Ce o oprea pe Simona să își recunoască propria valoare și să își depășească limitele?

M-a întrebat cineva de curând cum reușesc să le fac pe toate. 

E adevărat că de la începutul anului am sentimentul că se aranjează lucrurile într-un mod aproape miraculos și, într-adevăr, parcă fac și mai multe lucruri. 

Pe lângă activitatea de bază, care îmi ține agenda plină cu sesiuni 1 la 1 și atelierele de grup pentru comunitate (5 în fiecare lună), reușesc să fac și sesiuni demonstrative, să fac ateliere pe teme de interes în comunități în care sunt invitată și să fiu prezentă la evenimente unde pot să împărtășesc despre beneficiile vindecării energetice pe care o folosesc în lucrul cu oamenii. 

Mă bucur să împărtășesc cu tine diverse materiale pe care le creez, mai ales dacă simt că ți-ar putea fi de ajutor pe calea ta către evoluție și creștere personală. 

Iar astăzi vreau să te invit să vizionezi o sesiune demonstrativă pe care am filmat-o de curând, în care am lucrat cu Simona pe identificarea și eliberarea convingerilor limitative, cu ajutorul Sistemului Credințelor.

De multe ori, mai ales atunci când lucrezi mult timp cu tine, se întâmplă să ai un moment în care te simți blocat(ă). Parcă nimic nu mai funcționează și nu mai vezi progres, deși eforturile tale sunt la fel de intense ca întotdeauna. 

Sau ești dezamăgit(ă) și te simți descurajat(ă), tocmai pentru că ai așteptări de la tine, având în vedere tot ce ai făcut până acum pentru creșterea, vindecarea, evoluția și transformarea ta.

Iar această tehnică te ajută să ajungi la rădăcina situațiilor pe care le experimentezi, să ajungi în profunzime și să eliberezi ceea ce te ține în loc. Astfel, prin eliberarea convingerilor limitative, despre care poate nici nu știi că există în subconștientul tău, blocajele se dizolvă și poți merge mai departe către obiectivele tale.

Sistemul Credințelor (Belief Code) ne ajută să identificăm credințele, programele negative și modul cum sunt ele conectate în acest sistem, iar în momentul în care le identificăm, putem lucra și pe partea de eliberare, astfel încât realitatea ta se poate schimba.

Realitatea noastră este dictată de convingerile noastre, iar pentru a schimba realitatea e nevoie să lucrăm pe convingeri și să le eliberăm pe cele de care nu mai avem nevoie. 

Convingerile pot fi personale, preluate, sau chiar moștenite. Iar partea frumoasă în cazul celor moștenite este că odată eliberate, ele se eliberează din toată linia pe care au fost transmise. 

Cu sistemul convingerilor putem lucra pornind de la o problemă sau provocare, sau pe un obiectiv pe care vrem să îl îndeplinim, dar simțim că există un blocaj. Astfel că putem identifica, foarte țintit, exact acele convingeri care determină acea realitate care nu ne place sau care blochează îndeplinirea obiectivului. 

Simona lucrează și ea la rândul ei cu oameni și are grijă de starea ei de bine și echilibrul ei, pentru a fi aliniată și a putea oferi cât mai multă valoare celor din jur. M-am bucurat că a acceptat provocarea de a lucra cu mine pe convingeri. 

Am lucrat cu ea pe lipsa acceptării propriei valori și pe depășirea plafonului actual de venituri.

Cele 2 sunt legate, evident, iar ceea ce a ieșit la suprafață a fost foarte interesant. 

Simona lucrează mult cu ea, deci unele dintre lucrurile ieșite la suprafață nu au fost neapărat noi, ci au venit ca și confirmări ale lucrurilor pe care le făcea deja intuitiv, însă felul cum se leagă lucrurile și claritatea pe care i-a oferit-o această tehnică au ajutat-o să pună lucrurile cap la cap. 

Iar eliberarea acelor convingeri care au ieșit la suprafață cu siguranță va elibera calea către realizarea obiectivelor ei. 

Urmărește înregistrarea sesiunii cu Simona, AICI și chiar sunt curioasă să îmi spui ce părere ai și dacă te regăsești în anumite aspecte din povestea ei. 

Cum ți se pare modul acesta de a identifica și elibera convingeri atât de bine înrădăcinate în subconștient?

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW