Ultimele zile cu prețul de 183 lei. Vrei să-ți rezolvi și tu problemele financiare în următoarea lună?

Dacă ești în grupul de telegram, poate că știi deja ce urmează să te anunț. 

Programul EFT a fost un test și pentru mine, un alt mod de a face lucrurile în care am ținut cont de 3 lucruri:

  • Am vrut să îți ofer un mod în care să ai acces la mine și să te bucuri de suportul meu chiar și atunci când nu sunt ateliere.
  • Am vrut să poți personaliza lucrul energetic și munca ta de echilibrare a tuturor domeniilor din viața ta, până la cele mai mici detalii, pentru a lucra fix pe acele emoții specifice care nu îți dau pace, fix pe situația ta actuală și pe ce anume simți referitor la ea, fix pe amintirile tale și concluziile pe care le-ai tras în urma lor. 
  • Mi-am dat seama că în comunitate, deși poate nevoia principală este de a construi sau repara relații, pentru a ajunge să trăim relații autentice, fericite și împlinitoare, de multe ori aspectul financiar ne stă în cale.

Când spun că ne stă în cale, mă refer la 2 aspecte importante. 

În primul rând că atunci când ai anumite probleme financiare sau lipsuri sau nu ești împăcat(ă) cu situația ta financiară, toată energia ta se duce acolo. Doar la asta te gândești, doar cu asta îți ocupi timpul, acolo investești toată energia ta. Și atunci, cu ce resurse să te mai ocupi de construirea unei relații?

Și apoi, pentru că banii sunt importanți. Nu recunoaștem asta foarte des, dar … banii sunt o resursă și un tip de energie care ne poate facilita multe alte lucruri minunate. Iar când vorbim de relații, banii te pot ajuta să cumperi programele sau consilierea care te ajută să te echilibrezi, banii te ajută să ai grijă de tine (atât de aspectul tău fizic, cât și de educația ta, de starea ta de bine) astfel încât să fii cât mai atractiv(ă) din toate punctele de vedere, să fii o companie plăcută și agreabilă. 

Tot banii te ajută să te bucuri de relație, oferindu-ți acces la experiențe, călătorii, poate cadouri pentru persoana iubită și așa mai departe.

Așa că … m-am gândit … de ce să nu pun ceea ce știu și sunt sigură că funcționează, la dispoziția comunității, pentru a rezolva și aspecte ce țin de planul financiar?

Am creat astfel acest program care conține toate materialele necesare, disponibile încă din ziua înscrierii, pentru ca tu:

  • să treci printr-un proces de introspecție pentru a conștientiza exact în ce situație te afli, ce nu îți place și ai vrea să schimbi, care sunt emoțiile tale referitoare la bani, dar și la situația de acum, care sunt evenimentele din trecut care te-au marcat, dar și convingerile tale limitative.
  • să lucrezi pentru eliberarea încărcăturii emoționale pentru fiecare dintre lucrurile identificate și cultivarea unor emoții pozitive și a unor convingeri suportive pe plan financiar.
  • să observi, zi de zi, ce se schimbă și ce anume iese la suprafață în fiecare zi, pentru ca apoi să lucrezi pe acele lucruri specifice. 

Acest curs este o călătorie către tine, către cauzele care au dus la situațiile pe care le experimentezi și către resursele tale interioare de creștere. 

Programul, fără modestie, face minuni. Nu îmi asum meritul întru totul, pentru că el poate face minuni doar cu implicarea ta.

E adevărat că sunt persoane care au spus că schimbările au început să apară după ce au cumpărat programul, chiar dacă nu începuseră să îl parcurgă și să efectueze exercițiile. 

Dar rezultatele cu adevărat frumoase apar când te implici, când accepți să te uiți le tine, la viața ta, la ce simți și apoi alegi să faci lucrurile altfel. Să te eliberezi de trecut, de convingeri limitative, de emoții distructive și să trăiești viața la potențialul maxim. 

De ce îți scriu astăzi?

Pentru că perioada de probă s-a terminat. Programul și-a dovedit eficiența și continuă să aducă rezultate și claritate celor care sunt deja în program și continuă să practice exercițiile cuprinse în el. 

Eu îl parcurg pentru a treia oară. Și mai sunt persoane care au făcut sau fac asta alături de mine. 

Pentru că exact asta este partea frumoasă. Odată cumpărat, tu decizi când începi, în ce ritm lucrezi, de câte ori îl parcurgi cap-coadă și, mai ales, provocarea de la care pornești. 

Iar ACUM (până la sfârșitul lunii), tu încă mai poți decide să îl cumperi (chiar dacă începi puțin mai târziu) la pretul special de 183 lei. 

De la 1 februarie, costul programului va fi de 420 lei.

Sunt sigură că și acesta este un preț prea mic pentru valoarea pe care o oferă, avand în vedere că ai acces la materiale pe termen nelimitat, că ai acces la grupul de suport și inspirație cu toți participanții și că primești o trusă de unelte care să te ajute, zi de zi. 

Dar m-aș bucura să îl cumperi la preț redus și să ai rezultate și să te bucuri de deblocarea tuturor situațiilor deranjante pe plan financiar. 

Înscrie-te acum și vino alături de noi în călătoria de 28 de zile (sau câte vrei tu) către o viață financiară împlinită și liniștită!

Cumpără acum și ne vedem, chiar astăzi, în grupul de telegram dedicat, unde poți citi împărtășirile colegilor de curs și poți pune orice întrebări legate de program. 

O zi minunată!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW