O Călătorie de Vindecare și Relaxare: Te Invit în Maramureș

Iată că a venit momentul să te invit să ne vedem și live și să petrecem câteva zile plăcute împreună, cu focus pe vindecare, dar și pe relaxare și conectare. 

Știi cum le aranjează Universul pe toate?

Nu cred că e o noutate faptul că locuiesc în Franța, dar reușesc să ajung atunci când e potrivit și în România. 

Doar că nu mi-ar fi trecut prin cap să mă aventurez la organizarea unui eveniment fizic în România, de la distanță. Erau prea multe necunoscute. Deși, trebuie să recunosc, tare mi-ar plăcea să mă văd mai des cu oamenii din comunitate, fizic, indiferent unde. 

Ei, și Universul a lucrat de data asta prin Adriana Tocaciu, prietena mea dragă, pe care unii dintre voi o știți deja, pentru că este prezentă deseori la ateliere și foarte încântată de rezultatele ei, dar și pentru că a oferit sesiuni de consultanță în numerologie, cadou, participanților din Programul Vindecă Relațiile Trecute. 

Programul acesta evoluează la fiecare ediție și rezultatele participanților sunt din ce în ce mai frumoase. La ultima sesiune din programul ce tocmai s-a încheiat, eu efectiv am plâns ascultând împărtășirile celor care au trecut prin toate atelierele ce fac parte din program. 

Îți imaginezi ce impact ar avea dacă ne-am vedea fizic să lucrăm pe aspectele ce țin de relațiile trecute, pe curățarea emoțiilor, blocajelor și convingerilor care ne țin captivi și departe de relațiile armonioase pe care ni le dorim?

Eu vreau să-ți spun că nu mai trebuie doar să îți imaginezi, ci ai putea să afli chiar luna aceasta. 

Pentru că Adriana și cu mine te așteptăm în prima tabără Vindecă Relațiile Trecute, în România, mai exact în Maramureș, în perioada 19-21 iulie 2024. 

Ce vom face împreună?

Sesiuni de terapie și eliberare emoțională : Ateliere zilnice susținute de mine, în care vei experimenta tehnici de vindecare emoțională și eliberare a blocajelor.

Numerologie și autocunoaștere: Ateliere de numerologie cu Adriana, care te vor ajuta să te înțelegi mai bine pe tine și pe cei din jur, contribuind la relații mai împlinite.

Art-terapie și băi de sunet: Activități creative și de relaxare, inclusiv crearea mandalei personale și băi de sunet cu instrumente magice.

Relaxare completă: Sesiuni de masaj, băi în ciubărul cu apă sărată și foc de tabără sub lumina stelelor.

Conexiune și comunitate: Vei împărtăși experiențe și vei construi legături puternice cu alți participanți care împărtășesc aceleași obiective de vindecare.

Care este programul orientativ al taberei?

  • Vineri, 19 Iulie: Începerea taberei la ora 10:00, cu două ateliere susținute de mine.
  • Sâmbătă, 20 Iulie: Două ateliere susținute de mine, sesiuni de numerologie și art-terapie.
  • Duminică, 21 Iulie: Un atelier final, urmat de activități de relaxare și încheierea taberei.

Îți mai las câteva detalii, pe scurt, iar dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii, mie sau Adrianei

  • Locație: Pensiunea Doina, un loc magic în Maramureșul Istoric, descoperit de Adriana și renumit pentru tradiția și ospitalitatea sa.
  • Cost: 1500 lei, care include cazarea pentru 2 nopți toate activitățile și mesele cu ingrediente naturale, produse local. Sunt disponibile și opțiuni vegetariene și vegane (doar să ne anunțați).
  • Poți veni cu o zi mai devreme, pe 18 iulie, pentru a te acomoda și a te bucura de împrejurimi. De asemenea, poți rămâne și după încheierea taberei, în funcție de preferințe. 
  • Număr de locuri: Locurile sunt limitate (20 de persoane) și funcționăm după principiul “primul venit-primul servit”. Rezervă-ți locul cât mai curând pentru a te asigura că vei putea participa la această experiență transformatoare.

Sper că am răspuns în avans la toate întrebările care pot apărea. Dacă nu, știi unde mă găsești. 

Iar dacă ești gata să îți oferi acest cadou minunat, de a petrece 3 zile în compania mea și a Adrianei, alături de alți oameni frumoși și preocupați de vindecare și evoluție, rezervă-ți locul, direct pe site. 

Până atunci, mâine ne vedem la un atelier de Body Code

Pe curând,

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW