Vreau să mă căsătoresc.
Ce garanție există pentru jurămintele mele?

k7ro

Este o întrebare mai mult decât oportună în vremurile în care trăim, unde foarte mulți oameni par că își promit iubire până la prima răscruce de drumuri. Poți să iubești fără să faci un legământ, ar trebui să știi că nimeni nu te obligă să te căsătorești, este alegerea ta, iar dacă nu este alegerea ta 100% ar fi util să ai resurse unde să te poți simți în siguranță.
Ce înseamnă căsătoria? Este un act pe care îl semnezi, un jurământ pe care îl iei, o promisiune care aduce multă fericire în sufletul tău. Dacă cumva o astfel de decizie aduce multe neliniști în sufletul tău, poți folosi exercițiul de la #karma2 și vei găsi liniște și seninătate spre un viitor necunoscut.
Garanția jurământului tău nu vine din răspunsurile mele, ci din puritatea faptei tale. Dacă îți amintești că tu ești cea care îți creezi viitorul, dacă practici cei patru pași pentru a obține ceea ce îți dorești, dacă ești atentă la gândurile tale pe parcursul zilei, vei observa cum realitatea se remodelează, se transformă. Nu doar tu vei beneficia din aceste schimbări ci și anturajul tă va beneficia de ele.

Iar pentru cele ce ați făcut acest pas, cât de solide sunt jurămintele voastre? Analizând viața din această perspectivă nouă, poți vedea posibilitatea unor schimbări majore în calitatea vieții tale?

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW