Nu e păcat ca un moment de îndoială să te facă să renunți, poate doar cu câțiva pași înainte să realizezi ceea ce îți dorești?

indoiala si autosabotarea

Sâmbătă am susținut un atelier special, pe un nou format. 

Am lucrat pe tema îndoielii și a autosabotării, atunci când vine vorba de dezvoltare personală, atingere obiective și evoluție personală. 

Am discutat puțin despre cum vin rezultatele, cum le creăm în realitatea noastră sau cum le atragem, despre răbdare și posibilele blocaje în calea realizării lucrurilor pe care ni le dorim. 

Am simțit necesar să discutăm și să analizăm puțin ce se întâmplă în viața noastră, pentru că, într-adevăr ne confruntăm adesea cu îndoiala, ceea ce este normal, iar la fel este și autosabotarea. 

Nu trebuie să simți că e ceva în neregulă cu tine dacă ai momente când te îndoiești, când îți este greu să mergi mai departe sau când pur și simplu amâni anumite acțiuni sau chiar iei decizii care nu sunt în acord cu obiectivele tale. 

Am vorbit și despre alinierea cu obiectivele noastre sau obiectivele aliniate cu noi și chiar sunt curioasă, după ce vizionezi atelierul să aflu cum vezi tu aceste lucruri și cum este pentru tine punctul acesta de vedere.

Atelierul a fost înregistrat, iar tu îl poți viziona acum. 

La final am lucrat live cu 2 dintre persoanele prezente pe situațiile lor personale, pe modurile în care îndoiala sau autosabotarea se manifestă în viața lor. 

Și știi ce? Am primit foarte multe mesaje de la alte persoane care au fost live sau au vizionat ulterior și s-au regăsit în situațiile prezentate. 

Te invit să vizionezi și tu atelierul, iar dacă ți se pare interesant, să-mi spui, ca să te invit la următoarea întâlnire de acest fel. Ai ocazia astfel să lucrezi live cu mine, gratuit. 

Urmărește-l acum: https://youtu.be/hu7dK9Z9FmU

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW