Eliberează Atașamentele Emoționale în Cuplu cu EFT

Eliberează Atașamentele Emoționale în Cuplu cu EFT Descoperă libertatea emoțională în relația ta de cuplu prin participarea la acest atelier experiențial.
2024-02-02 retreat camps (1)
Instructor
Dorela Iepan
27 Cursanți înscriși
0
0 recenzii
Detalii curs
Durată 01:19:50
Conferințe 1
Video 01:19:50
  • Descriere
  • Recenzii

Eliberează Atașamentele Emoționale în Cuplu cu EFT

Data și Ora: Vineri, 2 februarie 2024, începând cu ora 19:30

Ceea ce Vom Face în Atelier:

Descoperă libertatea emoțională în relația ta de cuplu prin participarea la acest atelier experiențial. Vom utiliza tehnica EFT (Emotional Freedom Techniques) pentru a identifica și elibera atașamentele emoționale toxice și blocajele energetice din trecut, pregătind astfel terenul pentru relații de cuplu mai împlinite și armonioase.

De ce să participi:

1. Eliberarea de Bagajul Trecut: Descoperă metode practice de a identifica și elibera emoțiile negative acumulate în relațiile anterioare sau evenimente din trecut.

2. Creșterea Conștientizării Personale: Prin practica EFT, vei dezvolta o conștientizare mai profundă asupra propriilor emoții și a modului în care acestea influențează relația de cuplu.

3. Îmbunătățirea Comunicării: EFT oferă instrumente eficiente pentru îmbunătățirea comunicării în cuplu, facilitând dialogul deschis și respectuos.

4. Creșterea Energetică și Emoțională: Prin eliberarea energiilor blocate, vei experimenta o creștere a vitalității și a stării generale de bine.

5. Pregătirea pentru Relații Împlinite: Participând la acest atelier, vei dobândi instrumentele necesare pentru a construi și menține relații de cuplu sănătoase și împlinite.

Alătură-te nouă în această călătorie a transformării personale și descoperă cum poți elibera atașamentele emoționale pentru a construi o relație de cuplu mai fericită și mai echilibrată.
Relația Perfectă

FREE
VIEW