Pachet Antreprenori

Eliberează teama de expunere - Accesează atelierele de eliberare emoțională și o meditație ghidată pentru a te elibera de temeri ... Arată mai mult
Pachet antreprenori teama de expunere
Instructor
Dorela Iepan
2 Cursanți înscriși
0
0 recenzii
Detalii curs
Durată : 05:14:37
Conferințe : 6
Video : 05:14:37
Full lifetime access
Acces pe mobil și calculator
  • Descriere
  • Recenzii

Parcurge înregistrarea atelierelor din acest pachet sau înregistrează-te la unul dintre atelierele următoare.

Achiziționează unul dintre pachetele disponibile pentru a beneficia de un preț avantajos pentru următoarele ateliere de grup.

Înscrie-te la următoarele ateliere gratuite oferite comunității Relația Perfectă.

Eliberează teama de expunere -ateliere de eliberare emoțională – acces înregistrări

Durata atelierelor: 60 minute | 80 minute

Format: Înregistrare video, accesibilă imediat

Ateliere de curățare energetică folosind tehnica Codul Emoțiilor

Bonus: meditație ghidată

Testează beneficiile atelierelor de grup, la un cost modic și cu disponibilitate imediată. După efectuarea plății, vei primi accesul la înregistrări.

Poți alege să cumperi acest pachet cu mai multe ateliere, ca un kit de gestionare a emoțiilor și de restabilire a echilibrului energetic.

Este o ocazie foarte bună, pentru că acestea sunt disponibile imediat. Pune în coș atelierul sau pachetul de ateliere și le poți parcurge chiar acum.

Poți participa live la următoarele ateliere organizate, gratuit, dacă te înscrii aici.

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ATELIERELE DE GRUP?

Atelierele de grup sunt un bun mod de a începe călătoria ta de vindecare emoțională și de transformare, dar și un bun mod de întreținere a stării tale de bine. Poți participa doar la ateliere de grup, temele alese fiind relevante pentru majoritatea oamenilor din comunitate, sau poți să le combini cu sesiuni private, unde lucrezi pe situații foarte specifice din viața ta.

Atelierele de grup sunt foarte valoroase, deoarece, în cadrul unei sesiuni se eliberează între 60 și 80 de emoții. Având în vedere că într-o sesiune 1 la 1 se eliberează între 7 și 14 emoții, înțelegi de ce simți atât de intens curățarea din cadrul atelierelor de grup și cum rezultatele vin uneori instant.

Organizez 2 tipuri de ateliere: cu acces gratuit în direct, acestea au durata de 60 de minute și ateliere cu plată, de durată 80 de minute. Structura lor este similară și poți citi mai multe aici.

Toate atelierele conțin o combinație de tehnici (Coaching, Codul Emoțiilor / Codul Corpului, EFT, Meditație), însă în cadrul atelierelor de 60 de minute folosim în cea mai mare parte Codul Emoțiilor.

Pentru parcurgerea acestor ateliere ai nevoie doar de:

  • O agendă și un pix
  • O sticlă de apă sau o cană cu ceai, după preferințe
  • O cutie de șervețele
  • Un magnet de frigider
Relația Perfectă

FREE
VIEW