Eliberează Atașamentele Emoționale în Cuplu cu EFT

Eliberează Atașamentele Emoționale în Cuplu cu EFT

Descoperă libertatea emoțională în relația ta de cuplu prin participarea la acest atelier experiențial.

27 cursanți înscriși

Eliberează Atașamentele Emoționale în Cuplu cu EFT

Data și Ora: Vineri, 2 februarie 2024, începând cu ora 19:30

Ceea ce Vom Face în Atelier:

Descoperă libertatea emoțională în relația ta de cuplu prin participarea la acest atelier experiențial. Vom utiliza tehnica EFT (Emotional Freedom Techniques) pentru a identifica și elibera atașamentele emoționale toxice și blocajele energetice din trecut, pregătind astfel terenul pentru relații de cuplu mai împlinite și armonioase.

De ce să participi:

1. Eliberarea de Bagajul Trecut: Descoperă metode practice de a identifica și elibera emoțiile negative acumulate în relațiile anterioare sau evenimente din trecut.

2. Creșterea Conștientizării Personale: Prin practica EFT, vei dezvolta o conștientizare mai profundă asupra propriilor emoții și a modului în care acestea influențează relația de cuplu.

3. Îmbunătățirea Comunicării: EFT oferă instrumente eficiente pentru îmbunătățirea comunicării în cuplu, facilitând dialogul deschis și respectuos.

4. Creșterea Energetică și Emoțională: Prin eliberarea energiilor blocate, vei experimenta o creștere a vitalității și a stării generale de bine.

5. Pregătirea pentru Relații Împlinite: Participând la acest atelier, vei dobândi instrumentele necesare pentru a construi și menține relații de cuplu sănătoase și împlinite.

Alătură-te nouă în această călătorie a transformării personale și descoperă cum poți elibera atașamentele emoționale pentru a construi o relație de cuplu mai fericită și mai echilibrată.

Be the first to add a review.

Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te
Eliberează Atașamentele Emoționale în Cuplu cu EFT
Preț:
180 LEI