Cum te asiguri că anul acesta îți îndeplinești toate obiectivele financiare?

Cum te asiguri că anul acesta îți îndeplinești toate obiectivele financiare?

Banii sunt importanți, de ce să nu recunoaștem?

Sunt o formă de energie și, în mod practic, sunt o resursă importantă pentru a realiza alte obiective importante pentru noi. 

Creșterea noastră personală și profesională poate fi accelerată dacă ne permitem programele sau mentorii potriviți, confortul familiei noastre depinde de mijloacele financiare pe care le avem la dispoziție, poate chiar și fericirea depinde într-o anumită măsură de bani și de lucrurile sau experiențele la care avem acces. 

Dar, cel mai important este că, atunci când avem griji financiare, mai mult de 50% din puterea minții noastre și din energia pe care o avem disponibilă se duc spre rezolvarea acestei situații. 

Siguranța financiară îți dă o anumită liniște care îți permite să te ocupi de toate celelalte obiective, mai eficient. 

Așa că am o surpriză pentru tine. 

În data de 27 ianuarie poți participa la un workshop de 3 ore în care vom elibera blocajele și vom accelera manifestarea intențiilor financiare pentru 2024. 

Este un atelier foarte intens pe care îl voi susține împreună cu Florin Păsat, pentru a-ți oferi toate instrumentele necesare îndeplinirii obiectivelor tale financiare. 

Probabil că îl cunoști deja pe Florin și ai și participat la programele lui. Dacă nu, vei găsi în linkul atelierului câteva detalii despre el. 

Florin Păsat este mentorul meu și a avut un rol foarte important în transformarea vieții mele. Este un exemplu de reușită pentru mine și îl recomand cu încredere foarte des. 

Mă bucur că putem pune împreună experiența noastră și am conceput un atelier care să te ajute să pui în aplicare cele mai importante instrumente pentru îndeplinirea sau manifestarea obiectivelor tale . 

Vom petrece împreună 3 ore în care vom lucra practic la obiectivele tale financiare, la eliminarea blocajelor și la transformarea convingerilor care te țin în loc. 

➡ Vei seta corect intențiile financiare pentru 2024

➡ Vei elibera emoțiile captive legate de aceste intenții

➡ Vei identifica credințele limitative

➡ Vei elibera credințele care nu îți mai folosesc

La finalul atelierului vei avea claritate în privința obiectivelor pe care le vrei îndeplinite în cursul anului 2024, precum și cale liberă pentru a acționa în direcția acestora. 

Pentru mai multe detalii și înscriere, aici este linkul de înscriere. 

În acest moment ai o reducere de 17%, reducere valabilă pentru primele 30 de persoane înscrise. 

Atelierul are loc sâmbătă, 27 ianuarie, la ora 10. După înscriere vei primi toate detaliile necesare. 

De-abia aștept să ne vedem și să facem din 2024 cel mai bun an!

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW