Manifesta Obiectivul Tau - Program 12 luni

Manifesta obiectivul – participa in programul Mastermind pentru a trece de la setarea intentiei la indeplinirea celor mai provocatoare obiective. O ... Arată mai mult
Mastermind Manifesta Obiectivul
Instructor
Dorela Iepan
4 Cursanți înscriși
0
0 recenzii
Detalii curs
Durată : 12 ore
Conferințe : 10
Video : 12 ore
Full lifetime access
Acces pe mobil și calculator
  • Descriere
  • Recenzii

Acesta este un nou concept de ateliere, care completează foarte bine munca noastră împreună, pentru eliberarea emoțiilor și înlăturarea blocajelor. 

Astfel, în cadrul acestor întâlniri, vom discuta despre un sistem prin care poți să obții tot ceea ce îți dorești. 

Atelierele se bazează pe Sistemul Semințelor, un sistem simplu și foarte logic, ce îți oferă o nouă perspectivă asupra realității și motivelor pentru care ai (sau nu ai) anumite rezultate în viața ta. 

Poate că m-ai mai auzit vorbind despre acest sistem sau ai citit în cartea mea despre el. Aceste principii și reguli sunt prezente în viața mea și mă susțin în realizarea tuturor dorințelor și obiectivelor mele, atât pe plan personal, cât și profesional. 

Îmi plac foarte mult explicațiile logice ce vin din comparația cu agricultura și modul foarte practic în care poți planta semințe mentale, cum le poți îngriji și cum scapi de buruienile care îți strică grădina sau recolta bogată. 

Am hotărât să dau mai departe atât din cunoștințele mele, cât și din experiența mea cu acest sistem, pentru a te ajuta să îți îndeplinești sau manifești obiectivele tale cele mai îndrăznețe.

Ateliere sunt interactive și foarte practice. 

Discutăm toate conceptele prezentate, găsim împreună răspunsuri, înțelegem cum funcționează și punem totul în aplicare pentru obiectivele noastre individuale. 

Poți lucra pe unul, două sau 50 de obiective. De altfel, în primul atelier, chiar recomand să faci o listă cu 50 de obiective. 

Vei primi toate uneltele necesare pentru a lucra specific pentru fiecare obiectiv în parte. Doar tu decizi ce e important și prioritar pentru tine în acest moment. 

Pentru a te susține și a te ghida în călătoria ta către îndeplinirea tuturor obiectivelor, am integrat și elemente de coaching, dezvoltare personală și manifestare conștientă. 

În total sunt 12 întâlniri, cu durata aproximativă de o oră (avem timp la final pentru întrebări sau discuții propuse de voi). 

Am dat startul în luna octombrie 2023 însă te poți alătura oricând, pentru a participa live la întâlniri. Pentru întâlnirile care deja au avut loc primești acces la înregistrare, astfel încât să poți recupera informațiile prezentate, precum și temele pe care participanții le-au realizat, de la o lună la alta. 

Nu îți face griji, în orice moment vei intra, vei putea să mergi mai departe și să aplici pașii prezentați, pentru îndeplinirea obiectivelor tale. Cel mai probabil, pe parcursul acestor întâlniri, vei lucra pe mai multe obiective. 

Poți să participi la oricare dintre ateliere, achitând individual sau poți să alegi pachetul cu 12 ateliere (înregistrare pentru cele care deja au avut loc și acces live pentru cele care urmează), pentru o experiență profundă de învățare și evoluție, cu un preț mai avantajos.  

Cumpără chiar acum pachetul cu 12 ateliere și urmărește înregistrările deja disponibile în platformă. 

 

Și pregătește-te să afli cum poți să îți îndeplinești orice obiectiv, printr-o serie de unelte simple și ușor de aplicat. 

Vei învăța:

💎 De unde vine realitatea și cum o schimbi pentru a reflecta ceea ce îți dorești

💎 Ce sunt semințele mentale și cum le plantezi

💎 Cum creezi obiceiuri sănătoase și sustenabile care, în timp, te duc mai aproape de obiectivele tale

💎 Cum înlături blocajele și eliberezi calea pentru ca semințele să rodească în cel mai frumos mod

💎 Care sunt pașii pentru a obține tot ceea ce îți dorești

💎 Cum accelerezi apariția rezultatelor în viața ta

 

Dacă și tu te întrebi uneori de ce unii oameni au success și alții nu, de ce unii oameni sunt fericiți și alții nu, de ce anumite relații sunt împlinite și fericite iar altele tensionate și dificile și care este soluția pentru a te asigura că obții ceea ce îți dorești, vino să descifrăm misterul împreună în cadrul programului Manifestă obiectivul tău

 

Întâlnirile au loc online, de obicei în timpul zilei (la ora 11.00), iar data fiecărei întâlniri va fi anunțată spre finalul lunii, pentru luna următoare. 

Dacă programul nu îți permite să participi live la o anumită întâlnire, nu trebuie să îți faci griji. Vei avea acces la înregistrare și vei putea să recuperezi informația prezentată.

Dă mai departe
Garanție 30 de zile
Manifesta Obiectivul Tau - Program 12 luni
Section
Relația Perfectă

FREE
VIEW