2 vești foarte bune pentru tine. Și nu, nu este păcăleală de 1 aprilie!

Îmi place foarte tare că reușesc să țin legătura cu voi și că îmi transmiteți provocările pe care le întâmpinați, modul cum vă ajută ceea ce facem noi împreună sau că pur și simplu reușim să mai povestim ce mai e nou, din când în când.

Fie că ne vedem în ateliere, la evenimentele gratuite la care particip ca și invitat sau că împărtășești în grupul de telegram, vreau să știi că eu apreciez foarte tare și te îndemn să îmi scrii oricând simți să îmi transmiți ceva legat de activitatea mea. 

Ce vreau să spun este că am identificat o provocare comună în rândul  persoanelor din comunitate, chiar și printre abonați.

Este vorba despre sentimentul de copleșire ce vine din faptul că ai acces la foarte multe resurse (indiferent dacă sunt gratuite sau plătite), pe care vrei să le parcurgi, iar timpul, știm cu toții… este limitat. Și energia noastră la fel.

E adevărat că orice scroll pe social media sau orice ochi aruncat în inbox-ul tău îți va aduce în atenție tot felul de cursuri, programe, webinarii, evenimente … și multe dintre ele îți par foarte interesante. Iar dacă intri în joc și te înscrii la tot ce e gratuit de exemplu, spunându-ți că “poate am timp să particip, iar dacă nu, măcar văd înregistrarea”, e posibil ca în timp chiar să te simți copleșit(ă) de toată informația care vine spre tine, de toate reminderele și să ai mereu sentimentul de vinovăție poate, că nu ai reușit să parcurgi tot ce ți-ai propus. 

Știi, în cadrul abonamentelor am lăsat accesul pe termen nelimitat (pe perioada de valabilitate a abonamentului), tocmai pentru a nu simți stresul că trebuie să parcurgi totul foarte repede. 

Dar chiar și așa, pentru că eu țin 5 ateliere noi în fiecare lună, sunt persoane care s-au simțit copleșite și au simțit presiune interioară de a nu rata niciunul. 

Și vreau să te întreb astăzi: ai abonament la Netflix sau HBO sau o altă aplicație similară?

Și te simți presat(ă) să vezi tot ce este acolo? Sau tot ce e nou, imediat ce apare? 

Sau alegi ce ți se potrivește, ce îți face plăcere și ce îți permite și timpul la acel moment?

Cum ar fi să te relaxezi și să vezi acest membership exact ca pe cel de la Netflix?

Eu îți dau acces la tot, iar tu alegi ce îți este necesar și cât îți permite timpul să participi live sau să parcurgi în acest moment.

Cum ți se pare?

Și pentru că înțeleg cât de real și obositor poate fi acest sentiment de copleșire, am 2 vești sau 2 surprize pentru tine. 

  1. Prima este că Sâmbăta aceasta, pe 6 aprilie, îți ofer un Webinar GRATUIT cu tema “Copleșirea în fața prea multor posibilități”, pentru a discuta mai mult despre cauzele pentru care apare această stare, soluții și chiar să lucrăm efectiv pentru ameliorarea ei. 

Webinarul începe la ora 20.00 și vom petrece împreună aproximativ 60 de minute. 

Înscrie-te aici și participă live cu mine, pentru că ai ocazia să lucrăm împreună în direct, pe situația ta specifică. 

  1. Am restructurat oferta de abonamente, pentru ca tu să te simți mai liniștit(ă) cu decizia de a te alătura și a te bucura de procesul tău de evoluție, fără sentimentul de copleșire și presiunea de a participa la tot ce fac. 

Așa că, începând de luna aceasta, costul abonamentului ALL INCLUSIVE PENTRU STAREA TA DE BINE scade (de la 555 lei la 237 lei) și tu:

  • Ai acces live la toate atelierele pe care le fac (tu alegi la ce dorești să participi)
  • Ai, în contul tău, acces la înregistrările atelierelor, pe toată perioada de valabilitate a abonamentului (dacă anulezi abonamentul, nu mai ai acces nici la înregistrări începând cu data scadentă a abonamentului), ca la Netflix ?. 
  • Ai acces, imediat, la oricare dintre atelierele mele susținute în trecut (peste 80 de ateliere pe teme foarte utile). Lista completă este aici, la CONȚINUT. 

Costul acestui abonament va fi în curând 400 lei dar tu, acum, te poți abona cu doar 237 lei pe lună. 

Iar dacă te abonezi acum, rămâne prețul acesta pentru toată perioada în care rămâi abonat(ă). 

Te aștept cu drag , la webinarul gratuit, dar și la ateliere, pentru a beneficia de sprijinul meu, pe termen lung, la un preț super avantajos (cu Abonamentul All Inclusive pentru Starea ta de Bine). 

Pe curând!

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW