Blog

Descoperă Puterea Intuiției Tale: Atelier Live Mâine! Te-ai înscris?

Mâine ne vedem la un nou atelier Codul Emoțiilor.  Continuăm lucrul nostru pe intuiție și potențial personal, în urma atelierului de săptămâna trecută, dedicat activării intuiției.  Tu câtă încredere aiDescoperă Puterea Intuiției Tale: Atelier Live Mâine! Te-ai înscris?

Ok, am prelungit OFERTA încă 2 zile. Cine mai vrea abonament GRATUIT pentru o lună?

Luna aceasta a început cu câteva zile libere pentru majoritatea oamenilor, iar eu, nu știu cum, dar am început luna în forță, cu multe ateliere, cu webinarul gratuit și cuOk, am prelungit OFERTA încă 2 zile. Cine mai vrea abonament GRATUIT pentru o lună?

Cum te ajută intuiția să obții ceea ce vrei?

Sper că petreci zilele acestea liniștit(ă), alături de familie și te bucuri de un Paște așa cum îți dorești.  Pentru fiecare dintre noi, sărbătorile pot avea o altă semnificație sauCum te ajută intuiția să obții ceea ce vrei?

Transformă-ți Viața Financiară într-o Lună. E Posibil?

Te-ai gândit vreodată că poți schimba situația ta financiară în doar 28 de zile? ➡Că poți să îți mărești veniturile sau să diversifici sursele de venit? ➡Că poți să creștiTransformă-ți Viața Financiară într-o Lună. E Posibil?

Luna Mai Vine cu Surprize: Ateliere Speciale și Ediție Nouă Vindecă Relațiile Trecute

Luna Aprilie se apropie de final, dar încă mai sunt 2 ateliere (astăzi și pe 30 aprilie), unul în care continuăm studiul pe sistemul semințelor și cel de-al doilea înLuna Mai Vine cu Surprize: Ateliere Speciale și Ediție Nouă Vindecă Relațiile Trecute

eft succes financiar

Cum îți schimbi situația financiară în 28 de zile?

De când am lansat programul „EFT pentru Succes Financiar. Îndrăznește să-ți dublezi veniturile în 28 de zile”, un program ce conține exerciții zilnice menite să deblocheze creșterea financiară, primesc deseoriCum îți schimbi situația financiară în 28 de zile?

Tu ai descărcat aplicația? Te așteaptă (cel puțin) o surpriză!

Știai că am creat și o aplicație, Relația Perfectă, care îți oferă acces mult mai ușor la toate materialele din platformă, la atelierele achiziționate de tine și la multe, multeTu ai descărcat aplicația? Te așteaptă (cel puțin) o surpriză!

Abonamentul tău devine și mai valoros în aprilie: Invită un prieten la ateliere!

Ne apropiem de luna Aprilie și acum te poți abona pentru a participa la atelierele pe care ți le-am pregătit.  În plus, am câteva surprize despre care vreau să-ți povestesc. Abonamentul tău devine și mai valoros în aprilie: Invită un prieten la ateliere!

articol aplicatia relatiaperfecta

Știai că am lansat și aplicația RelatiaPerfecta?

Poate că m-ai mai auzit vorbind despre ea, dar acum, că am reușit să o fac accesibilă pe toate tipurile de telefoane, consider că pot anunța oficial lansarea ei. ȘiȘtiai că am lansat și aplicația RelatiaPerfecta?

indoiala si autosabotarea

Nu e păcat ca un moment de îndoială să te facă să renunți, poate doar cu câțiva pași înainte să realizezi ceea ce îți dorești?

Sâmbătă am susținut un atelier special, pe un nou format.  Am lucrat pe tema îndoielii și a autosabotării, atunci când vine vorba de dezvoltare personală, atingere obiective și evoluție personală. Nu e păcat ca un moment de îndoială să te facă să renunți, poate doar cu câțiva pași înainte să realizezi ceea ce îți dorești?

Relația Perfectă

FREE
VIEW