(Probabil) ultima șansă de a intra în mastermind. Cum plantezi bani?

Am vorbit de curând în cadrul mastermind-ului bazat pe sistemul semințelor, despre cele 10 precepte morale. 

Acestea sunt ca un ghid ce conține 10 principii foarte sănătoase după care să-ți ghidezi viața, principii care, odată respectate, te ajută să plantezi în fiecare moment, semințele potrivite pentru viața ta fericită și împlinită. 

Acestea sunt:

 1. Protejează viața
 2. Onorează proprietatea
 3. Puritate sexuală: respectă relațiile celorlalți
 4. Spune adevărul
 5. Adu oamenii împreună
 6. Vorbește cu blândețe
 7. Vorbește cu sens
 8. Bucură-te pentru succesul celorlalți
 9. Empatizează cu necazul celorlalți
 10. Înțelegerea pixului (de unde vine realitatea)

Am vorbit despre ele, în cadrul întâlnirii din luna decembrie. 

Vreau să-ți reamintesc sau să-ți dau o mică mostră din această înțelepciune străveche și o să-ți spun, mai jos, despre principiile la care trebuie să fii foarte atent(ă) dacă îți dorești să plantezi abundență financiară sau să nu plantezi semințe negative care te-ar obliga să experimentezi contrariul. 

Preceptul nr. 2 – Onorează proprietatea

Acest precept ne îndeamnă să respectăm timpul celorlalți ajungând la timp la întâlniri, să nu folosim obiecte care nu ne aparțin fără acordul proprietarului, să nu folosim materiale audio-video care în mod normal sunt contra-cost, să avem grijă de bunurile la care avem acces și nu ne aparțin (de exemplu camera de hotel, o mașina închiriată, mobilierul sau echipamentele angajatorului, etc).

Preceptul nr. 8 – Bucură-te pentru succesul celorlalți

Practic, trebuie să ai grijă să nu invidiezi alți oameni. Să nu invidiezi succesul lor în carieră, dacă îți dorești să crești în cariera ta. Să nu invidiezi frumusețea altei persoane, dacă îți dorești să te percepi mai frumoasă. Să nu invidiezi pe cineva pentru bogăția lui, dacă îți dorești să ai o viață mai abundentă și prosperă. 

Tot ce îți dorești vreodată în viața aceasta, dacă începi să apreciezi în exterior, când vezi la ceilalți (frumusețe, corp frumos, bogății materiale, etc) și te bucuri pentru succesul lor, 10% din semințele lor îți rodesc ție, astfel că tot ceea ce vrei să ai, începe să se apropie de tine din ce în ce mai mult. 

Și, practic, dacă începi să vezi dorințele tale realizate prin cei din jur și vezi alți oameni care obțin ceea ce și tu îți dorești, este cel mai bun semn că ești mai aproape de realizarea dorințelor tale.

În sistemul semințelor, acest lucru poartă numele de Floarea 3 (cele 4 flori descriu modul cum rodesc semințele) – ceea ce faci îți creează mediul înconjurător.

Preceptul nr. 9 – Empatizează cu necazul celorlalți

Aici e important să nu te bucuri când cineva este în suferință. Poate o să spui că tu nu faci așa ceva. Dar oare te-ai bucurat vreodată când competitorul tău a eșuat? Prin competitor mă refer și la un coleg de birou cu care ești permanent în competiție pentru atenția șefului sau o avansare, poate alți participanți în concurs sau alte firme sau specialiști din domeniul în care activezi. 

Sau dacă există motive pentru care consideri acțiunile unei persoane greșite, s-ar putea să te bucuri când se dovedește că ai dreptate și ea are de suferit. 

Empatizează cu situația celor care au probleme de orice fel, iar, dacă poți, chiar susține-i într-un fel sau altul. 

Iar acum, voi planta și eu o sămânță pentru a primi acces la cunoaștere sau poate pentru a primi cadouri și ajutorul de care am nevoie atunci când vreau să schimb ceva în viața mea.

Citește cu atenție …

Mastermind-ul este format din 12 întâlniri. Câte una pe lună, deci durează 1 an de zile. 

4 întâlniri au avut deja loc. Mai sunt 8 întâlniri la care poți participa live, dar, dacă intri acum în joc, ai și înregistrarea primelor 4 întâlniri, astfel că n-ai pierdut nimic. 

Și am 2 lucruri să îți spun:

 • Nu știu dacă mai reiau mastermind-ul după terminarea lui, deci probabil că e singura șansă de a aprofunda acest sistem foarte util alături de mine;
 • Nu cred că voi mai permite intrarea în mastermind începând de luna viitoare. Am început să aprofundăm și este important ca participanții să poată ține ritmul. 

Iar surpriza mea pentru tine este că dacă te înscrii astăzi, vei plăti doar 1.200 lei pentru cele 8 ateliere rămase (în loc de 1.440 lei dacă le cumperi pe rând, separat) și vei primi și înregistrarea primelor 4 ateliere (în valoare de 630 lei). Și mâine poți fi live alături de noi la ora 11.00 (RO). 

Dar asta nu e tot.

Înscrie-te astăzi și vei primi un VOUCHER de reducere în valoare de 200 lei, pe care îl poți folosi pentru achiziționarea programului EFT pentru Succes Financiar

Este cadou meu pentru tine, modul meu de a planta pozitiv pe bani și abundență financiară. 

Ce zici, este pentru tine?

Un comentariu

 • Este interesant cât de multe se pot spune despre asta. Am crezut că nu voi ajunge până la capăt, dar argumentul este bine condus și este plăcut și rapid de citit. Aștept mai multe intrări care au o valoare similară 🙂

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW