Luna Mai Vine cu Surprize: Ateliere Speciale și Ediție Nouă Vindecă Relațiile Trecute

Luna Aprilie se apropie de final, dar încă mai sunt 2 ateliere (astăzi și pe 30 aprilie), unul în care continuăm studiul pe sistemul semințelor și cel de-al doilea în care lucrăm pe convingerile limitative referitoare la bani, eliberând emoțiile captive care le susțin și le alimentează pentru a rămâne prezente în subconștientul nostru și ne influențează realitatea financiară pe care o putem experimenta. 

De data aceasta lucrăm pe convingerile financiare, pentru a le elibera pe cele care îți blochează prosperitatea și evoluția din punct de vedere financiar. 

Programul cu următoarele ateliere îl găsești AICI sau în aplicație, astfel încât să le urmărești ușor și să nu le ratezi pe cele mai importante. Pe cele care te interesează, le poți adăuga deja la calendarul tău, cu un singur click. Simplu, nu-i așa?

Iar dacă simți eliberare după acest atelier și deja îți dai seama că lucrurile încep să se schimbe, că ai altă stare, vezi lucrurile cu mai multă deschidere și încredere și te întrebi cum ar fi să faci ceva similar și pe restul domeniilor vieții tale, citește mai jos, pentru că te așteaptă o surpriză.

În luna MAI dăm startul unei noi ediții a programului Vindecă Relațiile Trecute (pe 20 mai), ediție îmbunătățită, care conține un atelier bonus cu adevărat special. Mai exact, la o lună de la finalizarea programului, deci după ce am făcut curat în emoțiile captive și am lucrat pe toate relațiile importante din viața ta și după ce lucrurile deja s-au așezat în interiorul tău și energia ta s-a schimbat, ne vedem din nou. Este un atelier în care vom folosi cea mai nouă tehnică în care m-am certificat și care are darul să ajungă mult mai rapid la cauza cauzelor. Vom lucra, cu Belief Code, pentru identificarea și eliberarea Convingerilor care te opresc să ai Relații Vindecate. Este un atelier în premieră și accesibil doar participanților din programul Vindecă relațiile trecute.

Iar pentru luna Mai, ți-am pregătit 5 ateliere deosebite care să te ajute să îți recapeți puterea interioară, să activezi intuiția și să îți depășești propriile limite, pentru a-ți atinge potențialul maxim. 

Iată, mai jos, programul pe întreaga lună, iar pentru „Vindecă Relațiile Trecute”, verifică aici detaliile despre program (sunt aici dacă ai întrebări referitor la înscriere):

3 mai, ora 17.00, atelier cu plată, BODY CODE (vino live pentru că ai ocazia să lucrezi în direct cu mine)

4 mai, ora 20.00, WEBINAR GRATUIT, Impactul Relațiilor cu Părinții în Viața Ta (vino live pentru că ai ocazia să lucrezi în direct cu mine)

7 mai, ora 17.00, atelier cu plată, Învinge-ți Limitele: Activarea Intuiției și Puterii Interioare, Codul Emoțiilor

13 mai, ora 17.00, ATELIER GRATUIT, Meditația Bucuriei

14 mai, ora 17.00, atelier cu plată, Conectează-te la Esența Ta: Aprofundarea Potențialului și Intuiției, Codul Emoțiilor

23 mai, ora 11.00, atelier cu plată, Manifestă obiectivul tău 8/12, Sistemul Semințelor

28 mai, ora 17.00, atelier cu plată, EFT pentru Succes Financiar – Sesiune de Suport, EFT (în special pentru cei care au programul EFT și pentru abonați, cu posibilitatea de a lucra în direct cu mine, în sesiuni individuale)

E o lună în care ne îndreptăm privirea înăuntru, în care te îndemn să te reconectezi la tine și la comorile adânc ascunse în interiorul tău. Nu rata niciunul dintre ateliere pentru că toate au sens și se susțin reciproc. 

Iar acum este mai simplu ca niciodată să decizi să participi la toate atelierele care îți par utile. 

Pentru că abonamentul care îți dă acces la toate atelierele live + înregistrările acestora și toate materialele de pe platformă, este accesibil la un cost foarte mic în această perioadă (237 lei). 

Iar dacă te abonezi acum, rămâi cu acest cost lunar oricât timp decizi să rămâi abonat, chiar dacă noii abonați vor avea un cost mai mare. E modul meu de a te răsplăti pentru încrederea pe care mi-o acorzi și de a te premia pentru decizia ta de a prioritiza grija pentru tine. Pentru că știu cât este de importantă și cât de multe beneficii aduce consecvența în lucrul cu interiorul tău.

Webinarul din 4 mai este gratuit și dacă vii live, ai ocazia să lucrezi cu mine, pe situația ta specifică. 

Nu uita să te înscrii, AICI.

Pe curând,

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW