Mă ajuți puțin? Nu îți răpesc mai mult de 2 minute.

E luna februarie dar, după cum știi, mie îmi place să planific totul în avans și ca urmare … ghici ce fac acum?

Mă ocup de pregătirea materialelor pentru Ediția a Șasea a programului transformațional Vindecă Relațiile Trecute.

Ce mă bucură foarte tare este că, deși nu am anunțat și nu am promovat în nici un fel deocamdată următoarea ediție, deja sunt persoane care s-au înscris. 

Probabil persoane care, la fel ca mine, planifică în avans și, cum știu deja că programul aduce foarte multă valoare și că poate transforma în mod real modul cum ne raportăm la relațiile din viața noastră, au luat decizia instant. 

Următoarea ediție începe pe data de 20 mai 2024 și vine cu schimbări și surprize suplimentare. 

Am observat că programul acesta, deși, în esență, urmărește același lucru (detașarea de trecut și de programele moștenite sau dobândite și eliberarea de emoții captive din relațiile trecute), a crescut împreună cu mine și cu oamenii care i-au acordat încredere.

S-a întâmplat de mai multe ori ca oamenii să vină în 2 sau mai multe ediții și de fiecare dată să simtă că lucrează tot mai intens și că ajung tot mai în profunzime.

Dar nu a fost tot timpul totul perfect. Așa că am luat sugestiile participanților în considerare și le-am pus în aplicare pentru a îmbunătăți programul la fiecare ediție, pentru ca el să răspundă cât mai bine nevoilor tale.

Așa că:

Mi-ai spus că e prea intens să ne vedem 5 zile consecutive. Am regândit programul pe 3 săptămâni, cu 2 întâlniri pe săptămână. 

Mi-ai spus că nu e destul timp de discuții și parcă se termină cam brusc. Am adăugat un atelier suplimentar, de aliniere a chakrelor și de întrebări și răspunsuri. 

Mi-ai spus că bonusurile au fost super utile și că întâlnirea cu experții care le oferă a fost foarte utilă. Am adaugat bonusuri, iar ediția următoare va avea un bonus suplimentar, respectiv o sesiune de consiliere astrologică.

Mi-ai spus că lucrul cu convingerile, pe plan financiar, a făcut o mare diferență. Am adăugat, începând din ediția următoare, un atelier suplimentar, la o lună după terminarea programului, pentru a lucra cu Credințele Limitative.

Iar acum, am nevoie de ajutorul tău. 

Vrei să mă ajuți să îmbunătățesc acest program, astfel încât să răspundă și mai bine nevoilor tale și ale celor care vor participa în program?

Am pregătit un formular pe care te rog să-l completezi, care conține de fapt o singură întrebare (pe lângă datele tale și dacă sau nu ai mai participat la edițiile precedente). 

Ce zici, mă ajuți?

Formularul este aici.

Nu îți va lua mai mult de 2 minute, îți promit. 

Te rog, nu uita să completezi chestionarul pentru a ajuta la îmbunătățirea programului și, dacă ai nevoie de un motiv suplimentar, iată-l.

Dacă îmi dai o idee pe care o și pun în aplicare, promit că revin către tine cu o surpriză. 

Formularul este ΑICI

Îți mulțumesc că ți-ai luat timp să citești până la capăt acest email și pentru că ai completat chestionarul (dacă ai făcut-o deja). 

O zi minunată și plină de inspirație!

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW