Ce ar fi viața fără emoții?

viata fara emotii

Emoțiile colorează experiențele noastre și dau sens călătoriei prin viață. 

Totuși, cât de multă atenție primesc din partea noastră?

Cât de atenți suntem la emoțiile pe care fiecare eveniment sau acțiune le generează și cât de bine gestionăm aceste emoții?

Emoțiile, fie ele pozitive sau negative, sunt energie în mișcare. Ele curg prin noi, influențând gândurile, acțiunile și chiar starea noastră fizică. 

Atunci când nu sunt procesate complet, când sunt ignorate și ascunse adânc undeva în interiorul nostru, ele pot duce la stres, anxietate sau chiar afecțiuni fizice. 

În schimb, dacă învățăm să recunoaștem emoțiile și să le eliberăm, să dăm voie energiei să circule, pot deveni sursă de putere și combustibil pentru creșterea noastră. 

Am creat un exercițiu EFT care să te ajute să procesezi emoțiile negative pe care le identifici și chiar să le înlocuiești cu emoții pozitive. 

Exercițiul face parte din programul EFT pentru Succes Financiar, un program care abordează mai detaliat problema banilor, prin exerciții ce abordează simptomele, evenimentele din trecut, emoțiile, dar și convingerile. 

Însă chiar și așa, exercițiul EFT pentru eliberarea emoțiilor poate face o mare diferență în felul cum te raportezi la emoțiile tale de zi cu zi. 

Vrei acces la exercițiul pentru emoții?

Conține 2 scripturi de tapotare (de la emoția negativă la emoția pozitivă), dar și 2 videouri cu exercițiile, pentru cazul în care preferi acest format.

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW