2023-01-20 Eliberează emoția captivă de rușine - CE

Eliberează emoția nerezolvată captivă de rușine - CE - Accesează acest atelier în care folosim tehnici de eliberare a emoțiilor ... Arată mai mult
CE Eliberează emoția captivă a rușinii.png
Instructor
Dorela Iepan
13 Cursanți înscriși
0
0 recenzii
Detalii curs
Durată : 01:25:06
Conferințe : 1
Video : 01:25:06
Full lifetime access
Acces pe mobil și calculator
  • Descriere
  • Recenzii

Parcurge înregistrarea acestui atelier de grup sau înregistrează-te la unul dintre atelierele următoare.

Achiziționează unul dintre pachetele disponibile pentru a beneficia de un preț avantajos pentru următoarele ateliere de grup.

Achiziționează unul dintre pachetele cu înregistrări ale atelierelor de grup trecute.

Înscrie-te la următoarele ateliere gratuite oferite comunității Relația Perfectă.

codul emotiilor

Atelierele de grup sunt un bun mod de a începe călătoria ta de vindecare emoțională și de transformare, dar și un bun mod de întreținere a stării tale de bine. Poți participa doar la ateliere de grup, temele alese fiind relevante pentru majoritatea oamenilor din comunitate, sau poți să le combini cu sesiuni private, unde lucrezi pe situații foarte specifice din viața ta.

Atelierele de grup sunt foarte valoroase, deoarece, în cadrul unei sesiuni se eliberează între 60 și 80 de emoții. Având în vedere că într-o sesiune 1 la 1 se eliberează între 7 și 14 emoții, înțelegi de ce simți atât de intens curățările din cadrul atelierelor de grup și cum rezultatele vin uneori instant.

Atelierele se desfășoară online și au durata de 80 de minute. Poți participa în direct sau poți alege să urmărești înregistrările. Toate atelierele sunt înregistrate.

Cu ce tehnici se lucrează în ateliere?

Structura atelierelor a fost permanent îmbunătățită în timp, pe baza feedback-ului participanților, ajungând acum la forma, cred eu, perfectă, pentru ca tu să îți iei maxim de beneficii, în timpul alocat. 

Toate atelierele conțin o combinație de tehnici (Coaching, Codul Emoțiilor / Codul Corpului, EFT, Meditație) însă una dintre ele este dominantă. Prin urmare, poți alege atelierele la care să participi în funcție de tema de interes sau în funcție de tehnică (Codul Emoțiilor, EFT, The Body Code). 

Fiecare atelier începe cu câteva întrebări la care vei răspunde în scris, în agenda ta (nu este nevoie să împărtășești în chat). Aceste întrebări sunt menite să aducă atenția pe tema Atelierului, să te ajute să evaluezi emoțiile legat de lucrurile scrise (înainte și după atelier), dar și să îți setezi cât mai corect intenția legată de eliberările ce urmează să se întâmple.

body code
  • În atelierele de Codul Emoțiilor, continuăm cu eliberările (aici trebuie doar să te relaxezi, eu voi numi emoțiile identificate, iar tu vei face mișcarea de pornire a impulsului de eliberare), cu mâna sau cu un magnet. Vor fi mai multe reprize, cu mici pauze, iar la final avem un scurt exercițiu de EFT și o meditație scurtă, special creată pentru tema Atelierului. 
  • În atelierele EFT folosim împreună tehnica pe baza unui script (o serie de afirmații pe care le rostim în timp ce tapotăm punctele energetice). 
  • Atelierele Body Code au o dinamica specială. Nu există temă pentru atelier, însă vom lucra specific pe situații propuse de 2 sau 3 persoane dintre participanți, eliberând tot ce iese la suprafață. Toți participanții vor beneficia de pe urma eliberărilor, bucurându-se de efectul spectatorului.

Pentru parcurgerea atelierului ai nevoie doar de:

  • O agendă și un pix
  • O sticlă de apă sau o cană cu ceai, după preferințe
  • O cutie de șervețele
  • Un magnet de frigider (pentru atelierele de Codul Emoțiilor/Body Code)
Dă mai departe
Garanție 30 de zile
2023-01-20 Eliberează emoția captivă de rușine - CE
Relația Perfectă

FREE
VIEW