Blog

Cine face curat zilele acestea? Mă ofer să te ajut, accepti?

Cum te simți zilele astea? Cu 1 mai și Sărbătorile Pascale care se apropie, am observat că mulți oameni au decis să ia o pauză în perioada aceasta și săCine face curat zilele acestea? Mă ofer să te ajut, accepti?

relatia cu parintii webinar gratuit

Spune-mi în ce arie a vieții ai provocări și îți spun de unde să începi

Relația cu mama îți impactează: Relația cu tata îți impactează: Acestea sunt doar câteva dintre aspectele care pot fi influențate de relația cu părinții tăi.  În plus, ceea ce aiSpune-mi în ce arie a vieții ai provocări și îți spun de unde să începi

Atelier Exclusiv: Eliberează-te de Convingerile Limitative și Începe Să Trăiești în Abundență

Te-ai întrebat vreodată de ce unele persoane par să atragă abundența în viața lor, în timp ce altele se luptă să obțină succesul dorit sau chiar și pentru minimul necesarAtelier Exclusiv: Eliberează-te de Convingerile Limitative și Începe Să Trăiești în Abundență

1+1 sau 1 la 1? Ce alegi luna aceasta?

Astăzi ne jucăm cu cifrele. De fapt, cu cifra 1.  Pentru că luna aceasta ai o ofertă limitată și o noutate.  Oferta specială este pentru tine dacă te înscrii la1+1 sau 1 la 1? Ce alegi luna aceasta?

Vrei mai mulți bani? Profiți de oportunități sau simți că trec pe lângă tine?

Cred că nu există persoană care să răspundă NU la întrebarea “Îți dorești mai mulți bani?” Sigur, unii își doresc mai mult, sau au nevoie mai mult de o astfelVrei mai mulți bani? Profiți de oportunități sau simți că trec pe lângă tine?

Cum depășești sentimentul de COPLEȘIRE în fața unui OCEAN DE POSIBILITĂȚI?

Sâmbăta trecută am susținut un Webinar gratuit pentru comunitate, în care am lucrat pe o temă foarte întâlnită la persoanele cu care lucrez și nu numai, “Copleșirea în fața preaCum depășești sentimentul de COPLEȘIRE în fața unui OCEAN DE POSIBILITĂȚI?

Simți că mediul tău te stoarce de energie? Află mai multe despre curățarea energetică a casei!

Ai simțit vreodată că pur și simplu nu te poți concentra sau relaxa într-un loc? Sau că sunt locuri unde instant te simți bine, unde te simți relaxat(ă) sau poateSimți că mediul tău te stoarce de energie? Află mai multe despre curățarea energetică a casei!

coplesita

Te-ai simțit vreodată copleșit.ă de prea multe posibilități și opțiuni?

Poate că vrei să parcurgi diverse cursuri, cumpărate sau primite gratuit, dar timpul nu îți permite și deja s-a adunat o listă lungă.  Sau poate că îți spui zilnic, căTe-ai simțit vreodată copleșit.ă de prea multe posibilități și opțiuni?

2 vești foarte bune pentru tine. Și nu, nu este păcăleală de 1 aprilie!

Îmi place foarte tare că reușesc să țin legătura cu voi și că îmi transmiteți provocările pe care le întâmpinați, modul cum vă ajută ceea ce facem noi împreună sau2 vești foarte bune pentru tine. Și nu, nu este păcăleală de 1 aprilie!

Pe tine ce te ține treaz(ă) noaptea?

Care este relația ta cu somnul?  Dormi bine, ai un somn odihnitor, prețuiești orele de odihnă și corpul tău îți transmite semne atunci când are nevoie de recuperare, iar tuPe tine ce te ține treaz(ă) noaptea?

Relația Perfectă

FREE
VIEW