5 motive + 10 soluții la obstacolele din viața ta

Untitled design

„Obstacolele sunt acele lucruri groaznice pe care le vezi când îți iei ochii de la țelul tău.” - Henry Ford 

Și totuși ele te ajută să crești și să înveți lucruri noi. Fără obstacole nu ne-am atinge niciodată întregul potențial. Ele ne învață cum să depășim adversitatea și să devenim oameni mai buni.

 

Tu ce faci când te confrunți cu o provocare?  Cum ai reușit să treci prin provocările aestui an?

Te-ai încărcat cu emoții, frustrări și suferințe? Cu stres și dezamăgiri noi?

Am pregătit acest articol în scopul de a te ajuta să vezi partea bună a provocărilor din viața ta (mai ales cele din acest an), precum și 10 soluții pentru a ști cum poți să le depășești.

Pentru că atunci când ai o provocare – de orice fel – ai doar trei opțiuni: să dai înapoi, să “îngheți” sau să o înfrunţi direct. Știi oare expresia aceea din engleză “freeze, flight or fight”? 

Care variantă crezi că te va face un om mai bun?!

Și de ce este de fapt important să depășim obstacolele?

 

Iată 5 motive care te vor ajuta să vezi provăcările lui 2022 într-o lumină mult mai bună

1. Te ajută să crești 

Adaptează-te la mediul tău, indiferent cum este acesta – dacă viața ar fi întotdeauna accesibilă şi uşoară, nu ai progresa și ai rămâne blocat(ă). Și asta nu e distractiv!

 

2.  Te obligă să te adaptezi

Pe măsură ce faci lucrul acesta sentimentul de valoare de sine va crește. 

 

3. Îți adâncesc înțelegerea vieții

Înveți multe din confruntarea cu ele chiar dacă nu te afectează în mod direct!

Forțează-te să crești și nu da înapoi în fața provocării! 

De exemplu, a te alătura unui club Toastmasters, poate fi destul de înfricoșător dacă ți-e frică să vorbești în public. Dar în cele din urmă, s-ar putea să descoperi că nu ai de ce să te temi.

 

4. Te ajută să înveţi din greșelile tale

Verifică-ți greșelile de pe parcus – și întreabă-te: ce am de învățat de aici?

Încearcă, pe cât posibil, să le eviți pe viitor.

 

5. Obstacole te duc spre atingerea potențialului maxim

Te ajută să îți modelezi caracterul și te duc spre învăţarea lecțiilor care vin doar cu experiența – atât cele bune, cât și cele rele. Deci, de ce ar trebui să încerci să le eviți? De ce să nu ieși în faţă și să-ți îmbrățișezi provocările în mod direct? Ieși în afara zonei tale de confort!

 

Se spune că doar acceptând provocările care apar în calea noastră putem cu adevărat să simțim gustul victoriei. Dar ce soluții sunt care te ajută în această direcție? 

 

👉 Iată 10 psibile soluții care te ajută să înfrângi tot ceea ce stă în calea succesului pe care ți-l dorești

  1. Provocările pot fi depășite cu mentalitatea și abordarea potrivite! Caută mediul și oportunitățile care te ajută să lucrezi la a elibera emoțiile și energiile stagnante și te susțin în dezvoltarea unui mindset orientat spre succes.

  2. Caută resursele necesare să îți ridici zilnic motivația și energia. Amândouă funcționează la fel ca și bateriile – trebuie reîncărcate de fiecare dată când se epuizează. Rămâi motivat(ă) în ciuda îndoielilor, pentru că nu există limite pentru ceea ce poți realiza! 

  3. Fii încrezător / încrezătoare în abilitățile și calificările tale. Atunci când crezi în tine și în abilitățile tale, lumea se deschide în fața ta.

  4. Înfruntă provocările și nu te lăsa paralizat(ă) de frici! Există tehnici și metode care te ajută în acest sens, menite să te ajute să îți liniștească mintea și corpul. EFT și Codul Emoțiilor sunt doar două dintre ele.

  5. Uneori e necesar să te îndepărtezi de familie sau de prieteni, pentru a fi la înălțimea ambițiilor tale – împacă-te cu singurătatea! E ok să îți iei spațiu personal pentru a putea reflecta la nevoile sufletului tău.

  6. Depășeşte-ţi problemele din familie atunci când ești pe calea succesului – nu lăsa problemele de familie să te împiedice să îți urmezi visurile.

  7. Poartă discuții sincere și unde apar probleme abordează sinceritatea. Discuțiile directe cu ceilalți sunt necesare înainte ca acestea să devină probleme critice.

  8. Permite altor persoane să te ajute atunci când este necesar. Tehnica “mă descurc” nu funcționează mereu chiar atât de eficient și uneori avem nevoie de ghidaj extern. Chiar și un dentist se duce la un alt dentist atunci când are nevoie să își repare proprii dinți.

  9. Rămâi calm(ă) și concentrat(ă) atunci când lucrurile devin grele. Claritatea și concentrarea te vor ajuta să depășești chiar și cele mai dificile obstacole.

  10.  Învață din propriile greșeli. Confruntarea cu obstacolele te va face mai puternic(ă) – astfel vei dobândi cunoștințele necesare pentru a reuși în viitor

Sper să îți fie utile aceste sfaturi și să te ajute să vezi provocările acestui an și obstacolele din trecut dintr-o altă perspectivă. 

Singurul lucru la care mai trebuie să lucrezi este partea fizică și emoțională. Mai departe te invit să te gândești: 

👉 Tu ce faci acum pentru a te elibera de energiile și blocajele acestui an?

Dacă vrei să împărtășești cu mine, îmi poți scrie cu drag. 

Iar dacă ai nevoie de susținerea mea în a scăpa de blocajele acestui an și ale trecutului în general, de energiile care te țin pe loc în a avea o viaţa mai fericită şi împlinită. dă-mi de știre. Sunt aici să te susțin.

 

Și îmi propun să fac asta cât mai bine și în cadrul evenimentului gratuit din intervalul 28 Noiembrie – 2 Decembrie.

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW