2024-02-02 Iubire de sine și sentimentul de merit – CE

Iubire de sine și sentimentul de merit – CE – Accesează acest atelier în care folosim tehnici de eliberare a emoțiilor captive. Descoperă Codul Emoțiilor, EFT și Meditația Ghidată.

12 cursanți înscriși

Înscrie-te pentru a participa în direct și pentru a parcurge înregistrarea acestui atelier de grup sau înregistrează-te la oricare dintre atelierele următoare.

Abonează-te la unul dintre planurile de abonament pentru a participa la toate atelierele de interes pentru tine. Abonamentele disponibile le găsești aici: https://www.relatiaperfecta.ro/cursuri/

sau

Achiziționează unul dintre pachetele disponibile pentru a beneficia de un preț avantajos pentru următoarele ateliere de grup.

Achiziționează unul dintre pachetele cu înregistrări ale atelierelor de grup trecute.

Înscrie-te la următoarele ateliere oferite comunității Relația Perfectă.

codul emotiilor

Atelierele de grup sunt un bun mod de a începe călătoria ta de vindecare emoțională și de transformare, dar și un bun mod de întreținere a stării tale de bine. Poți participa doar la ateliere de grup, temele alese fiind relevante pentru majoritatea oamenilor din comunitate, sau poți să le combini cu sesiuni private, unde lucrezi pe situații foarte specifice din viața ta.

Atelierele de grup sunt foarte valoroase, deoarece, în cadrul unei sesiuni se eliberează între 50 și 80 de emoții. Având în vedere că într-o sesiune 1 la 1 se eliberează între 7 și 14 emoții, înțelegi de ce simți atât de intens curățarea din cadrul atelierelor de grup și cum rezultatele vin uneori instant.

Toate atelierele conțin o combinație de tehnici (Coaching, Codul Emoțiilor / Codul Corpului / Codul Credințelor, EFT, Meditație).

Atelierele se desfășoară online și au durata de 60 de minute. Toate atelierele sunt înregistrate, iar accesul la înregistrări este disponibil doar persoanelor înscrise.

Cu ce tehnici se lucrează în ateliere?

Structura atelierelor a fost permanent îmbunătățită în timp, pe baza feedback-ului participanților, ajungând acum la forma, cred eu, perfectă, pentru ca tu să îți iei maxim de beneficii, în timpul alocat.

Toate atelierele conțin o combinație de tehnici (coaching, codul emoțiilor/codul corpului, EFT, meditație, sistemul semințelor) însă una dintre ele este dominantă. Prin urmare, poți alege atelierele la care să participi în funcție de tema de interes sau în funcție de tehnica principală (Codul Emoțiilor, EFT, Body Code, Sistemul Semințelor). 

Fiecare atelier începe cu câteva întrebări la care vei răspunde în scris, în agenda ta (nu este nevoie să împărtășești în chat). Aceste întrebări sunt menite să aducă atenția pe tema Atelierului, să te ajute să evaluezi emoțiile legat de lucrurile scrise (înainte și după atelier), dar și să îți setezi cât mai corect intenția legată de eliberările ce urmează să se întâmple.

body code

⚜️ În atelierele de Codul Emoțiilor, eliberăm emoții nerezolvate captive (tu te relaxezi, eu numesc emoțiile identificate, iar tu vei face mișcarea de pornire a impulsului de eliberare, cu mâna sau cu un magnet). Vor fi mai multe reprize, cu mici pauze, iar la final avem un mic exercițiu de EFT și o meditație scurtă, special creată pentru tema atelierului.

⚜️ În atelierele EFT folosim împreună tehnicile de eliberare emoțională pe tema specifică a atelierului (o serie de afirmații pe care le rostim în timp ce tapotăm puncte energetice specifice de pe corp).

⚜️ Atelierele de Body Code au o dinamica specială. Nu există temă pentru atelier, însă vom lucra specific pe situații propuse de 2 sau 3 persoane dintre participanți, eliberând tot ce iese la suprafață. Toți participanții vor beneficia de pe urma eliberărilor, bucurându-se de efectul spectatorului. Persoanele care vor lucra în direct și pot propune temele vor fi alese prin tragere la sorți.

⚜️ Atelierele de tip Mastermind fac parte dintr-o serie de 12 ateliere în cadrul cărora vom lucra la manifestarea obiectivelor personale. Poți accesa aceste ateliere în cadrul pachetelor de 5 sau 10 sesiuni, sau te poți înscrie pentru întreaga serie de 12 ateliere, aici: https://www.relatiaperfecta.ro/cursuri/program-manifesta-obiectivul/ 

Pentru parcurgerea atelierului ai nevoie doar de:

☑️ O agendă și un pix
☑️ O sticlă de apă sau o cană cu ceai, după preferințe
☑️ O cutie de șervețele
☑️ Un magnet de frigider (pentru atelierele Body Code și Codul Emoțiilor)

Be the first to add a review.

Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te
Iubire de sine și sentimentul de merit
Cumpără cursul
Garanție 30 de zile

Include

01:03:08
1 lectures
Full lifetime access
Acces pe mobil și calculator
2024-02-02 Iubire de sine și sentimentul de merit – CE
Preț:
180 LEI
Relația Perfectă

FREE
VIEW