Abonament All Inclusive pentru Starea Ta de Bine

Dacă dezvoltarea ta personală și starea de bine sunt pe lista de priorități, alege abonamentul All Inclusive, care îți oferă ... Arată mai mult
Abonament All Inclusive pentru Starea Ta de Bine
Instructor
Dorela Iepan
28 Cursanți înscriși
0
0 recenzii
Detalii curs
Durată : Durata atelierelor
Conferințe : 115
Video : Durata atelierelor
Abonament activ
Acces pe mobil și calculator
  • Descriere
  • Recenzii

Acest abonament îți oferă acces la toate atelierele (Codul Emoțiilor, Body Code, EFT și Mastermind), atât live cât și în înregistrare.  Accesul la înregistrarea atelierelor este disponibil pe toată perioada de valabilitate a abonamentului, astfel încât ai timp suficient să le parcurgi.

Costul acestui abonament este de 237 lei / lună.

Poți alege să participi live la toate atelierele de grup organizate de mine, lună de lună. 

În acest pachet ai inclus:

✔️ 1 atelier EFT pe lună

✔️ 3 ateliere Codul Emoțiilor sau Body Code

✔️ 1 atelier mastermind – Sistemul Semințelor

✔️ Acces la înregistrări pe perioada abonamentului

Calitatea vieții pe care o experimentezi depinde de calitatea emoțiilor tale.

Iar igiena emoțională este extrem de importantă. Odată creată o rutină prin care, periodic, te uiți la emoțiile tale și la starea interioară și alegi să eliberezi ceea ce nu îți mai servește, starea ta va fi din ce în ce mai bună. 

Nu poți alege ce se întâmplă în jurul tău, însă poți alege felul cum reacționezi. Și cu cât ai mai multă grijă de starea ta și lași în urmă bagajul emoțional care nu îți mai folosește, cu atât îți va fi mai ușor să privești viața cu detașare, să rămâi calm(ă) și centrat(ă), și să găsești cele mai bune soluții, în orice moment. 

Te invit să te abonezi la stare de bine, accesând lunar atelierele de eliberare emoțională în care folosim tehnici precum Codul Emoțiilor, Body Code și EFT pentru a te elibera de emoții captive, blocaje, convingeri și dezechilibre care te țin în loc. 

În plus, ai acces și în programul de Mastermind Manifestă obiectivul tău, unde vei avea ocazia să îți planifici perioada următoare și unde vei primi unelte practice pe care le poți pune în aplicare imediat.

Alege Abonamentul All Inclusive pentru Starea Ta de Bine cu plata lunară (237 lei/lună) sau opțiunea de sesiuni 1-1 plus acces ateliere.

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ATELIERELE DE GRUP?

Atelierele de grup sunt un bun mod de a începe călătoria ta de vindecare emoțională și de transformare, dar și un bun mod de întreținere a stării tale de bine. Poți participa doar la ateliere de grup, temele alese fiind relevante pentru majoritatea oamenilor din comunitate, sau poți să le combini cu sesiuni private, unde lucrezi pe situații foarte specifice din viața ta.

Atelierele de grup sunt foarte valoroase, deoarece, în cadrul unei sesiuni se eliberează între 50 și 80 de emoții. Având în vedere că într-o sesiune 1 la 1 se eliberează între 7 și 14 emoții, înțelegi de ce simți atât de intens curățarea din cadrul atelierelor de grup și cum rezultatele vin uneori instant.

Toate atelierele conțin o combinație de tehnici (Coaching, Codul Emoțiilor / Codul Corpului / Codul Credințelor, EFT, Meditație).

⚜️ În atelierele de Codul Emoțiilor, eliberăm emoții nerezolvate captive (tu te relaxezi, eu numesc emoțiile identificate, iar tu vei face mișcarea de pornire a impulsului de eliberare, cu mâna sau cu un magnet). Vor fi mai multe reprize, cu mici pauze, iar la final avem un mic exercițiu de EFT și o meditație scurtă, special creată pentru tema atelierului.
⚜️ În atelierele EFT folosim împreună tehnicile de eliberare emoțională pe tema specifică a atelierului (o serie de afirmații pe care le rostim în timp ce tapotăm puncte energetice specifice de pe corp).
⚜️ Atelierele de Body Code au o dinamica specială. Nu există temă pentru atelier, însă vom lucra specific pe situații propuse de 2 sau 3 persoane dintre participanți, eliberând tot ce iese la suprafață. Toți participanții vor beneficia de pe urma eliberărilor, bucurându-se de efectul spectatorului. Persoanele care vor lucra în direct și pot propune temele vor fi alese prin tragere la sorți.
⚜️ Atelierele de tip Mastermind fac parte dintr-o serie de 12 ateliere în cadrul cărora vom lucra la manifestarea obiectivelor personale.

Abonamentul All Inclusive îți dă acces la toate aceste ateliere precum și la alte surprize, în cadrul platformei de curs Relația Perfectă. 

Recomand, dacă programul îți permite, să fii prezent(ă) live la ateliere, deoarece ai ocazia să adresezi și întrebările tale, dacă timpul ne permite. Iar la Body Code, prezența live înseamnă că intri și în tragerea la sorți și pot lucra în direct cu tine, dacă numele tău este extras. 

Pentru parcurgerea atelierului ai nevoie doar de:

☑️ O agendă și un pix
☑️ O sticlă de apă sau o cană cu ceai, după preferințe
☑️ O cutie de șervețele
☑️ Un magnet de frigider (pentru atelierele Body Code și Codul Emoțiilor)

Alege abonamentul All Inclusive pentru Starea Ta de Bine și ai acces live la atelierele lunii (Codul Emoțiilor, Body Code, EFT și Mastermind) dedicate comunității.

Alege plata lunară (237 lei pe lună).

Dacă vrei să vezi toate variantele de abonamente, poți accesa pagina:
https://www.relatiaperfecta.ro/abonamente-cursuri/

 

Pașii pentru a activa accesul la atelierele disponibile în acest abonament după efectuarea plății:

Dă mai departe
Abonament All Inclusive pentru Starea Ta de Bine
Relația Perfectă - 28 de zile spre iubire