fbpx

Termeni și condiții

Site-ul www.relatiaperfecta.ro, este proprietatea Dorela Iepan , înregistrată în La Ferte sous Jouarre, Franța, SIRET 80246484200029.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

Dorela Iepan își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită “Termeni și condiții”.

Dorela Iepan garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul RelatiaPerfecta.RO și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Dorela Iepan fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – către RelatiaPerfecta.RO este limitat, neexclusiv si revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Dorela Iepan sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al Dorela Iepan asupra informațiilor publicate pe site

Întregul conținut al site-ului RelatiaPerfecta.RO – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date este proprietatea Dorela Iepan și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Dorela Iepan a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului RelatiaPerfecta.RO numai în limitele menționate în prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de Dorela Iepan pe site-ul RelatiaPerfecta.RO, politica de prețuri. Dorela Iepan își rezerva dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul RelatiaPerfecta.RO sunt noi și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală/bon fiscal conform legislației în vigoare.

Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv, Dorela Iepan își asuma dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă a furnizorului.

Prețurile prezentate nu sunt supuse TVA și nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă, sau, în cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest preț va fi cel publicat pe site la momentul achiziției.

În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea pe site prețuri greșite, stabilite în mod eronat de către aplicația noastră informatică.

În aceste condiții, întotdeauna se considera pret final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultanții de vânzări Relația Perfectă.

Dacă prețul real al produsului este mai ridicat decat prețul afișat pe site, consultanții noștri de vânzări sunt îndreptățiți să vă satisfacă cererea de a vă livra produsul la prețul publicat pe site, numai în măsura în care vom putea face acest lucru, după cum și dumneavoastră sunteți îndreptățit să refuzați comanda respectivă. În cazul în care prețul real este mai mic decât prețul publicat pe site, iar dumneavoastră ați achitat prețul în avans, diferența vă va fi returnată după cum se va conveni de comun acord, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

Dorela Iepan nu oferă nicio garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la, funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop.

Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezentând obligația Dorela Iepan de a acorda utilizatorilor dreptul de denunțare unilaterală a contractului conform legislației în vigoare, drept detaliat mai jos în acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

3. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul RelatiaPerfecta.RO se poate efectua prin plata cu cardul (stripe), în avans prin ordin de plata sau prin paypal.

Pentru plata în avans, dovada plății trebuie trimisă către Dorela Iepan la adresa de e-mail contact@relatiaperfecta.ro. În cazul plății în avans, livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul Dorela Iepan.

Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

Dorela Iepan își rezerva dreptul ca în anumite cazuri sa solicite plata produselor în avans.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde în (Europa), prin intermediul Poșta Română și Poșta Franceză.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins între 2-5 zile lucrătoare. Pentru a vedea în cât timp ajunge un produs la dvs. verificați termenul de livrare în pagina produsului respectiv.

Dorela Iepan își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura/bonul fiscal constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislației române în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea actului de livrare cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care sunt conform cu comanda și cu nevoile acestuia.

Dorela Iepan își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente, care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Dorela Iepan față de orice client în cazul nelivrarii sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de Dorela Iepan de la acest client.

5. Garanția produselor

Dorela Iepan oferă garanție pentru produsele comercializate. Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și O.G. 21/1992. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente și copie a facturii fiscale. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.

6. Informații despre RETURUL produselor cumpărate

Clientul poate denunța unilateral contractul cu RelatiaPerfecta.RO fără a invoca un motiv, în termen de 10 zile lucrătoare (cf. ord. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanța, numai în scris și poate returna produsul (produsele) în același termen de 10 zile.

Astfel, produsele cumpărate din RelatiaPerfecta.RO pot fi returnate conform legii, în 10 zile lucrătoare de la primirea lor prin curier.

Înainte de returnarea produsului, este obligatoriu să anunțați telefonic sau pe email contact@relatiaperfecta.ro intenția de a returna un produs/mai multe produse.

Produsul va fi returnat doar dacă este în condiții perfecte, neuzat, zgâriat etc, în ambalajul original, cu accesoriile aferente.

De asemenea, NU se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobituri, zgârieturi, șocuri etc. Produsele trebuie returnate exclusiv prin curier rapid. NU se acceptă retururi prin Poșta Română. Costul returnării produselor va fi suportat de client.

Produsul returnat trebuie să fie însoțit de copia după factura / bonul fiscal care se trimite fie pe email la contact@relatiaperfecta.ro, fie este trimisă cu coletul de retur.

RelatiaPerfecta.RO va înapoia contravaloarea produselor în cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clienților prin servicii de curierat. Comenzile care au fost ridicate personal nu sunt considerate comerț la distanță, ci vânzare prin magazine specializate, întrucât pot fi vizualizate, verificate și acceptate personal, ca și corespunzătoare cu scopul și nevoile clientului.

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcționare

Site-ul RelatiaPerfecta.RO este găzduit de serverele unei terțe firme. Dorela Iepan nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. Dorela Iepan nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului RelatiaPerfecta.RO.

Dorela Iepan nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul RelatiaPerfecta.RO.

Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

8. Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului RelatiaPerfecta.RO este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare:

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

Utilizarea newsletterului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea următoare.

Abonatii newsletter-ului RelatiaPerfecta.RO pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului RelatiaPerfecta.RO mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, Dorela Iepan nu poate fi făcută răspunzătoare sub nici o formă de acțiunile abonaților săi.

Dorela Iepan își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, dacă Dorela Iepan are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

9. Politica de confidențialitate

Dorela Iepan garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către Dorela Iepan pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către Dorela Iepan nu implică obligativate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de către persoana inscrisa în baza de date prin e-mail la adresa contact@relatiaperfecta.ro.

Dorela Iepan se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept sa verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept sa efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul RelatiaPerfecta.RO sunt transmise pe cale electronică, Dorela Iepan nu poate fi făcută răspunzătoare în niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Dorela Iepan va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.

Informațiile furnizate către Dorela Iepan sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Dorela Iepan, abonarea la newsletter, etc), conform legilor în vigoare. Dorela Iepan nu furnizează adresa dumneavoastra de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.

Dorela Iepan certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

1. dreptul de a cere Dorelei Iepan să vă confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastră personale, în mod gratuit;

2. dreptul de a cere Dorelei Iepan să rectifice, actualizeze, blocheze sau șteargă, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001;

3. dreptul de a cere Dorelei Iepan să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastră personale;

4. dreptul de a cere Dorelei Iepan să înceteze expedierea de mesaje promoționale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@relatiaperfecta.ro sau prin poșta, la adresa: 12 B Rue Rene Messeaux, 77260 La Ferte Sous Jouarre, France. RelatiaPerfecta.RO folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află sub controlul nostru.

Dorela Iepan nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. Dorela Iepan nu poate fi făcută răspunzătoare în niciun fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de RelatiaPerfecta.RO în scopul precizat în prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor RelatiaPerfecta.RO, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor face posibilă identificarea de către Dorela Iepan a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul RelatiaPerfecta.RO, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului RelatiaPerfecta.RO și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

10. Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe RelatiaPerfecta.RO și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului RelatiaPerfecta.RO clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.