Ți-ar plăcea să lucrezi la vindecarea relațiilor trecute, într-un mediu plăcut și relaxant, în mijlocul naturii?

Cred că majoritatea dintre voi mă cunoașteți și știți de programul meu online Vindecă Relațiile Trecute, programul care te ajută să eliberezi toate emoțiile captive, blocajele, convingerile și blocajele din cele mai importante 5 tipuri de relații din trecutul tău. 

Dacă nu îți este cunoscut, iată linkul unde poți citi mai multe despre program. 

Vestea bună este că, pentru prima dată, acest program se va desfășura fizic, în cadrul unei tabere dedicate acestui subiect. 

Tabăra are loc în Maramureș, datorită propunerii dar și implicării @Adrianei. Pentru că, după cum știți, eu locuiesc în Franța și mi-ar fi fost imposibil să organizez totul de la distanță. 

Tabăra are loc în perioada 19-21 iulie, într-un loc magic din Maramureșul istoric. 

Ce vom face împreună?

  • Sesiuni de terapie și eliberare emoțională: Ateliere zilnice susținute de mine, unde vom experimenta tehnici de vindecare emoțională și eliberare a blocajelor.
  • Numerologie și autocunoaștere: Ateliere de numerologie cu Adriana, pentru a înțelege mai bine relațiile și pe noi înșine.
  • Art-terapie și băi de sunet: Activități creative și de relaxare, incluzând crearea mandalei personale și băi de sunet cu instrumente magice.
  • Relaxare completă: Sesiuni de masaj, băi în ciubărul cu apă sărată și foc de tabără sub lumina stelelor.
  • Conexiune și comunitate: Împărtășirea experiențelor și construirea de legături puternice cu alți participanți care împărtășesc aceleași obiective de vindecare.

Programul Taberei:

  • Vineri, 19 Iulie: Începem la ora 10:00 și vom avea două ateliere cu mine.
  • Sâmbătă, 20 Iulie: Următoarele două ateliere cu mine, sesiuni de numerologie și art-terapie.
  • Duminică, 21 Iulie: Atelierul final, activități de relaxare și încheierea taberei.

Costul este de 1500 lei și include cazarea pentru 2 nopți, toate activitățile și mesele cu ingrediente naturale, produse local. 

Numărul de locuri este limitat la 20 de persoane, așa că dacă simți că această experiență este pentru tine și vrei să îți faci cadou 3 zile de relaxare și vindecare, dă-mi un semn și rezervă-ți locul chiar astăzi. Scrie-mi și îți trimit linkul de rezervare a locului tău în tabără. 

Iar dacă vii de departe și vrei să petreci mai multe zile în acest loc de vis, poți să vii mai devreme sau să mai rămâi câteva zile, după tabără. Pensiunea te va cuceri cu siguranță și amabilitate gazdei te va fac să te simți ca acasă. 

M-aș bucura să mă văd și fizic cu aceia și acelea dintre voi care simt că această tabără le este destinată. 

Ai întrebări? Lasă-mi un comentariu și îți răspund cu drag!

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW