Știai că și căderea părului are o soluție foarte simplă?

De luna aceasta mi-am propus să comunicăm diferit, chiar și aici, pe email și trebuie să îți spun că mă bucur de răspunsurile pe care le primesc și de deschiderea voastră. 

Mulți dintre voi ați acceptat provocarea de a scrie zilnic motivele de recunoștință, timp de 7 zile, lucru care creează o energie foarte frumoasă pentru Webinarul de Sâmbătă, despre puterea recunoștinței în manifestarea vieții tale ideale. 

Nu uita să te înscrii, AICI, ca să primești linkul și chiar îți recomand să vii live, pentru că ai ocazia să lucrezi în direct cu mine, deci practic să ai o sesiune privată, fără niciun cost.

Dar acum vreau să-ți povestesc un alt lucru simpatic s-a întâmplat zilele trecute. 

M-am tuns. 

Ok, nu e chiar așa un eveniment, dar stai să-ți spun de ce îți vorbesc despre asta.

Am avut chef de o schimbare și sunt foarte încântată de ea. Dar schimbarea mea a fost vizibilă, pentru că am avut ateliere, am filmat materiale și am primit și complimente. Cui nu-i plac complimentele? 

Dar pe lângă complimente, cumva oamenii au împărtășit experiența lor cu părul, precum și propriile nemulțumiri sau frustrări, în special legate de căderea părului sau de deteriorarea lui. 

Și asta mi-a adus aminte de propriile provocări cu părul. 

După fiecare naștere a început să-mi cadă foarte mult păr. Am crezut că e doar o perioadă, că ține de schimbările hormonale din sarcină și după, și că va trece. Doar că situația nu s-a schimbat. 

Îmi cădea foarte mult păr și devenise din ce în ce mai deranjant. Am mai făcut și eu ceva greșeli, cum ar fi că am folosit, poate, prea des, șamponul uscat și asta mi-a deteriorat și mai tare părul. 

Am făcut tratamente, dar fără rezultat. Încă îmi cădea foarte tare și era vizibil faptul că se rărise mult. 

Până la un moment dat când am încercat ceva diferit. Un tratament pe partea energetică. Rezultatele au venit super rapid, încă din primele 3 zile cădea mai puțin și apoi foarte rar mai vedeam unul sau două fire.  În plus, s-a regenerat părul și arată minunat. 

Nu m-am gândit să dau mai departe inițial. 

Doar că, în sesiunile 1 la 1 am mai întâlnit această nemulțumire și am lucrat în același mod și cu clientele mele. Iar feedback-ul fetelor a fost extraordinar, mi-au trimis mesaje de mulțumire, că efectiv nu le mai cade părul.  

Căderea părului este o problemă cu care mulți dintre noi se confruntă, în anumite momente în viață. Este o situație care îți poate afecta stima de sine și bunăstarea emoțională. 

De multe ori trecem cu vederea sau credem că e ceva normal și nu avem cum să oprim. 

Căderea părului poate avea multiple cauze, cum ar fi anumite dezechilibre în corp, stres, o dietă săracă în vitamine și minerale și multe altele. 

Poate crezi că e greu să oprești căderea părului și cu atât mai puțin să determini regenerarea lui rapidă. Așa am crezut și eu, mulți ani. Dar acum știu că se poate și altfel.

Așa că, mă gândesc să îți dau și ție soluția. 

Urmează să ți-o prezint curând, dar sunt curioasă dacă există interes pentru o astfel de abordare. 

Așa că, spune-mi, te rog, ție îți cade părul? E doar o situație temporară sau parcă așa a fost mereu?

Și ai vrea să încerci o soluție energetică, blândă și ușoară, care să stopeze căderea părului și să determine regenerarea naturală?

Aștept cu nerăbdare răspunsul tău!

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW