Transformă-ți Viața Financiară într-o Lună. E Posibil?

Te-ai gândit vreodată că poți schimba situația ta financiară în doar 28 de zile?

➡Că poți să îți mărești veniturile sau să diversifici sursele de venit?

➡Că poți să crești cifra de afaceri în afacerea ta?

➡Că poți să ai mai multă claritate în privința gestiunii banilor și chiar să se vadă primele rezultate?

➡Că poți începe să reduci datoriile sau să economisești constant?

➡Că poți să-ți schimbi starea și să ai încredere în abilitățile tale, să ai curajul să te bucuri de oportunitățile care îți ies în cale?

„Imposibil, în doar 28 de zile!” poate că te gândești acum, când citești toate acestea. 

Dar nu este aceasta oare o convingere limitativă? 

Când am lansat oficial programul EFT pentru Succes Financiar, au fost câteva persoane care cumpăraseră programul, erau în grupul de suport, dar pur și simplu nu se puteau apuca de exerciții. 

Programul începe cu o parte de introspecție, extrem de importantă, în care îți stabilești intenția sau intențiile pentru acest proces și în care începi să „sapi” în interiorul tău pentru a scoate la suprafață toate componentele Arborelui de Tapotare, respectiv:

 • Simptomele (Frunzele) –  Situația financiară curentă – ce experimentezi în acest moment și nu e chiar cum ți-ai dori
 • Emoțiile (Ramurile) – Ce simți referitor la situația ta? Ce emoții sunt prezente cu tine și te împiedică să ai situația financiară pe care ți-o dorești?
 • Evenimentele (Trunchiul) –  Experiențe din trecut care te-au afectat sau ți-au creat percepțiile despre bani, despre viață, despre ce crezi că poți TU să accesezi dpdv financiar
 • Convingerile (Rădăcinile) – Ideile tale despre bani, despre cariera ta, despre oamenii cu bani, despre relația dintre bani și pasiune ș.a.m.d. 

Poate pare complicat. Și … chiar ar putea fi copleșitor să scoți la suprafață toate acestea și în primă fază doar să te uiți la ele. Prima senzație e de descurajare, când îți dai seama, cumva, că sunt foarte multe aspecte care te blochează să atingi prosperitatea. 

Și știi ce le-am recomandat acelor persoane care pur și simplu se simțeau blocate și nu puteau începe să lucreze pe lucrurile identificate?

Să lucreze exact pe ceea ce simt acum. 

Pe Simtom – „Mă simt blocat(ă) și nu pot începe să lucrez.” Sau “E complicat și greu să lucrez pe toate acestea.”

Pe Emoție – „Mă simt copleșit(ă) (de toate aceste lucruri asupra cărora trebuie să lucrez)”

Sau „Mă simt descurajat(ă)”

Pe Convingere „Nu cred că va funcționa pentru mine” 

Sau pe Eveniment „Am mai început X cursuri și nu am văzut niciun rezultat”

Asta e partea cea mai frumoasă a programului. Că lucrezi EXACT ce ai nevoie tu ÎN ACEST MOMENT!

Tu alegi pe ce lucrezi, în ce ordine și în ce ritm. 

Au fost persoane care au lucrat mai multe exerciții pe zi (nu e recomandarea mea să faci asta 😊), persoane care au urmat întocmai recomandările mele de a face un exercițiu pe zi și exact în acea ordine și au fost persoane care au decis să rămână pe un aspect care simțeau că le afectează, câteva zile la rând. 

Tu decizi cum abordezi programul. 

Iar despre investiția în acest program și în tine, deși eu cred că investiția în sine aduce cel mai mare profit, dacă vrei să faci acest pas astăzi, vei achita echivalentul unei cafele (15 lei), pentru următoarele 28 de zile. 

E mult? E puțin? 

Doar tu poți să decizi cât de important este pentru tine să depășești blocajele, oricare ar fi ele și să te bucuri de îmbunătățirea situației tale financiare. 

Poți începe cele 28 de zile chiar astăzi, achitând 420 lei pentru:

 • Programul EFT cu acces instant la toate materialele, în format PDF și video (pentru exerciții)
 • Acces la grupul de Telegram dedicat, unde poți pune întrebări, poți împărtăși rezultate și te poți inspira din experiența colegilor
 • Acces pe viață la materialele ce fac parte din program

Sau poți alege să te abonezi (ALL INCLUSIVE) în varianta în care primești și programul EFT cadou în prima lună. Astfel, plătești 458 lei în prima lună și apoi 237 lei pe lună pentru oricât timp decizi tu, pentru:

 • Toate cele de mai sus ⬆ plus
 • 5 ateliere în direct pe lună, cu acces live și în înregistrare (Codul Emoțiilor, Body Code, EFT, Sistemul Semințelor)
 • Acces la înregistrările tuturor atelierelor de pe platformă (peste 80 de ateliere) pe toată perioada de valabilitate a abonamentului
 • Acces la cartea audio Relația Perfectă. 

Poți alege să continui viața ca până acum, cu victorii și frustrări sau poți alege să lucrezi asupra blocajelor și să te bucuri de o realitate mai aproape de ceea ce îți dorești pentru tine. 

Tu ce alegi?

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW