Pachet 5 sau 10 ateliere de eliberare emoțională

(7 recenzii de la clienți)

180,00 lei1110,00 lei

Ateliere de eliberare emoțională

Durată ateliere: 60 minute
Format: online (te poți înscrie chiar dacă nu poți participa live – primind înregistrarea după atelier)

Ateliere de curățare energetică de GRUP folosind tehnicile Codul Corpului (The Body Code), Codul Emoțiilor (The Emotion Code) și EFT (Emotional Freedom Techniques), precum și întâlniri de Mastermind pe obiective (folosind Sistemul Semințelor).

Verifică următoarele atelierele propuse aici: https://www.relatiaperfecta.ro/cursuri/

 

Cumpără 5 sau 10 Ateliere la un preț avantajos și apoi mai rămâne doar să alegi la care dintre Ateliere vrei să participi, în următoarele 3 sau 6 luni.

Verifică aici care sunt următoarele atelierele propuse:

https://relatiaperfecta.ro/cursuri/

Alege pachetul de 5 sau 10 ateliere și beneficiezi de reducere. Tu alegi atelierele la care dorești să participi, în următoarele 3 sau 6 luni!

Dacă ți se pare mai potrivit să te abonezi și să primești acces, în fiecare lună la ateliere, verifică aici abonamentele disponibile:

https://relatiaperfecta.ro/abonamente-cursuri/

 

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

codul emotiilor

Atelierele de grup sunt un bun mod de a începe călătoria ta de vindecare emoțională și de transformare, dar și un bun mod de întreținere a stării tale de bine. Poți participa doar la ateliere de grup, temele alese fiind relevante pentru majoritatea oamenilor din comunitate, sau poți să le combini cu sesiuni private, unde lucrezi pe situații foarte specifice din viața ta.

Atelierele de grup sunt foarte valoroase, deoarece, în cadrul unei sesiuni se eliberează între 50 și 80 de emoții. Având în vedere că într-o sesiune 1 la 1 se eliberează între 7 și 14 emoții, înțelegi de ce simți atât de intens curățarea din cadrul atelierelor de grup și cum rezultatele vin uneori instant.

Toate atelierele conțin o combinație de tehnici (Coaching, Codul Emoțiilor / Codul Corpului / Codul Credințelor, EFT, Meditație).

Atelierele se desfășoară online și au durata de 60 de minute. Toate atelierele sunt înregistrate, iar accesul la înregistrări este disponibil doar persoanelor înscrise.

Cu ce tehnici se lucrează în ateliere?

Structura atelierelor a fost permanent îmbunătățită în timp, pe baza feedback-ului participanților, ajungând acum la forma, cred eu, perfectă, pentru ca tu să îți iei maxim de beneficii, în timpul alocat. 

Toate atelierele conțin o combinație de tehnici (coaching, codul emoțiilor/codul corpului, EFT, meditație, sistemul semințelor) însă una dintre ele este dominantă. Prin urmare, poți alege atelierele la care să participi în funcție de tema de interes sau în funcție de tehnica principală (Codul Emoțiilor, EFT, Body Code, Sistemul Semințelor). 

 

Fiecare atelier începe cu câteva întrebări la care vei răspunde în scris, în agenda ta (nu este nevoie să împărtășești în chat). Aceste întrebări sunt menite să aducă atenția pe tema Atelierului, să te ajute să evaluezi emoțiile legat de lucrurile scrise (înainte și după atelier), dar și să îți setezi cât mai corect intenția legată de eliberările ce urmează să se întâmple.

body code

⚜️ În atelierele de Codul Emoțiilor, eliberăm emoții nerezolvate captive (tu te relaxezi, eu numesc emoțiile identificate, iar tu vei face mișcarea de pornire a impulsului de eliberare, cu mâna sau cu un magnet). Vor fi mai multe reprize, cu mici pauze, iar la final avem un mic exercițiu de EFT și o meditație scurtă, special creată pentru tema atelierului.

⚜️ În atelierele EFT folosim împreună tehnicile de eliberare emoțională pe tema specifică a atelierului (o serie de afirmații pe care le rostim în timp ce tapotăm puncte energetice specifice de pe corp).

⚜️ Atelierele de Body Code au o dinamica specială. Nu există temă pentru atelier, însă vom lucra specific pe situații propuse de 2 sau 3 persoane dintre participanți, eliberând tot ce iese la suprafață. Toți participanții vor beneficia de pe urma eliberărilor, bucurându-se de efectul spectatorului. Persoanele care vor lucra în direct și pot propune temele vor fi alese prin tragere la sorți.

⚜️ Atelierele de tip Mastermind fac parte dintr-o serie de 12 ateliere în cadrul cărora vom lucra la manifestarea obiectivelor personale. Poți accesa aceste ateliere în cadrul pachetelor de 5 sau 10 sesiuni, sau te poți înscrie pentru întreaga serie de 12 ateliere, aici: https://www.relatiaperfecta.ro/cursuri/program-manifesta-obiectivul/ 

Pentru parcurgerea atelierului ai nevoie doar de:

☑️ O agendă și un pix
☑️ O sticlă de apă sau o cană cu ceai, după preferințe
☑️ O cutie de șervețele
☑️ Un magnet de frigider (pentru atelierele Body Code și Codul Emoțiilor)

Dorela Iepan

Sunt Dorela Iepan, Emotional Healer, 
Practician Certificat în Belief Code, Codul Corpului (The Body Code) & Codul Emoțiilor (The Emotion Code), Practician Certificat EFT,
autoarea cărții
Relația Perfectă – 28 de zile spre iubire și
creatoarea programului EFT pentru Succes Financiar
.

Reunesc tot ce am învățat și experiența mea din peste 1000 de ore în sesiuni de terapie și vindecare 1:1, pentru a-i ajuta pe oameni să-și transforme viața și relațiile și să trăiască o viață în armonie, iubire și fericire.

Dacă simți că rezonezi cu mine, te aștept cu drag la Atelierele de grup, pentru a elibera emoții captive, convingeri și blocaje care te țin în loc, pentru a te bucura de tot ceea ce viața are pregătit pentru tine: fericire, armonie și abundență. 

Cumpără atelierul dorit aici, pachetul cu 5 ateliere sau pachetul cu 10 ateliere la un cost mai avantajos (achiziționezi pachetul și apoi tu alegi la ce ateliere participi, în următoarele 3, respectiv 6 luni).

Când ți-ai acordat ultima oară 60 de minute doar pentru tine și starea ta de bine?

Informații suplimentare

ATELIER CU PLATA

Vindecă Relația Cu Mama – Atelier valabil 30 zile, 2023-08-10 – Body Code, 2023-08-29 – Codul Emoțiilor, 2023-08-31 – EFT, 2023-06-27 – Dărâmă Ego-ul ce construiește zidul inimii, Cumpără cinci ateliere, Cumpără zece ateliere

7 recenzii pentru Pachet 5 sau 10 ateliere de eliberare emoțională

 1. Mihaela B

  După sesiunile cu tine m-am simțit mai destinsă, am avut conștientizări numeroase, și cel mai mare atu: mi-ai împărtășit metode care să mă ajute și pe viitor. Vocea ta chiar ajută destinderea, eliberarea negativului și înlocuirea cu pozitivitate.

 2. Alina L

  Am participat la Atelierul Dorelei și a fost magic ca de fiecare dată. Iubesc sentimentul de liniște pe care îl am după ce eliberez emoțiile captive. Și ce îmi place și mai mult este partea de noutate: la fiecare atelier vine cu ceva nou pe care îl punem in practica. Abia aștept următorul. ❤️

 3. Patricia

  Am participat la mai multe workshopuri organizate de Dorela, care au fost de fiecare data cu rezultate deosebite la nivel de emotii eliberate din corp. Insa vreau sa mentionez depre cel pentru Doliu. Veneam dupa 2 zile in care avusesem simptome de gripa, febra 39, dureri groaznice de cap si gat, si dureri musculare. La numai 2 zile dupa aceste simptome participand la Workshop am simtit cum durerea de cap a disparut total, am inceput sa tusesc si mi s-a desfundat nasul. La mai bine de 48 de ore dupa Workshop si fara medicamente, doar uleiuri esentiale si ceaiuri din plante, ma simt mult mai bine. Am lucrat pe pierderea unor persoane importante din viata mea si am eliberat foarte multe emotii captive in corpul meu. O recomand pe Dorela cu mult drag si cu convingerea ca ceea ce face ea este atat de benefic pentru corpul, mintea si spiritul fiecarui om cu care interactioneaza! ❤️

 4. Alina L

  Am participat la atelierul Dorelei despre emoția de umilire.
  Pentru mine a fost magic.

  Am eliberat această emoție pe care am ascuns-o sub o furie imensa timp de aproape 20 de ani.

  Dorela m-a făcut să conștientizez prin acest atelier că de fapt ascund emoțiile foarte puternice sub niște emoții pe care le pot gestiona, dar asta nu înseamnă că ele se și vindeca daca eu refuz să mă uit la ele.

  Cum mă simt după? Eliberată. Ca si cum as fi lăsat un bagaj ce îl purtam pe umerii mei de aproape 20 de ani.

  Mulțumesc Dorela pentru încă o experiență fantastica.

 5. Cristina

  Citind descrierea atelierului despre eliberarea emoției de umilire, m-am regăsit în majoritatea situațiilor descrise de Dorela și mi-am recunoscut mie că e timpul să lucrez pe partea asta. Îmi era teamă într-un fel să nu îmi fie recunoscută public această slăbiciune, cum o consideram eu, dar pe de cealaltă parte, voiam să mă eliberez de ea. Încă de la începutul atelierului, când îmi notam răspunsurile la întrebările de început, am simțit o durere de ceafă pe care nu am mai experimentat-o până acum. Prima serie de emoții eliberate, durerea s-a ameliorat. După a doua serie, durerea a dispărut, i-a luat locul o ușoră anxietate (tradusă prin bătăi rapide ale inimii) – în timp ce recunoșteam emoțiile acelea ca fiind și ale mele. După a treia serie, am avut o conștientizare foarte interesantă ce mi-a adus multă claritate și eliberare – multe chiar nu erau ale mele, deci puteam să nu mă mai învinuiesc că așa sunt eu.. defectă, și atunci a venit și alegerea că pot trăi și fără ele, căci de fapt eu nu sunt așa. Nu mă așteptam să experimentez atât efecte fizice cât și psihice. A culminat cu meditația de final unde mi-am dat voie inconștient să îmi plâng durerea, după care timp de câteva ore după am avut o bună-dispoziție cum nu mai avusesem de mult. Sunt plăcut surprinsă de acest mod de lucru cu sinele…și cu siguranță voi mai participa. Mulțumesc Dorela pentru că prin tine am descoperit acest cadou ce mi-l pot oferi pentru a mă cunoaște și a mă manifesta pe mine cea adevărată fără lanțurile emoționale purtate atâția ani. E mult de lucru, dar sunt încrezătoare că am pus început bun!

 6. Liliana

  Dragă Dorela, încă de la prima sedință am simțit că ești o persoană caldă, cu o mare dorință de a dărui și de a ajuta.La finalul celor zece ateliere la care am participat și care au fost foarte bine structurate, am observat câteva transformări la mine. Dacă înainte îmi focusam atenția pe ceea ce era neplăcut în viața mea (involuntar făceam asta), acum observ că focusarea atenției este pe bine și pe tot ceea ce este plăcut (se întâmplă natural, acum). Deasemenea, am devenit mai răbdătoare și cuvântul acceptare nu mi se mai pare un termen venit de pe altă planetă. Mă bucur că te-am întâlnit! Iți mulțumesc pentru tot!

 7. Andreea Hrab

  Dorela a venit în viata mea ca o surpriza si pentru ca stia ca sunt coplesita si chiar asa era, si pentru ca este ea aceasta zana cu zambet absolut minunat. Ce era mai rau era ca nici nu aveam rezultate decat la locul de munca, dar nu si pe proiectele mele de suflet – aplicatia de dating si cursul de HR. Oricat munceam la ele lucrurile nu se legau si pace – clientii nu veneau, eram blocata.
  Dorela m-a inclus in energia grupului atelierelor, dar eu am participat putin spre deloc la ele, ingropata fiind in munca si responsabilitati.
  Chiar si asa, cu implicare minimala din partea mea, in 3 saptamani au aparut rezultate. Sa mai zica careva ca energia nu functioneaza. Iata ce s-a intamplat:
  1. Am schimbat complet marketingul aplicatiei de dating, LIA, pentru ca am primit cadou, de la unul dintre colaboratori, ilustratii cu LIA in diverse ipostaze. Angajamentul clientilor a crescut exponential.
  2. A aparut pe cursul de HR o clienta, pur si simplu din senin. Fara sa stie prea multe despre mine mi-a si facut plata. Am inceput de luni cursul cu ea.
  3. Am facut un parteneriat cu o firma de marketing pentru vanzarea cursului de HR.
  4. Am facut parteneriat cu o alta companie pentru conceperea si lansarea unui curs de dating.
  5. Am inceput sa slabesc, Slava Domnului, pentru ca am primit un plus de siguranta emotionala si nu mai am nevoie de strat protector de grasime.
  6. Desi am trecut prin niste analize grele, a caror rezultate m-au apasat masiv, am aflat ca sunt sanatoasa tun si ca previziunile pesimiste ale celor 2 doctori au fost doar atat – pesimism.
  7. Am primit propunerea de la unul dintre fostii mei profesori de a organiza impreuna 2 webinaruri.
  Si astea sunt numai ciresele de pe tort.
  Are sens sa spun ca o recomand ca terapeut energetic? Lista de mai sus vorbeste de la sine.
  Si apropos, cartea ei, “relatia perfecta”, e chiar misto, o recomand cu caldura. E concreta, utila si usor de citit. Aproape ca un manual facut de profesoara preferata ????.
  Spor la energii pozitive!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…

 • cartea relatia perfecta

  Cartea Relația Perfectă

  49,00 lei139,00 lei
  Selectează opțiunile
 • the body code - codul corpului

  The Body Code – Sesiune de Codul Corpului

  300,00 lei3500,00 lei
  Selectează opțiunile
 • Codul Emoțiilor

  Codul emoțiilor – Sesiune de eliberare emoțională

  300,00 lei3500,00 lei
  Selectează opțiunile
 • Eft - Sesiune de eliberare emoțională

  Sesiune de Terapie EFT

  600,00 lei3500,00 lei
  Selectează opțiunile