Blog

eft succes financiar

Cum îți schimbi situația financiară în 28 de zile?

De când am lansat programul „EFT pentru Succes Financiar. Îndrăznește să-ți dublezi veniturile în 28 de zile”, un program ce conține exerciții zilnice menite să deblocheze creșterea financiară, primesc deseoriCum îți schimbi situația financiară în 28 de zile?

Tu ai descărcat aplicația? Te așteaptă (cel puțin) o surpriză!

Știai că am creat și o aplicație, Relația Perfectă, care îți oferă acces mult mai ușor la toate materialele din platformă, la atelierele achiziționate de tine și la multe, multeTu ai descărcat aplicația? Te așteaptă (cel puțin) o surpriză!

Abonamentul tău devine și mai valoros în aprilie: Invită un prieten la ateliere!

Ne apropiem de luna Aprilie și acum te poți abona pentru a participa la atelierele pe care ți le-am pregătit.  În plus, am câteva surprize despre care vreau să-ți povestesc. Abonamentul tău devine și mai valoros în aprilie: Invită un prieten la ateliere!

articol aplicatia relatiaperfecta

Știai că am lansat și aplicația RelatiaPerfecta?

Poate că m-ai mai auzit vorbind despre ea, dar acum, că am reușit să o fac accesibilă pe toate tipurile de telefoane, consider că pot anunța oficial lansarea ei. ȘiȘtiai că am lansat și aplicația RelatiaPerfecta?

indoiala si autosabotarea

Nu e păcat ca un moment de îndoială să te facă să renunți, poate doar cu câțiva pași înainte să realizezi ceea ce îți dorești?

Sâmbătă am susținut un atelier special, pe un nou format.  Am lucrat pe tema îndoielii și a autosabotării, atunci când vine vorba de dezvoltare personală, atingere obiective și evoluție personală. Nu e păcat ca un moment de îndoială să te facă să renunți, poate doar cu câțiva pași înainte să realizezi ceea ce îți dorești?

lovedigital Launch to Scale

De câte ori ai simțit că planurile de creștere a afacerii tale sunt ținute în loc de teama ta de vizibilitate?

Creșterea afacerii tale depinde de cele mai multe ori de anumite acțiuni ale tale care presupun să vorbești despre ceea ce faci, să contactezi anumiți oameni, să te prezinți într-unDe câte ori ai simțit că planurile de creștere a afacerii tale sunt ținute în loc de teama ta de vizibilitate?

Se apropie ziua mea ? Sărbătorim împreună?

Posibil să nu știi, dar duminică, pe 18 februarie este ziua mea de naștere.  În perioada aceasta sunt plecată, cu acces limitat la internet, așa că nu prea sunt cuSe apropie ziua mea ? Sărbătorim împreună?

CADOU DE ZIUA MEA

Vine ziua mea! Te invit în universul meu, să sărbătorim!

Pe 18 februarie este ziua mea.  Și m-am gândit să fac ceva diferit.  Te invit la o petrecere ce durează 10 zile.  10 zile în care ai acces la absolutVine ziua mea! Te invit în universul meu, să sărbătorim!

Vrei acces la exercițiul de eliberare a fricii de vizibilitate? Ai detalii în articol și azi ne vedem la Meditația Bucuriei

Pentru că astăzi ne vedem la Meditația Bucuriei, m-am gândit să împărtășesc în avans unul dintre lucrurile de pe lista mea.  Sunt bucuroasă că voi oferi, către … probabil maiVrei acces la exercițiul de eliberare a fricii de vizibilitate? Ai detalii în articol și azi ne vedem la Meditația Bucuriei

Spre iubire

Articol scris în 17 ianuarie 2022 pentru Thinking Made Visible de Mădălina Vasiu “În 4 luni de zile vorbesc cu un avocat să divorțăm!” Este ceea ce îi spuneam soțuluiSpre iubire

Relația Perfectă

FREE
VIEW