam că nu pot avea un impact în lume și mă întrebam ce aș putea face, cu pasiune, și să câștig și bani. Nu credeam la acea vreme că pot face ceea ce îmi place, că pot face lumea un loc mai bun și să fiu plătită pentru asta.

Îi ajutam pe toți cei din jurul meu și simțeam că am o putere specială. Pentru a vedea ce este mai bun în oameni și pentru a le oferi energia și uneori instrumentele pentru a deveni cea mai bună versiune a lor.

Dar cumva nu mă vedeam ca fiind un vindecător sau nu aveam curajul să mă numesc așa.

Până când am decis să-mi vindec inima mai întâi și abia după aceea să mă numesc vindecător.

Așa că tocmai asta am făcut, studiind și aplicând asupra mea în primul rând. În acest moment sunt Practician Certificat Emotion Code & Body Code & Belief Code, Practician Certificat EFT, Practician Certificat Magnetism, Facilitator de Meditații ghidate, Coach de Stare de Bine și Nutriție Holistică, Chef Vegan, Consultant în Aromoterapie și… multe alte titluri pe care le-am primit studiind și exersând.

Dar cel mai important lucru este că mă pot numi Vindecător. Reunesc tot ce am învățat și experiența mea din peste 1000 de ore în sesiuni de coaching și vindecare 1:1, pentru a-i ajuta pe oameni să-și transforme viața și relațiile și să trăiască o viață în armonie, iubire și fericire.

De ce am ales să mă concentrez pe relații?

hand wedding marriage 5574694

Modul în care l-am cunoscut pe soțul meu și începutul relației noastre au fost cu adevărat magice și demne de o carte de poveste. Dar, în ciuda întregii mele dezvoltări personale și a dragostei pe care am simțit-o, nu a durat mult până când fericirea a fost însoțită de frustrare și, la scurt timp, aproape că nu mi-am putut aminti de ce l-am ales și de ce suntem împreună.

În 2018, când copiii mei aveau 1 și 3 ani, am început o provocare de 30 de zile într-un grup de mame, pentru a ne reevalua relațiile cu partenerii noștri și a le transforma în bine. La începutul lui 2019, am făcut a doua provocare, pe care am îmbunătățit-o și am făcut și eu unele progrese în relația mea. Celelalte fete au avut rezultate uimitoare, dar eu nu am obținut transformarea pe care o căutam și mă gândeam că relația mea s-a terminat.

La începutul lui 2020, aproape că aveam actele de divorț pregătite. Nu vedeam nicio ieșire, deși nu era o decizie ușor de luat, cu 2 copii mici.

agenda schedule calendar 152918

La scurt timp după, soțul meu a fost de acord să mergem la terapie de cuplu, dar din cauza izolării COVID, programarea a fost anulată. Văzând că soțul meu este deschis la comunicare, mi-am continuat căutarea de soluții, am trecut printr-un training transformațional cu unul dintre mentorii mei, am practicat recunoștința și au început să vină rezultate.

A fost nevoie de timp, efort, vindecare și o privire sinceră în oglindă pentru a înțelege ce am de făcut și pentru a mă elibera în sfârșit de toate convingerile limitative, de bagajul emoțional și de tiparele pe care le-am văzut în relația dintre părinții mei și a celor din jur.

kiss man woman 2277803

Pas cu pas, am reușit să mă transform pe mine și relația mea până în punctul în care am fost foarte îndrăgostită de soțul meu, foarte fericită de el și am simțit că trăiesc magia de la început, din nou.

Și lucrurile au rămas așa, chiar și astăzi.

Așa că am decis să ajut oamenii să găsească armonie în relațiile lor, să fie fericiți și să trăiască viața la care visau.

Așa s-a născut cartea mea. „Relația Perfectă” este un ghid practic pentru un proces de 28 de zile, pentru a obține, păstra sau transforma relația visurilor tale.

Și am folosit toate tehnicile de vindecare pe care le-am învățat și le-am adaptat astfel încât să putem lucra în mod specific la obiectivele relaționale. Astfel că în ședințe 1:1, am început să mă concentrez și pe relații.

Dar când spun relații,
Nu mă refer doar la relații romantice.

Indiferent ce vrei să schimbi sau să îmbunătățești în viața ta, există șanse mari să ai nevoie de oameni pentru a face asta. Prieteni, mentori, colaboratori, clienți, furnizori, traineri, vindecători.

În toate domeniile vieții, interacționăm cu oameni, iar relațiile bune pot face lucrurile mai ușoare și mai plăcute. Așadar, deși mă concentrez mai ales pe relațiile personale, pentru că acest lucru doare cel mai mult pentru mulți dintre oamenii cu care vorbesc, de fapt rezultatele programului meu de coaching și terapie pot îmbunătăți toate domeniile vieții tale.

Vrei să lucrezi cu mine?
Eliberarea de emoții captive, convingeri limitative și blocaje te pot ajuta să îți transformi viața, mai repede decât ai spera.

Cred că este important să simți că ai încredere în mine și că rezonezi cu abordarea mea de coaching. Așadar, nu ezita să rezervi o SESIUNE DE CLARITATE de 30 de minute, pentru a decide dacă sunt persoana potrivită pentru a te ghida în călătoria ta de vindecare!

Sunt alături de tine

Alege produsele potrivite nevoilor tale

 • ateliere de eliberare emotionala

  Pachet 5 sau 10 ateliere de eliberare emoțională

  555,00 lei1110,00 lei
 • the body code - codul corpului

  The Body Code – Sesiune de Codul Corpului

  300,00 lei3500,00 lei
 • meditație ghidată

  Meditație Ghidată – Ședință de relaxare

  660,00 lei
 • Eft - Sesiune de eliberare emoțională

  Sesiune de Terapie EFT

  600,00 lei3500,00 lei
Relația Perfectă

FREE
VIEW