Cum exteriorul reflectă starea ta interioară

“Totul vine de la tine!”

Ești de acord?

Eu spun des acest lucru, mai ales când fac referire la Sistemul Semințelor, care explică foarte clar cum ne plantăm propria realitatea și cum o putem schimba, precum și felul cum putem crea în viața noastră absolut tot ce ne dorim. 

Separat de asta, vreau să vorbim astăzi despre felul cum tot ceea ce vezi în exterior este o oglindă a ceea ce se află în interiorul tău. 

Atunci când am început să lucrez cu Body Code, primele sesiuni au avut în centru probleme de sănătate. Cumva, cred că oamenilor li s-a părut mai firesc să descifreze mesajele corpului, pornind chiar de la mesajele mai “vocale” ale corpului, cum ar fi simptome fizice, dureri și disconfort în corp. 

Dar, foarte repede, cei cu care lucrez au avut curajul să se aventureze și în subiecte exterioare, dacă le pot spune așa, situații din viață care nu erau așa cum își doreau, lucruri care păreau că nu au neapărat legătură cu un dezechilibru in corp.

Astfel, am pornit de la subiecte precum lipsa banilor, tensiuni la locul de muncă, probleme în relații și așa mai departe. Și, de fiecare dată, corpul a avut ceva foarte valoros de spus. 

Am identificat dezechilibrul și l-am eliberat sau echilibrat. 

Corpul tău este o comoară de informații, iar tehnica Body Code te ajută să dezvălui și să rezolvi dezechilibrele existente. Această tehnică poate scoate la suprafață și corecta dezechilibre pornind de la 6 arii cheie:

– Emoții captive, blocaje energetice, alergii sau intoleranțe (fizice sau la nivel mental) sau convingeri preluate din exterior

– Toxine și energii toxice, blocate în corp

– Agenți patogeni

– Dezechilibre la nivelul organelor

– Alinieri greșite la nivelul oaselor, țesuturilor sau chakrelor

– Nutriție sau stil de viață

Dacă te confrunți cu situații care îți dau bătăi de cap de multă vreme, Body Code poate fi răspunsul și pentru tine. Înțelegerea mesajelor transmise de corpul tău te va ghida spre rezolvarea problemelor mai rapid decât crezi.

Mâine ne vedem la un atelier Body Code de grup

Mai exact, vom lucra cu toții, dar atelierul este format din 3 sesiuni 1 la 1. Voi alege 3 persoane, prin tragere la sorți dintre cei care s-au înscris și au achitat pentru atelier și vom lucra pe problema specifică nominalizată de fiecare dintre acestea.

Odată descoperit dezechilibrul, ne vom ocupa de el. Dacă ești prezent(ă), cu siguranță ceea ce se întâmplă în atelier este pentru tine, iar dezechilibrul identificat este prezent și la tine într-o anumită măsură. 

Cu toții ne punem intenții în funcție de situațiile pe care dorim să le rezolvăm și fiecare dintre aceste ateliere s-a lăsat cu foarte multe conștientizări și cu eliberări ale unor dezechilibre importante. 

Te aștept și pe tine live la atelier, mâine, 16 ianuarie, la ora 17.00. 

Dacă ești deja abonat(ă) la Emoții în Echilibru sau All Inclusive pentru starea ta de bine, ai acest atelier inclus. Tot ce trebuie să faci este să te conectezi live, pe link-ul din contul tău pe platformă

Dacă nu ești abonat(ă) încă, te poți abona și acum pentru a avea acces live la acest atelier, iar atelierele deja desfășurate luna aceasta le poți viziona, oricând, în platforma de cursuri sau în aplicație. 

Și pentru a îți face decizia mai ușoară, iată și programul pentru luna februarie, mai jos. 

Te aștept, cu drag, la atelier!

P.S Nu uita să te gândești la o temă pe care să o lucrăm, în cazul în care trag la sorți numele tău.

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW