De ce nu faci mai mulți bani?

Subiectul banilor este unul “fierbinte”. Și asta pentru că, deși auzi foarte des că sunt lucruri mai importante decât banii, și sunt de acord că așa este, banii pot influența foarte tare calitatea vieții. 

Banii nu trebuie să fie nicidecum singura valoare care îți ghidează viața și nici criteriul principal în deciziile tale. Însă trebuie să recunoaștem că banii pot da direcția și calitatea vieții noastre. 

Dacă îți dorești evoluție, s-ar putea ca banii să te ajute să accesezi resursele necesare. Dacă îți dorești o educație bună pentru copiii tăi, s-ar putea ca banii să-ți faciliteze accesul la aceasta. Dacă îți dorești să vezi lumea, banii îți vor face planificarea mai ușoară. Dacă îți dorești să aduci o contribuție și să ajuți oamenii mai puțin norocoși, tot banii s-ar putea să te ajute să îți îndeplinești visul mai ușor. 

De ce spun lucrurile astea? Pentru că printre cele mai importante cauze ale faptului că oamenii nu au bani sau nu au destui bani este faptul că nu îi consideră importanți. Sau au convingerea că este ceva în neregulă dacă își doresc bani sau dacă afirmă că banii sunt importanți și că vor mai mulți. 

Banii sunt o formă de energie în viața noastră și este firesc să o privim cu respect și înțelepciune. 

Banii, în esență, sunt un mijloc de schimb, care facilitează relațiile comerciale. Dar, din perspectivă energetică, ei sunt un flux constant de resurse care circulă în jurul nostru și la care avem acces (sau nu).

Banii au o frecvență și o vibrație proprie și ei răspund la gândurile și intențiile noastre, precum și la gradul nostru de aliniere la energia lor.

Iar dacă vrei mai mulți bani, sau vrei să ai o relație mai bună cu banii, iată, mai jos, câteva posibile cauze pentru care încă nu reușești:

  • Emoțiile tale referitoare la bani

O atitudine pozitivă și recunoscătoare referitoare la bani atrage mai multă prosperitate și te ține mai aproape de energia banilor. În schimb, teama, îngrijorarea, neliniștea sau nemulțumirea pot crea blocaje energetice, împiedicând fluxul banilor în viața ta.

Fii atent(ă) la emoțiile pe care le simți când te gândești la bani, când primești bani, când îi cheltuiești și cultivă o atitudine de recunoștință pentru toate formele de abundență prezente în viața ta.

  • Emoțiile captive

Emoțiile puternice experimentate în trecut și care nu au fost procesate sau eliberate la momentul respectiv pot rămâne blocate în corp și pot influența capacitatea de a atrage și menține energia banilor. Poate că simți teamă de schimbare sau frică de eșec, care te împiedică să explorezi noi oportunități sau să îți asumi riscuri ce te-ar ajuta să crești profesional și financiar. 

Eliberarea emoțiilor captive, prin diverse tehnici de curățare emoțională, se poate dovedi foarte utilă și poate aduce schimbări majore pe toate planurile, inclusiv financiar. 

  • Convingerile limitative 

Convingerile joacă un rol foarte important în determinarea nivelului tău de succes financiar. 

Convingerile tale despre bani, despre tine, despre ce înseamnă succesul și cum sunt oamenii bogați creionează o realitate limitată despre potențialul tău maxim, precum și despre felul cum te vei simți dacă îl atingi.

Aceste convingeri pot crea o barieră subtilă între tine și oportunitățile tale financiare, fie prin faptul că nu te consideri demn(ă) sau destul de bine pregătit(ă) pentru a îți îndeplini obiectivele, fie prin faptul că vezi pericole sau dezavantaje ale realizării obiectivelor tale, motiv pentru care te și auto-sabotezi. 

Așa că, dacă nu ai încă nivelul financiar pe care ți-l dorești, te invit să-ți îndrepți atenția către toate acestea, deoarece ele sunt responsabile de reglarea termostatului tău financiar. 

Știi cum funcționează un termostat și care este rolul lui, nu-i așa?

Un termostat se asigură că pornește sau oprește sistemele necesare astfel încât să mențină temperatura la nivelul pe care tu îl stabilești. 

Așa se întâmplă și cu termostatul financiar. El te va menține la nivelul financiar setat. 

Orice ai face, dacă termostatul tău indică un anumit nivel financiar, se vor întâmpla lucruri care te vor aduce mereu la nivelul indicat de acesta. 

Vrei să îți configurezi corect termostatul financiar, la nivelul la care te simți confortabil și la care să poți accesa nivelul de abundență la care visezi?

Vino la atelierul EFT de mâine, 23 ianuarie, cu tema Configurează-ți corect termostatul financiar (are loc la ora 17.00). 

Poți accesa doar acest atelier (cu suma de 180 lei) sau te poți abona la EFT pentru o viață împlinită, unde achiți 234 lei în prima lună și apoi doar 99 lei pe lună. 

Astfel primești acces și la programul EFT pentru Succes Financiar, un program de 28 de zile care te va ajuta să lucrezi cu situațiile specifice din viața ta, cu emoțiile, evenimentele dureroase din trecut, precum și convingerile tale limitative. Prețul acestui program este acum 183 lei (iar la sfârșitul lunii prețul va crește).

Dacă vrei să faci o schimbare în bine în viața ta, e nevoie să te ocupi de toate aceste aspecte în mod constant. Astfel că, abonamentul EFT te ajută să îți iei angajamentul față de tine și față de obiectivele tale, că vei lucra la eliberarea blocajelor, lună de lună. 

La ce sumă s-a blocat termostatul tău?

Ce zici, ne vedem mâine să-l reconfigurăm?

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW