Abonament Emoții în Echilibru

Alege Abonamentul Emoții în Echilibru și ai acces la 3 ateliere de eliberare emoțională pe lună (Codul Emoțiilor și Body Code) – atât live cât și în înregistrare.

Poți alege plata lunară (237 lei/lună) sau plata anuală (2.370 lei pentru 12 luni).

Poți întrerupe oricând abonamentul. Accesul la ateliere rămâne valabil pentru perioada rămasă din abonament, pentru care ai achitat deja.
* Atelierele achiziționate rămân în contul tău și după întreruperea abonamentului.

8 cursanți înscriși

Acest abonament îți oferă acces la 3 ateliere (Codul Emoțiilor și Body Code), atât live cât și în înregistrare.  Accesul la înregistrarea atelierelor rămâne disponibil pe platformă, astfel încât ai timp să le parcurgi din nou. 

Costul acestui abonament este de 237 lei / lună sau, dacă decizi să achiți în avans pe un an, ai 2 luni gratuite, astfel că vei plăti doar 2.370 lei pentru 12 luni.

Calitatea vieții pe care o experimentezi depinde de calitatea emoțiilor tale.

Iar igiena emoțională este extrem de importantă. Odată creată o rutină prin care, periodic, te uiți la emoțiile tale și la starea interioară și alegi să eliberezi ceea ce nu îți mai servește, starea ta va fi din ce în ce mai bună. 

Nu poți alege ce se întâmplă în jurul tău, însă poți alege felul cum reacționezi. Și cu cât ai mai multă grijă de starea ta și lași în urmă bagajul emoțional care nu îți mai folosește, cu atât îți va fi mai ușor să privești viața cu detașare, să rămâi calm(ă) și centrat(ă), și să găsești cele mai bune soluții, în orice moment. 

Te invit să te abonezi la stare de bine, accesând lunar 3 ateliere Codul Emoțiilor și Body Code, pentru a te elibera de Emoții Captive, blocaje, convingeri și dezechilibre care te țin în loc.

Alege Abonamentul Emoții în Echilibru, cu plata lunară (237 lei/lună) sau cu plata anuală, caz în care primești 2 luni CADOU (2.370 lei/12 luni)

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ATELIERELE DE GRUP?

Atelierele de grup sunt un bun mod de a începe călătoria ta de vindecare emoțională și de transformare, dar și un bun mod de întreținere a stării tale de bine. Poți participa doar la ateliere de grup, temele alese fiind relevante pentru majoritatea oamenilor din comunitate, sau poți să le combini cu sesiuni private, unde lucrezi pe situații foarte specifice din viața ta.

Atelierele de grup sunt foarte valoroase, deoarece, în cadrul unei sesiuni se eliberează între 50 și 80 de emoții. Având în vedere că într-o sesiune 1 la 1 se eliberează între 7 și 14 emoții, înțelegi de ce simți atât de intens curățarea din cadrul atelierelor de grup și cum rezultatele vin uneori instant.

Toate atelierele conțin o combinație de tehnici (Coaching, Codul Emoțiilor / Codul Corpului / Codul Credințelor, EFT, Meditație).

⚜️ În atelierele de Codul Emoțiilor, eliberăm emoții nerezolvate captive (tu te relaxezi, eu numesc emoțiile identificate, iar tu vei face mișcarea de pornire a impulsului de eliberare, cu mâna sau cu un magnet). Vor fi mai multe reprize, cu mici pauze, iar la final avem un mic exercițiu de EFT și o meditație scurtă, special creată pentru tema atelierului.
⚜️ Atelierele de Body Code au o dinamica specială. Nu există temă pentru atelier, însă vom lucra specific pe situații propuse de 2 sau 3 persoane dintre participanți, eliberând tot ce iese la suprafață. Toți participanții vor beneficia de pe urma eliberărilor, bucurându-se de efectul spectatorului. Persoanele care vor lucra în direct și pot propune temele vor fi alese prin tragere la sorți.
Recomand, dacă programul îți permite, să fii prezent(ă) live la ateliere, deoarece ai ocazia să adresezi și întrebările tale, dacă timpul ne permite. Iar la Body Code, prezența live înseamnă că intri și în tragerea la sorți și pot lucra în direct cu tine, dacă numele tău este extras. 

Pentru parcurgerea atelierului ai nevoie doar de:

☑️ O agendă și un pix
☑️ O sticlă de apă sau o cană cu ceai, după preferințe
☑️ O cutie de șervețele
☑️ Un magnet de frigider

Alege abonamentul Emoții în Echilibru și ai acces, lună de lună, la 3 ateliere Codul Emoțiilor și BodyCode dedicate comunității.

Alege plata lunară (237 lei pe lună) sau achită în avans pe un an și ai 2 luni gratis, astfel că achiți doar 2.370 lei pentru 12 luni de abonament. 

Dacă vrei să vezi toate variantele de abonamente, poți accesa pagina:
https://www.relatiaperfecta.ro/abonamente-cursuri/

Be the first to add a review.

Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te
Abonament Emoții în Echilibru
Preț:
Membership