EFT pentru SUCCES FINANCIAR

EFT pentru Succes Financiar - Îndrăznește să-ți dublezi veniturile în 28 de zile

?O participantă a primit o mărire de salariu neașteptată.

?O altă participantă mi-a spus ca i-au crescut vânzările pe firmă.

?O altă participantă mi-a mărturisit ca soțului ei i s-au dublat veniturile.

Și toate acestea în primele 2 săptămâni de program EFT pentru SUCCES FINANCIAR.

Ca acestea 3 au fost multe, multe alte mărturisiri, majoritatea chiar în grupul de suport dedicat programului, unde împărtășim situațiile, emotiile, conștientizările pe care lucrăm, dar și sărbătorim micile victorii. 

Programul EFT pentru Succes Financiar – Îndrăznește să-ți dublezi veniturile în 28 de zile este un program ce conține exerciții zilnice care pot fi adaptate foarte ușor la situația ta, la ceea ce simți, la convingerile tale, precum și la evenimentele din trecut care încă te influențează. 

Pentru că, deși cu toții ne dorim mai mulți bani și o viață trăită în abundență, de multe ori pare că ceva ne stă în cale. Iar acel ceva este diferit de la persoană la persoană. 

Programul conține exerciții de introspecție care vor scoate la suprafață aspectele la care tu ai nevoie să lucrezi și apoi ai exerciții dedicate celor 4 aspecte importante care formează arborele de tapotare:

  • Simptomele din viața ta (nu am bani, nu pot să îmi cresc business-ul, nu am clienti, etc)
  • Emoțiile (ceea ce simți referitor la simptome și bani în general)
  • Evenimentele (întâmplări din trecut care încă au o amprentă emoțională asupra ta)
  • Convingeri (ce crezi referitor la bani, la felul cum poți și știi să faci bani, la cât de greu este să faci bani)

Este un program foarte simplu și în același timp complex, care îți dă posibilitatea să te cunoști mai bine și să înlături blocajele care te împiedică să te bucuri de abundență. 

Toate materialele sunt disponibile în platformă, imediat după înscriere și tu le poți parcurge în ritmul tău. 

Dacă ai sentimentul că ai rămas cu buzunarele goale după sărbători, poate că ți-ar prinde bine să lucrezi cu EFT pe tot ce te blochează din punct de vedere financiar și să deblochezi fluxul banilor, cât mai curând. 

Vino și tu în programul EFT pentru Succes Financiar și dă-ți voie să te eliberezi de blocaje, de convingerile limitative și de tiparele care te țin în loc. 

Exercițiile nu îți vor lua mai mult de 10-15 minute pe zi. Ce zici, merită să aloci 15 min pentru îmbunătățirea situației tale financiare?

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii și vei primi imediat acces la toate materialele, precum și la grupul de suport, unde vei găsi multă inspirație și motivație.

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW