Vrei acces la exercițiul de eliberare a fricii de vizibilitate? Ai detalii în articol și azi ne vedem la Meditația Bucuriei

Pentru că astăzi ne vedem la Meditația Bucuriei, m-am gândit să împărtășesc în avans unul dintre lucrurile de pe lista mea. 

Sunt bucuroasă că voi oferi, către … probabil mai mult de 2.500 de persoane, un exercițiu EFT pentru eliberarea fricii de vizibilitate și de expunere (în social media). 

Unde și când? 

Voi prezenta acest exercițiu în cadrul Summit-ului cu tema #lovedigital Launch To Scale, organizat de Alexandra Ene

Partea cea mai frumoasă este că înscrierea participanților se face total gratuit, având acces la prezentări foarte valoroase, de la 30 speakeri foarte bine pregătiți, pe teme de interes pentru afacerile care își doresc o prezență și o creștere sănătoasă în online. 

Summit-ul durează 4 zile și are loc în perioada 19-22 februarie, exclusiv online. 

Te înscrii gratuit, aici, și vei primi acces, în fiecare zi de summit, la toate prezentările zilei. 

Suplimentar, vei primi acces la un „goodie bag”, mai exact o pagină cu cadouri virtuale, materiale ce pot fi descărcate imediat, tot gratuit. 

Spoiler alert: voi oferi și eu un produs, chiar valoros aș spune. Iată un nou motiv de meditație a bucuriei pentru mine și un motiv pentru tine să te înscrii la summit și să afli despre ce este vorba. 

De-abia aștept să ne vedem astăzi la meditația bucuriei. Dar, te rog, nu rata înscrierea la Summit-ul tema #lovedigital Social Media Growth, pentru că sunt sigură că vei găsi acolo experți de care e bine să știi și prezentări care îți vor da foarte multă claritate cu privire la creșterea afacerii tale.

De ce am creat acest exercițiu?

Pentru că vreau să ajut oameni valoroși, ca tine.

Prea des văd oameni foarte talentați, foarte buni în munca lor, dar care se tem să se arate lumii. Se tem să vorbească despre pasiunea lor, despre rezultate, despre modul unic în care pot fi de ajutor celor din jur. 

Se tem să posteze pe social media, se tem să accepte invitații la evenimente, au sentimentul că vor fi judecați. În plus, se compară foarte des cu vârfurile din industrie și se simt descurajați sau ajung să creadă că nu au nimic valoros de oferit. 

Ieși din umbră și spune lumii despre darul tău!

Într-o lume tot mai conectată prin mijloace digitale, în care rețelele sociale și prezența online devin esențiale pentru succesul personal și profesional, frica de vizibilitate se transformă într-un obstacol major pentru mulți dintre noi. 

De la antreprenori și profesioniști la simpli utilizatori ai mediului online, teama de a fi observat și judecat devine o barieră în calea dezvoltării personale și a creșterii afacerilor.

Frica de vizibilitate este o formă de anxietate socială care se manifestă atunci când o persoană simte o teamă paralizantă la ideea de a fi observată, judecată sau criticată de către ceilalți.

În contextul online, această frică se traduce adesea în reticența de a împărtăși conținut personal sau profesional, de a te promova sau de a-ți expune ideile și abilitățile în mediul virtual.

Vino alături de mine, în cea de-a patra zi a Summit-ului, pe 22 februarie, pentru a practica împreună exercițiul EFT care te va ajuta să eliberezi teama de vizibilitate. 

Te va ajuta să-ți eliberezi emoțiile care te blochează și să îți clarifici care este nivelul de vizibilitate cu care ești confortabil(ă) și este și favorabil afacerii. Vei putea astfel să te eliberezi de teama de judecată, de comparația cu cei din jur și să te poți face vizibil(ă), păstrându-ți autenticitatea. 

Nu uita să te înscrii, pentru a primi notificări cu detaliile despre prezentări, speakeri, materiale cadou.

Până atunci, ne vedem astăzi, la ora 17.00 pentru Meditația Bucuriei. 

De-abia aștept să-mi spui ce fapte bune ai făcut în ultima perioadă. Ca de obicei, linkul va fi postat AICI, în grupul de telegram. 

Pe curând!

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW