Cum setezi corect INTENȚIA TA? Citește pentru a descoperi o surpriză.

Astăzi vreau să vorbim despre intențiile tale financiare și despre modul cum le poți transforma în realitate.

În tumultul vieții cotidiene, alergând constant printre task-uri, trecem cu vederea o forță imensă, o putere aflată în interiorul nostru, care poate schimba radical modul în care experimentăm lumea din jur.

Ne dorim lucruri sau … observăm constant lucruri care nu sunt așa cum ne-am dori și visăm la cât ar fi de bine să ieșim din acele situații. 

Doar că, cei mai mulți dintre noi nu fac nici măcar primul pas. 

Care este acesta?

Să stabilești, foarte clar, ce îți dorești!

Acest pas simplu, setarea intenției, este extrem de important. Iar felul cum faci acest lucru contribuie în mare parte la succesul acțiunilor tale în direcția a ceea ce îți dorești. 

Setarea intenției nu este doar o formulare vagă sau un exercițiu de gândire pozitivă. Și cu siguranță nu este descrierea a ce nu mai vrei în viața ta. 

Setarea intenției este o decizie conștientă și asumată care îți va ghida gândurile, emoțiile și acțiunile către atingerea unui obiectiv specific. Este ca și cum ai pune bazele pentru construcția viitorului tău, ca și cum ai face lumină prin multitudinea de decizii pe care trebuie să le iei zi de zi. 

Chiar și când intenția pare prea îndrăzneață, acest lucru ajută creierul tău să caute noi soluții, să creeze noi conexiuni și să dezvolte tipare utile pentru realizarea scenariului pe care ți-l dorești. 

Dacă faci doar acest lucru corect, fără nimic altceva, deja ai creat perspectivele pentru evoluție, pentru realizarea obiectivelor și pentru a-ți îmbunătăți viața și realitatea pe care o experimentezi.

Iar dacă nu setezi corect intenții sau nu le setezi deloc?

Poate vei spune că nu îți vei realiza obiectivele. Doar că este mai mult de atât. 

Dacă nu direcționezi tu fluxul gândurilor, acesta va merge automat acolo unde ai focus zi de zi. Te concentrezi doar pe ce nu merge bine, te plângi și spui că nu mai vrei “așa”? Vei primi mai mult din ceea ce primește toată atenția ta. 

Oare tu știi cum să îți setezi corect intențiile? 

Vino la Atelierul din data de 27 ianuarie și vom petrece timp de 3 ore pentru a elibera blocajele și a accelera manifestarea intențiilor tale financiare. 

Iar primul pas va fi chiar setarea intențiilor. Iar ghidul tău în acest proces va fi chiar Florin Păsat, trainer, speaker și life coach, cu o vastă experiență în ghidarea oamenilor către succes în viață și în business. 

Florin Păsat este mentorul meu și mă bucur că vom susține împreună acest atelier, pentru a pune ordine în obiectivele tale financiare, pentru a elibera blocajele care stau în calea lor și pentru a accelera manifestarea lor. 

De ce să vii la acest atelier?

Pentru a face din 2024 cel mai bun an al tău de până acum. 

Mai exact:

  • Vei seta intențiile financiare pentru 2024
  • Vei elibera emoțiile captive care împiedică aceste intenții să se realizeze
  • Vei identifica credințele limitative și vei afla cum te poți elibera de ele

La finalul atelierului vei avea claritate în privința obiectivelor pe care le vrei îndeplinite în cursul anului 2024, precum și cale liberă pentru a acționa în direcția acestora.

Participarea la atelier se face cu o investiție de 297 lei, dar în acest moment vei găsi pe site o reducere de 17%, astfel că vei plăti doar 247 lei. 

Grăbește-te și rezervă-ți locul și apoi blochează-ți data de 27 ianuarie în calendar (între orele 10.00 și 13.00). 

Pe curând!

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW