Cum e pentru tine luna decembrie?

Eu ador magia acestei luni, generozitatea care plutește în aer, iubirea și bucuria ce vin odată cu sărbătoarea Crăciunului. ?❤️

Dar mă și copleșește …

Nu pot să nu observ agitația care vine odată cu finalul de an, cu analiza obiectivelor și a realizărilor profesionale (și nu numai), precum și cu alergătura nelipsită, pentru a bifa toate evenimentele lunii. Știi la ce mă refer …. toate cadourile care trebuie cumpărate, pregătirile, prezența la serbări, petreceri de crăciun și așa mai departe. ??

Majoritatea activităților sunt distractive dar efortul de a jongla cu toate responsabilitățile zilnice (care, ghici ce, nu au plecat nicăieri … ) și de a mai adăuga și toate aceste lucruri, nu e întotdeauna ușor.

Oare mai apuci să îți tragi sufletul?

Am senzația că acum, mai mult ca niciodată, ai nevoie să te liniștești și să iei lucrurile mai ușor.

Doar că sunt conștientă că nu e ușor.

Așa că nu vreau să îți dau un sfat pe care să nu îl poți pune în practică, ci vreau să îți vin în ajutor.

Organizez, în data de 15 decembrie, la ora 17.00 un atelier de curățare energetică (Codul Emoțiilor) cu tema Liniște interioară: Calmarea Minții și Echilibru Emoțional.

Cu alte cuvinte, vom elibera emoțiile captive care te țin în stare de agitație, stres și cu mintea în 1000 de locuri, pentru a îți regăsi liniștea interioară.

Vreau să te ajut să îți regăsești echilibrul, să îți eliberezi mintea și să poți gestiona acest final de an în modul cel mai eficient dar și dintr-o stare de calm și bucurie. ?

Pentru că Decembrie este într-adevăr o lună magică și merită să ne liniștim puțin și să observăm toată frumusețea, bucuria și iubirea acestei luni minunate.

Iată linkul de înscriere, iar dacă nu ai mai lucrat cu mine până acum, lasă-mi un + sau o ❤ și îți trimit o invitație pentru acest atelier (m-a prins și pe mine spiritul sărbătorilor ??)

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW