Abonament EFT pentru o Viață Împlinită

Abonează-te și ai acces la Atelierul EFT al lunii (atât live cât și în înregistrare).
La abonare, primești CADOU programul „EFT pentru SUCCES FINANCIAR” (în valoare de 420 lei), un program de 28 de zile care te susține să îți îmbunătățești situația financiară, prin exerciții de introspecție și de tapotare zilnică.

În prima lună vei achita 234 lei, urmând ca începând cu luna a doua să plătești 99 lei/lună.
Dacă alegi să te abonezi pe un an, vei achita doar 990 lei, pentru 12 luni de abonament (și cu programul „EFT pentru SUCCES FINANCIAR” CADOU).

Poți întrerupe oricând abonamentul. Accesul la ateliere rămâne valabil pentru perioada rămasă din abonament, pentru care ai achitat deja.
* Accesul la Programul EFT rămâne și după întreruperea abonamentului (minim 4 luni de abonament).
** Atelierele achiziționate rămân în contul tău și după întreruperea abonamentului.

3 cursanți înscriși

Acest abonament îți oferă acces la un atelier EFT pe lună, live + înregistrare + acces la grupul de telegram al programului EFT pentru succes financiar

La abonare, primești cadou și programul EFT pentru succes financiar –  Îndrăznește să-ți DUBLEZI VENITURILE în 28 de zile”, în valoare de 420 lei

Primești acces încă din prima zi la toate materialele din program, pe perioada cât abonamentul este activ. Dacă păstrezi abonamentul EFT activ timp de minim 4 luni, programul ramane disponibil în platformă și aplicație, pe termen nelimitat.

În cazul în care ai achiziționat deja programul EFT pentru suces financiar, dă-mi un mesaj (whatsapp +33 6 31 73 10 11) și poți accesa abonamentul direct cu 99 lei / lună.

Costul acestui abonament este de 234 lei în prima lună și apoi 99 lei / lună. 

Dacă alegi să te abonezi pe un an, vei achita doar 990 lei, vei primi acces în grupul de telegram și vei primi programul EFT pentru succes financiar.  Îndrăznește să-ți DUBLEZI VENITURILE în 28 de zile” CADOU.

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ATELIERELE DE GRUP?

Atelierele de grup sunt un bun mod de a începe călătoria ta de vindecare emoțională și de transformare, dar și un bun mod de întreținere a stării tale de bine. Poți participa doar la ateliere de grup, temele alese fiind relevante pentru majoritatea oamenilor din comunitate, sau poți să le combini cu sesiuni private, unde lucrezi pe situații foarte specifice din viața ta.

Toate atelierele conțin o combinație de tehnici (Coaching, Codul Emoțiilor / Codul Corpului / Codul Credințelor, EFT, Meditație).

În atelierele EFT folosim împreună tehnicile de eliberare emoțională pe tema specifică a atelierului (o serie de afirmații pe care le rostim în timp ce tapotăm puncte energetice specifice de pe corp).

În funcție de tema aleasă, putem porni de la emoții, de la o situație deranjantă sau de la convingeri care ne împiedică să ne îndeplinim obiectivele.

Temele sunt anunțate la început de lună, astfel că vei știi tot timpul pe ce urmează să lucrăm. 

Nu ai nevoie de nici un fel de pregătire, tot ce trebuie să faci este să fii prezent(ă) live sau să urmărești înregistrarea și să urmezi instrucțiunile și explicațiile din cadrul atelierului. 

Recomand, dacă programul îți permite, să vii live, deoarece ai ocazia să adresezi și întrebările tale, dacă timpul ne permite. 

Alege abonamentul EFT pentru o Viață Împlinită și ai acces, lună de lună, la atelierul EFT dedicat comunității, precum și la grupul telegram al programului „EFT pentru SUCCES FINANCIAR”.

 

Alege plata lunară (234 lei prima lună și apoi 99 lei pe lună) sau achită în avans pe un an și ai o reducere suplimentară (2 luni gratis) + Programul EFT pentru SUCCES FINANCIAR, astfel că achiți doar 990 lei pentru 12 luni de abonament. 

 

Pentru parcurgerea atelierului ai nevoie doar de:

☑️ O agendă și un pix
☑️ O sticlă de apă sau o cană cu ceai, după preferințe
☑️ O cutie de șervețele

Dacă vrei să vezi toate variantele de abonamente, poți accesa pagina:
https://www.relatiaperfecta.ro/abonamente-cursuri/

Be the first to add a review.

Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te
Abonament EFT pentru o Viață Împlinită
Preț:
Membership