Tehnica 4 – Încheierea unei relații

t4ro

Trecem prin perioade dificile, poate acum sau în trecut, ai pierdut pe cineva drag, cineva care a plecat mult prea repede de lângă tine. Te gândești și acum la acea persoană și la toate discuțiile care nu au mai putut avea loc, fiindcă a plecat prea repede de lângă tine. Te invit… la o discuție de care aveai de mult nevoie.

Ai nevoie de: o băutură caldă, cel puțin 10 minute pentru tine, un pix și cel puțin două coli de hârtie, sau o agendă.

Ia te rog o băutură caldă, fă-te comodă, savureaz-o, după ce te-ai relaxat, pune-te într-o poziție cât mai aproape de poziția de meditație, închide ochii și inspiră profund, expiră profund până simți că scoți tot aerul din plămâni. Continuă aceste respirații profunde pentru 3-5 minute.

Când te simți pregătită, deschide ochii, ia pixul și agenda și scrie o scrisoare către persoana la care te-ai gândit. Poți să îi scrii tot ceea ce simți, atât bucuriile cât și furia și tristețea provocată de plecarea ei, tot ce ai fi vrut să îî spui și nu ai apucat, reproșurile pe care le ai, poate chiar și recunoștința pe care o simți față de ea.

Când simți că ai pus pe hârtie absolut tot ce aveai să îi spui, te rog să iei o altă foaie de hârtie și de data aceasta, să scrii un răspuns de la această persoană către tine. Pe de o parte poți să scrii tot ce ți-ai fi dorit să îți spună această persoană cât timp a fost în viața ta, pe de altă parte, poți răspunde întrebărilor puse de tine în prima scrisoare. Lasă-te ghidată de intuiție în acest exercițiu și vei fi surprinsă de profunzimea scrisorii primite.

Când ai terminat exercițiul, inspiră din nou profund de trei ori.

Hârtiile scrise poți să le păstrezi, să le arunci la gunoi, să le arunci la toaletă, să le arzi (atenție – nu te juca cu focul). Indiferent ce simți, este perfect!

Împărtășește cu noi ce simți acum, după ce ai făcut acest exercițiu

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW